Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość readallaboutit

Dlaczego ona juz sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość readallaboutit

poznalem pewna dziewczynena necie pisalem z nia 2,5 miesiaca. bylo bardzo milo zaczelo mi na niej zaleze i chyba ze wzajemnoscia. ona sama cos przebakiwala o spotkaniu. pisalismy codziennie. nawet jesli ktores z nas bylo eksteremalnie zajete czy zmeczone czy nawet sie klocilismy i bylo blisko konca to nie bylo nigdy dnia zeby nie wymienic z nia choc kilku smsow. pisalismy codziennie przez ten caly czas. w sobote wieczorem przestala sie odzywac ale myslalem ze poszla spac juz. wczoraj 3 razy do niej pisalem i bez odpowiedzi. dzis raz napisalem i tez nic. nie wiem co sie dzieje i jak moge to sprawdzic? jesli nie chce pisac to pewnie nie odbierze jak zadzwonie. a z ukrytego nr pewnie tez nie. nie wiem o co jej chodzi? czy juz nie chce sie ze mna znac i w taki sposob zakonczyla znajomosc? czy moze jej sie cos stalo? na prawde nie wiem co mam o tym wszystkim myslec..

Gość 22 lata czuje koniec swiata
daj jej od siebie odpocząć może z 2 albo 3 dni? :) jak zatęskni to sama zapyta co u Ciebie. ;) nie myśl o niej :D

Znajdz sobie inna wirtualną dziewczynę. Jak mogłes się kłócić z kims kogo nigdy nie wiedziałeś? :D

Gość nie pisze bo
maz ja nakryl i tyle

Gość mialam podobna syt
wiesz moze wyslala nie swoje zdjecie :D

Gość uladana
Ja bym nie wytrzymała takie długiego pisania bez spotkania się. W wirtualnym świecie człowiek szybko tworzy sobie wyobrażenie o drugim człowieku i nie ma żadnej możliwości na zweryfikowanie tych wyobrażeń, jeśli ludzie się nie spotkają na żywo. Po co sobie fundować rozczarowanie? Można pisać 3 lata i uważać drugą osobę za kolejny cud świata, a jedno spotkanie w rzeczywistości może całkowicie zburzyć ten obraz. Jak ja poznałam fantastycznego faceta przez internet to już po 3 czy 4 dniach rozmawialiśmy o spotkaniu się i zaraz po tym umówiliśmy się na randkę, bo po co zwlekać nie wiadomo ile czasu.

Gość kcjv
jaki koles :o zamiast gadac to spierdala:o burak

Gość poznała pewnie kogoś
namacalnego :-P

Gość raedallaboutitt
widocznie jakos moglem sie klocic skoro to robilem. a raczej to polealo na tym ze ona chciala zakonczyc znajomosc ale jakos zawsze tego samego dnia czy kolejnego mowila ze jednak chce sprobowac. a nie moglismy sie wczesniej spotkac bo nie bylo mnie od dawna w miescie bo musialem wyjechac. ale juz jestem. a ona nie wiem czy moze zakonczyla ta znajomosc w taki sposob ze sie juz nie odezwie wogole? nie wiem..

Gość co zdjęcie ma z tym wspólnego
? nadal mogła pisać przecież on nie wie jak wygląda.