Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem pełna nadziei i niepewności zarazem

Polecane posty

" jednym słowem lusiu tęsknisz do łowiciela ?" jednym słowem sama nie wiem, o co mi chodzi, pewnie dowiem się dopiero jutro

to ja ci lusiu powiem znasz przecież moją skłonność do niesienia pomocy tęsknisz za łowicielem:P

ja jestem ike ja nic nie muszę udowadniać bo jestem ike:P kiedy ike coś napisze to tak jest

eee tam komicznego owszem zawsze czyta się dobrze:) ale mysle, że pewne czasy i tak już minęły:) i nie będzie jak kiedyś wiesz..ci żonaci pantoflarze:P

ja powinnam przeminąć z tymi czasami może by tak mola książkowego z siebie zrobić skoro materiał na perfekcyjną panią domu ze mnie taki sobie? ;-)

lusiu zawsze możesz sobie tłumaczyć to tak, że ktoś musi szkolić świeży narybek:P i tobie przypadła ta jakże zaszczytna funkcja ja np. tłumaczę sobie swoją bytność na kafe tym, że kapitan statku schodzi z niego ostatni :classic_cool:

kapitan tonie wraz z łodzią ike łódź ike nigdy nie zatonie :P

raczej się wzniesie:P a kto wie:P może nawet będzie szczytować :P

Co do łowców i ofiar. Sprytny łowca nie poluje jak lew wychodzac na środek i ryczac że jest lwem, bo polowa zwierzyny ucieknie. Mądry łowca poluje jak tygrys. Spokojnie planuje skok, by ofiara dowiedziala się że jest ofiarą dopiero mając zeby na szyi

ike pójdzie na dno niejeden łudził się w podobny sposób :P

Ike, mnie się już nawet tłumaczyć sobie niczego nie chce w ogóle to nic tylko skomentować moje dzisiejsze jakże "głębokie" myśli cytatem: lepiej milczeć i uchodzić za errr (tu trochę zredaguję ;-)) niemądrego, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości :)

Co do łowców i ofiar. Sprytny łowca nie poluje jak lew wychodzac na środek i ryczac że jest lwem, bo polowa zwierzyny ucieknie. Mądry łowca poluje jak tygrys. Spokojnie planuje skok, by ofiara dowiedziala się że jest ofiarą dopiero mając zeby na szyi bzdura sprytny łowca poluje jak zwinny lew najpierw ryczy głośno , że jest lwem a potem jednym ruchem łapy przygniata zbieganą i zziajaną zwierzynę :P

"Mądry łowca poluje jak tygrys. Spokojnie planuje skok, by ofiara dowiedziala się że jest ofiarą dopiero mając zeby na szyi " a zdradzisz od kiedy masz te zęby swojej tygrysicy na szyi? :P

lusia a gdzie owe myśli uzewnętrzniałaś ? chętnie z dziką satysfakcją poczytam :P

" lusia a gdzie owe myśli uzewnętrzniałaś ?" i właśnie o to chodzi, jakie myśli, co niemądrego, o czym mowa, kto by pamiętał dłużej niż pół sekundy? ;-)

ike przyciąga tylko wulkany dlatego między innymi pewien łowiciel pozostał za ike w tyle:P brakowało mu iskry:P

co mi przypomina, że ja nie tylko wulkanem 24h/d nie jestem ale górskim strumykiem też nie dlatego czas zmienić obecne położenie swej cielesnej powłoki, a i duch pewnie podaży za nią ;-)

Nudno jest być wulkanem 24h a skąd ty biedactwo (:P) możesz o tym wiedzieć :P