Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble bli

O Matko!Jaka suknia śubna buahahaha

Polecane posty

Gość uladana
Hahaha! 500zł!!! Chyba płacą tyle żeby ktoś ją wziął :D

Gość gdahgda
ale lata 80 :D

Haha pierwszy raz coś tak okropnego widzę, tego nawet nie można suknią ślubną nazwać...

Gość bla ble bli
Ta druga wygląda jak dla jakiegoś karła :O Ja sie dziwie ,że ludzie takie sukienki sprzedają i to jeszcze za 500 zł !JA bym wstydziła sie komuś dać za darmo taką sukienkę a co dopiero sprzedawać.Wg mnie ta suknie juz dawno powinna leżec w śmieciach do utylizacji :O

Gość tez bym takiej w zyciu nie
zalozyla, niektore babki to totalne bezguscia

Gość w latach 80 tych
były modne takie suknie, podejrzewam ze ona jest z tych czasów patrząc na swiecący materiał w typie firany który był za prlu

Gość bla ble bli
Napisałam do tej babki meila,nie mogłam sie powstrzymać :D :D :D Witam. Przepraszam ale nie mogłam powstrzymać sie od komentarza na temat "sukni slubnej",którą Pani wystawiła. Życzy Pani sobie za nią 500 zł a powinna Pani widzieć ,że jej nikt nie wezmnie nawet za darmo.Bez urazy ale brzydszej sukienki nie widziałam jeszcze tak długo jak żyję.Kicz i tandeta w jednym.Niech się Pani nie ośmiesza i usunie to ogłoszenie. PS Mam nadzieję ,że to suknia z jakiegos przedstawienia o Królowej śniegu a nie Pani sukienka ślubna. Pozdrawiam.

Gość hard almond
jaaa pie*dole hahahahhahaha :D jak beza :D

hahaha jaki kołnierz, jakie bufony, jaki krój, jaki materiał! W życiu czegoś tak szpetnego nie widziałam. Już bym wolała do ślubu iść w halce.

Gość Kasia^^^
Autorko ale ty durna jesteś. Po co zaczepiasz ludzie? Np. mi się ta sukienka bardzo podoba, to jest prawdziwa suknia ślubna z prawdziwego zdarzenia. I nie jest droga. Wchodząc na link myślałam, że zobaczę jakąś krótką wyzywającą suknię ślubną, która wcale jej nie przypomina. Widać, że ci się nudzi.

Gość bla ble bli
Kasia^^^ - czyżbyś była właścicielką tego "kostiumu"? :D

Gość posmiac sie mozna
ale zeby az pisac do kobiety ...dziwna jestes.niech se wystawia, a nóz jakas kolejna bez gustu kupi. ta sama Pani moglaby do ciebie napisac ze jej sie twoj styl nie podoba i smiac asie z niego.

Gość twentytwenty20
"mi się ta sukienka bardzo podoba, to jest prawdziwa suknia ślubna z prawdziwego zdarzenia." - Normalnie nie wierzę co czytam!!!!! LOL

Gość bla ble bli
Sukienka ma już ponad 500 wyświetleń :DKobieta pomysli ,że sukienka ma takie powodzenie i podniesie cenę :D

Gość Kasia^^^
Nie jestem właścicielką sukni. I szczerze, bardzo mi się ta sukienka podoba. To jest PRAWDZIWA SUKNIA ŚLUBNA. Tylko buty nie pasują i paznokcie, ale z odpowiednimi dodatkami, na szczupłej blondynce, suknia wyglądałaby cudownie.

Gość twentytwenty20
margirit - ta suknia twojej siostry poszerza nieźle w biodrach i ma kiczowaty gorset (nie za duzo tych swiecidelek w przeliczeniu na centymetr kwadratowy? :P )

Gość Kasia^^^
mi się np. nie -podobają takie sukienki jak dała link do niej margirit, odkryte ramiona całe, biust na wierzchu, do tego modelka ma agresywny makijaż, co także nie dodaje sukni uroku.

Mam bardzo podobna sukienke do tej z pierwszego linku:) Tylko moja jest bardziej zabudowana na gorze, nie chce swiecic dekoltem przed przyszlymi tesciami, to bardzo katolicka rodzina:) A taki model sukienki jest obecnie bardzo w modzie, chyba w Polsce nie bardzo znacie sie na trendach. Ja w Portugalii za te sukienke dalam 1200 euro:) Wlasciwie kupil mi ja moj malzonek:)

Gość twentytwenty20
zgadzam sie z Kasia , ze prawdziwa sukienka slubna, nie powinna za bardzo eksponowac biustu(w sensie duzy dekolt), ale sukienka z temat jest po prostu obrzydliwa... jeszcze ten barokowy kołnież - LOL

Gość Żonaty30l
Czy związek małżeński zawiera się dla sukni, czy dla tego jedynego wybranka swojego życia? Nie każdego stać na suknię za kilka tysięcy złotych. Aż żal czytać takie kretynki, jak wy, wychowane na tępych i pustych serialach POLSATU i TVNu. Współczuję hedonistki waszym przyszłym partnerom życiowym, że poślubią takie pokraki intelektualne, jak wy.

Gość posmiac sie mozna
mnie sie nie podoba wcale.ale autorka zaraz sie zesra z tego wysmiewania :o

Gość hard almond
gwarantuję wam,że jak ubierzecie taką sukienkę to pan młody od razu spie*doli sprzed ołtarza :D

Gość hkdjskfha
Gdyby była czarna to na Castle party jak znalazł.