Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjmnglbfmiiyiybk

Coraz więcej kobiet to samotne matki... To jakaś plaga !!!

Polecane posty

Gość mua22
to dlatego ze kobiety chcą koniecznie mieć związek dziecko i spieszą się nawet gdy milosc to nie milosc byle już zyczenie i to pragnienie się spelnilo instynkt itd. a potem wyłazi wszystko ,tyle .a na milosc prawdziwa to czasem długo się czeka ,taka karma:-)

Gość gość
"Same są sobie winne Nie trzeba był się puszczać w wieku 14-18 lat A te co mają więcej lat to widziały gały co brał" x x x Popieram :) To ich problem

Gość gość
ja tam jestem zdania ze po co brac sobie babe z cudzym bekartem Glupie to bylo i głupim bedzie. Zrobila sobie dzieciora z jakim dyskotekowym polglowkiem w wc na dyskotece a pozniej zal do calego swiata

Kiedy kobiety uganiaja się za wieszakami na garniak i kalesony to normalne, że zostają same z dzieckiem, bo niestety dla wielu kobiet kalesony czynią z faceta mężczyzna, a tych co lubią coś kobecego na sobie to mają za nic :(

Gość gość
kobiety coraz częściej normalnego faceta uważają za ciotę czy ciepłą kluchę bo same są coraz gorsze stad wybieraja często najgorszy typ faceta jeśli chodzi o poważny związek

Gość prrowokatorr
Na początku było tak. Kilku panów chciało mieć dostęp do źródełka. Więc wymyślili emancypację kobiet. Głosili wszem i wobec o równouprawnieniu cokolwiek to miało oznaczać. Ale kobiety te "uciśnione" ujrzały w tym okazję. Wiec powstał feminizm. Równość kobiety i mężczyzny. W tej najbardziej radykalnej formie feminizmu głosi się tezę o wyższości kobiety nad mężczyzną. No i tak kobiety wyzwolone przestały szanować sie jako kobiety i doszły do wniosku że one też mogą tak jak faceci robić skok w bok i nie uznawać tego za zdradę tylko jako "bonus" Za bycie w związku. Potem inna grupka panów rozpuściła wici o seksie bez zobowiązań. Wyzwolone kobiety podchwyciły temat jak stado baranów idących na rzeź. Ale w każdej kobiecie tkwi genetyczna potrzeba zaobrączkowania, zajścia w ciążę, posiadania domu i rodziny. Tylko chcieć i mieć kłóci się z tą sztuką wyzwoloną. Albo być kobietą, albo być chłopo-babą. Dlatego te bzdury głoszące że kobieta wyzwolona ma prawa........................ Każda kobieta która potrafi sie zachować w związku jak partnerka będzie traktowana jak człowiek. Kobieta wyzwolona zawsze pokaże miejsce w kolejce facetowi, a więc pokazuje swoją dominację. W takim układzie tyle kobiet wnosi pozwy o rozwód. I dlatego jest tyle samotnych kobiet z dziećmi. Panowie jako tradycjonaliści chętnie wychowa swoje potomstwo. Lecz cudzy bachor jest dla niego ciężarem. Bagażem obcej spermy umieszczonym przed jego oczami i ubliżającym jego godności. Taka pani z przychówkiem znajdzie amatora do seksu, ale żeby zaraz ślub z nią brać.:) Panowie nie są aż tak wyzwoleni. Pokutuje tu konserwatyzm. Moje tak. Cudze nie. Niech tamten tatuś się nim zajmie. Nie mam nic przeciw dzieciom, ale swoim. Dlaczego obcy bachor ma mi szwędać po moim domu. Dlaczego to ja mam go żywić i ubierać. Chronić przed złym światem. To nie moje dziecko. To tylko dziecko tej pani. Wiec jeśli kobieta wymaga szacunku od mężczyzny, niech zapracuje sobie na to. Niech sama zacznie szanować siebie. Pokaże że jest godna by nosić ją na rękach. Całować jej stopy. Żeby ściągać jej gwiazdkę z nieba. Więc kobietą być, czy się tylko nazywać rodzajem żeński ?

Gość gość
To nie plaga to głupota

Gość gość
Kobiet wyzwolona czyli dzifka

Gość gość
ja to nie rozumiem w ogole takich matek dla nich bycie samotna matka to cos normalnego. Przeciez to porazka ich calego zycia pokazanie waszej nieudolnosci wyborow. Zmarnowanie wlasnej i przyszlosci dziecka. I przestanmy gadac o milosci tak naprawde facec***otrafia zostawic bez problemow kobiete z WŁASYM dzieckiem a co dopiero taka. Jakos kobiety nie pchaja sie w zwiazki z samotnymi tatusiami wiec nie wiem skad tutaj tyle jadu w strone mezczyzn ktorzy tez maja gdzies takie zwiazki. Szczytem hipokryzji jest nawet ze kobieta ktora wybrala kawalera bez zobowiazan poucza facetow ze samotne matki sa swietne.

Gość gość
jak kobieta sypia z byle kim to później jest samotną matką nie licząc wdów i rozwódek

Gość gość
Zgadzam się w większości z tym co pisał prrowokatorr, ale nie zgadzam się z tym, ze przyczyną rozwodu jest dominacja kobiet. Rozwód to trup małżeństwa, a do tego doprowadzają 2 strony. Kobiety się nie szanują, żałość bierze jak się patrzy na ich zachowanie, wyzywające ubranie itp. Biologia, biologią, ale podawanie siebie na tacy, godzenie się by być jedynie obiektem seksualnym dla mężczyzny, to dla mnie brak szacunku dla siebie samej.A facet będzie korzystał do woli, bo mu przecież sama się podałaś.

Gość Omg92
Powiem tak: w d***e byliście i g***o wiecie! Nie znacie życia to się nie wypowiadajcie bo nigdy nie wiecie co was może spotkać.

Gość gość
wiaze sie to z tym, ze coraz mniej kobiet toleruje ponizanie i przemoc fizyczna, kiedys takei pary zyly mimo wszystko ze soba oficjalnie czy nie, a dzis kobiety sa odwazniejsze i maja wieksza pomoc

Gość gość
gość wiaze sie to z tym, ze coraz mniej kobiet toleruje ponizanie i przemoc fizyczna, kiedys takei pary zyly mimo wszystko ze soba oficjalnie czy nie, a dzis kobiety sa odwazniejsze i maja wieksza pomoc x Raczej z tym, że dziś kobiety lecą na dupków i są bardziej rozwiązłe ale wy zawsze oczywiście będziecie robiły z siebie ofiary

Gość gość
jesli odwaga dzisiaj polega na robieniu dobrze debilom, to gratuluje :D]

Gość gość
Tak to bywa jak się nie szanuje siebie, ale wina jest po obu stronach.

Gość gość
To są desperatki. Jak dla mnie sytuacja jest prosta wystarczy spojrzec na taka samotna mamuske poszukac dziewczyne o podobnej urodzie bez dziecka i sobie zobaczysz nagle gdzie twoje miejsce kmiotku :)

Gość NormalnyŚląsk
Najpierw dupczycie się na lewo i prawo z kim popadnie, zachodzicie w ciążę a później płaczecie. Trzeba było się nie dupczyć na lewo i prawo!

Gość gość
" kobiet. kobiety zapragnęły przygodnego seksu a skoro seks można mieć dziś u praktycznie każdej kobiety to po co się wiązać. Ci którzy chcieliby się wiązać coraz mniej tego chcą ze względu na seks przygody kobiet a samotnych matek chcą tylko desperaci a skoro ich mniej to i samotnych matek dodatkowo więcej." Swieta prawda, sam mam problem ze znalezienie odpowiedniej dziewczyny z ktora moglbym zalozyc rodzine bo albo cpunki albo imprezowiczki albo nie dziewice. Tak 90% kobiet nie nadaje sie do zrobienia kanapki z serem a co dopiero do zakladania rodziny. Oglupiajace media tvn mtv itd zrobily swoje!

Gość gość
Tyle tylko że z tymi porządnymi co się szanowały, nie mają dziecka, są ładne, zgrabne, wartościowe, to faceci też się nie chcą żenić.. takie chore czasy.

Gość gość
Dawniej takie osobniki nieprzystosowane do przetrwania jakimi byly osoby chore psychicznie, fizycznie i samotne mamuski wymieraly wraz ze swoim potomstwem a odpowiedzialna za to byla mateczka natura! Kobieta jako osobnik slabszy fizycznie nie byl w stanie sie sam obronic przed dzikimi zwierzetami ani nie byl tez w stanie zdobyc pozywienia chociazby ze wzgledu na 9 miesieczna ciaze i okres laktacji. Do przetrwania potrzebowala mezczyzny osobnika silniejszego fizycznie i psychicznie! Oczywiscie w czasach jaskiniowcow samotne matrony wraz ze swoimi miotami padaly ofiara wilkow tygrysow niefzwiedz itd bo zaden prehistoryczny facet nie chcial ryzykowac zycia np w walce z tygrysem szablo zebnym o przetrwanie nie swoich dzieci! To ze teraz tyle samotnych matek oraz osob ulomnych fizycznie i psychicznie to cena jaka placi spoleczenstwo za postep cywilizacyjny.

Gość gość
Coś w tym jest często pisze na czatach jak dziewczyny po wyżej 20 21 lat przeważnie ładna to samotna mamuśka a te które nie mają dzieci to przeważnie brzydkie sfrustrowane i to zauważyłem .

Gość gość
Kobiety bez dziecka, szczupłe, singielki w wieku 20-24 to przeważnie mają takie wymagania jak stąd na księżyc, natomiast samotne matki to wręcz same zagadują takie zdesperowane ...

Gość gość
Bo faceci uprawiają seks z kim popadnie, strasznie się puszczają, w dodatku kłamiąc, że zostaną na zawsze itp. Kobiety mają dobre serduszka i wierzą w te p*****lety. I cierpią, bo facet potem się boi dziecka i wieje.

Gość gość
chyba ze jakis marny wedkarz

Gość gość
Bo wczesniej samotne matki patrzyly tylko na wyglad. Fajny facet fajny seks myslenie zostawialy na pozniej. Pozniej okazywalo sie ze ma takich idotek na peczki z kasa krucho a dziecko nagle sie urodzilo. I widzac ze juz nie ma szans u takich przystojniakow bo po co takiemu glupia z dzieckiem jak moze sobie byzkac kolejne idiotki. Wiec szukaja jakiegos desperata bez powodzenia u kobiet albo jakiegos dziwaka tez trafiaja sie tacy. Dla mnei taki zwiazek to oszukiwanie samego siebie wiazanie sie z kims tylko dlatego bo ma sie dziecko to zupelny brak ambicji.

Gość gość
Czy grzechy i poranienia seksualne mogą być furtkami dla szatana https://www.youtube.com/watch?v=l-UXUE3MGzQ i tutaj jest przyczyna ze matki dają przed ślubem bo miłość pomyliły z zauroczeniem 1 faza to zauroczenie 2 faza to miłości i nieraz po 3 latach zauroczenie przeradza sie w miłość

Gość gość
Ale po co my sie w ogole nimi przejmujemy? Chuj z samotnymi matkami ktore sie puszczaly za mlodu i zaciazyly. To jest ich problem ich dzieci beda zdychac z glodu i w nedzy ich dzieci wyrosna na homosiow, ksiezy, debili itd. I to ich dzieci nie beda zdolne do przetrwania w tym swiecie i skoncza tak jak napisalem a moze beda bezdomnymi alkoholikami lub cpunami? Kogo to onchodzi ;) ja sie tylko bede smial z puszczalskich panienek i ich glupoty.

Gość gość
Moim zdaniem naiwne kobiety ktore sie puszczaja chodza do wyra z kim popadnie a w nastepstwie tego zostaja samotnymi matkami powinny dostawac nagrode darwina poniewaz swoimi durnymi decyzjami skazuja siebie i swoje dzieci na gorsze zycie i tym samym mniejsze szanse przetrwania :) a od idiotek lepiej trzymac sie z daleka