Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem pełna nadziei i niepewności zarazem

Polecane posty

fiku:P niebieski o coś cię pyta:P bo tej "naiwnej" przecież nie będę brała do siebie :P

fiku jedno nie przeszkadza drugiemu powinnaś być zadowolona, że dowiedziałaś się o sobie czegoś nowego :)

Co ty fiku możesz o tym wiedzieć. Moja troska o Twoją słabą i niewinną psychikę nie ma żadnego związku z moją aktywnością wulkaniczna.

nie ma problemu nie napiszę:P klaps od nadcipki , której na dodatek wydaje się, że jest wyjątkowo gorąca:P to zniewaga:P

oooo szpileczka ?:P no no gorące cipki nie mają w zwyczaju pokazywać się każdemu - zwłaszcza wyjątkowo nudnawemu- kolesiowi:P może dlatego żadnej nie zauważyłeś :)

Wyjątkowo ostry koles jest ostry tylko dla tych, ktore na to zasługują, mała mhm.. czyli dla prawej czy lewej ręki?:P:P:P

chcecie bajki ? oto bajka:P była sobie cichodajka która na kafe pisała bo przelecieć kogoś chciała tak spotkała niebieskiego myśli sobie " no! kolego! będzie ostro tu się działo du(P)szę oddam ci i ciało jak stwierdziła tak zrobiła niebieskiego w mig zwabiła tak niebieski był stracony:P i dla świata i dla żony:P

niebieski w poważnej poezji nie stosuj zwrotu "me" lepiej zastąp te słowo słowem "tkwią" , "te" itp :P:P:P (skoro już tak sobie krytykujemy:P)

Gość a ike ma 150 cm
:O

Gość a ike ma 150 cm
te 6 cm to chyba w kapeluszu :O

pomarańczo a czy możesz to napisać na nowym topie fiku? nie będzie czuła się lekceważona:P

Ike pisała ile wlezie, ostre slowa, rymy cudne. Lecz te słowa bez pokrycia są wyblakle oraz nudne . I gdy Wy się będziecie do snu układać w szlafmycach Ja będę klecic po nocach wierszyki o dupach i cycach O tym jak piersi cudowne pieszcze O tym jak łono słodkie caluję O tym jak pupcie w swych dłoniach mieszcze Tak właśnie teraz po nocach rymuję :)

Oj tam zaraz krytyka, Ike, tak tylko chciałem zaczepić. Daleki jestem od pouczania kogokolwiek, zwlaszcza w kwestii zwrotek.

za górami za lasami żył niebieski marzeniami że coś pieści i całuje czasem nawet się zapluje (:P) tak niebieski przez noc całą (czasem nocy mu i mało) marzy, wzdycha kontempluje i tęsknotę w lędźwiach czuje tu coś skleci tu zrymuje "mały' w majtach mu buzuje i gdy "prawa" wiersze kleci "lewa" do penisa leci ... a co to a co to a co to tak gna to lewa to lewa to lewa tak drga ociera o prącie tak prędzej i prędzej i szuka rozkoszy samotnej i nędznej dochodzi poeta o świcie do celu i co noc dochodzi sposobem tym wielu:P