Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem pełna nadziei i niepewności zarazem

Polecane posty

czekaj fiku może prawa nie nadąża za lewą :P

Ja też muszę coś zjeść czasem. ...napisał niebieski rozcierając lewy nadgarstek... :P

Ty chyba sama nie wierzysz w to co piszesz. Nie widzialas mnie i niewiele o mnie wiesz. Twoje fantazje na temat mojego skazania na wieczną masturbacje nie robią na mnie wrażenia (ocenę stylu łaskawie pomine). Przykro mi niezmiernie, ale ja zawsze mam się z kim kochać :) Sama więc lepiej popracuj paluszkami zamiast siedzieć przy klawiaturze i pisać glupoty bez pokrycia.

nie byłabym sobą :P a jednak trafiony zatopiony wciąż ta urażona męska duma :) ps. łaskawie pominąć to możesz myśl o kupie na drodze:) teraz serio {cześć]

Nic z tego. Pudło i przedwczesna radość :) Ja nie wale fochow, a już na pewno nie o takie glupoty. Musiałem sobie zarezerwowac czas na deser. Teraz dopiero mogę zacząć się odplacac pieknym za nadobne. Myślisz może że wiecej coś znaczysz Bo masz cipke, dwa cycki i chęć Twoje miejsce na kafe tłumaczy Zaliczonych paluszkow dziś pięć. Choć chcesz orgazmow stu Ile było ich dzisiaj tu? Mniej niż zerooo, mniej niż zerooo, oooo Zawodowi macherzy od losu Specjalisci od spiewu i walk Chociaż nie chcesz i tak znajdą sposób By cię chwycić zębami za kark Choć to twej woli wbrew Twój opór skruszy się Mniej niż zerooo, mniej niż zerooo, ooo

cześć niebieski jak tam twój lewy nadgarstek?:P

Oczywiscie że nie aluzja, bo niby skąd mogła byś wiedzieć :) Niebieskie lody? No powiedz jeszcze że te o smaku gumy balonowej. Okropieństwo.

a propos tematu, dowcip dziś czytałem: Mądra kobieta zawsze rankiem powie swemu mężczyźnie coś miłego. A doświadczona jeszcze i zrobi

niebieskie lody smakują wyśmienicie, ale to żadna aluzja bujać to my, lusiu czy ty widziałaś kiedyś niewinne dziecko, które mówiło "poproszę loda ale to żadna aluzja " ? albo "lubię robić lody ale to żadna aluzja " ? nie! nienasycona luśko! twoje myśli nie są czyste:P

bo tak samo jak luśka:P masz nieczyste myśli:P

no właśnie od początku czułam ,że nie warto się z tobą zadawać :P

to , że masz nieczyste myśli nie oznacza , że nie jesteś aseksualny

Gość vvv nnn
"masz nieczyste myśli" powiedziała "święta" Ike :P