Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjmnglbfmiiyiybk

Coraz więcej kobiet to samotne matki... To jakaś plaga !!!

Polecane posty

"aby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek " aa nie wiem skad to wytrzasnales?? bo ja mowilam o dojrzewaniu plciowym a nie o orientacji seksulanej, znowu ten brak elementarnej wiedzy;/

"do ROR - ja mam cos ze soba zrobic ? " a a co ja jetsem - poradnia malzenska, hm?;-) a owszem moge zostawic tego drania i skoncza sie moje problemy a a rob co chcesz;-) a a poza tym .. kto dzis nie narzeka ? a sporo ludzi ;-) ja np. malo narezkam (czsaem na pogode;/)

Gość joker batmana
Lars Urlich przestaniesz pisac kiedys o tych prawiczkach z tego forum, to juz robi sie nudne, czemu wszystko sie opiera o prawikow, jkaby tylko tacy tu wchodzili :Dm juz nie moge tego czytac czasami, rozwolnienie mnie bierze

Gość joker batmana
zapomnialem i o nudziarzach, zaloze sie ze jestes kobieta ktora zadawala sie z tepymi c*****i a teraz przelewa swoje zale, zbyt głeboko wchodzisz w tyłek pieknej płci jak na faceta heh

Gość gghghhgghgh
Właśnie weszłam sobie na forum dla kobiet wizaż. A tam co? Wypięte d*p,ska w awatarach, aż się rzygać chce. Wszędzie tylko du.py i du.py, nie rozumiem tego, ludzie chwalą się czym srają? Mi się d*p.sko kojarzy ze sraniem, nie wiem może jestem jakaś dziwna. I takie dziwsko się wypnie w stringach, ktoś zrobi zdjęcie, i inna dziwa da to sobie w awatar na forum :O

Gość monumentalny
nie jestes dziwna, to sie nazywa handel ciałem, nieficjalnie są to zwykłe fotki :D to samo na portalu typu fotka, ewidetnie pokazuja o co chodzi heh

Gość gość z 22:05 :|
" i nawet jelsi 15 -latek masturbuje sie codziennie, to w wieku 30 lat niekoniecznie juz odczuwa te sama potrezbe" - no jeśli jako 15latek masturbuje się codziennie, to raczej nako 30 latek będzie już uzależniony od seksu i jego potrzeby raczej nie zmaleją, ale wzrosną, a raczej przejdą w dewiację. Wydaje mi się jednak, że tematem były samotne matki, a nie masturbacja nieletnich i 50%innych poruszanych tutaj tematów. Podsumowując krótko: Fakt, z tym powinny coś zrobić kobiety, bo facetów trzeba pod tym względem niekiedy (coraz więcej) tresować jak psy. Niestety. Kiedyś to było nie do pomyślenia, żeby faceta przed ślubem wpuścić do łóżka, a i tak próbowali, chociaż po kryjomu. Teraz faktycznie kobiety nauczone przykładem z zewnątrz i pod presją otoczenia łatwiej się godzą bo czują (tak było w moim przypadku) że nie mają za bardzo wyjścia. Z moich poprzednich nazwijmy to facetów 2 bezskutecznie próbowało zaciągnąć mnie do łóżka dziwiąc się szczerze, że ja jakaś nieśmiała jestem albo aseksualna w ogóle. Jeden mnie rzucił, drugiego ja. Za trzecim razem spasowałam, bo wydawało mi się, że to czego uczyli mnie rodzice w dzisiejszym świecie się nie sprawdza. Mój błąd, ale wiem, że jest pod tym względem coraz gorzej. Faceci mogą sobie szaleć jak dzieci kiedy nie ma rodziców, bo faktycznie: kto im zabroni? Nieliczni sami z siebie są porządni i chwała im za to. Gdyby kobiety nie pozwalały, może... ale łatwiej powiedzieć. Spróbuję wpoić mojej córce czystość przedmałżeńską, ale jakie ja mam szanse z resztą świata? Zobaczymy. PS. Po co tutaj weszli ludzie, którzy sobie chcą na nieszczęściu kobiet (czy zawinionym czy nie) poużywać, to nie wiem. Co wam to da, że sobie poprzeklinacie i będziecie poniżać? Ciśnienie Wam zejdzie? A może chcecie, żebyśmy wszystkie popadły w depresję i wybiwszy swoje bękarty popełniły masowe samobójstwo? Krytykę rozumiem, ale konstruktywną. Wasza nic nie wnosi.

Gość gościowa
ja sobie troche przemyslalam temat i z jednej strony uwazam, ze to dobrze ze kobiety idą z facetami do łózka bez slubu, wiecie czemu? mniej jest g***tow dzieki temu. wyobraźcie sobie jakby kazda czekala z sexem do slubu. ile by bylo napasci na niewinne kobiety, ile zgwalcen. wiec moze i dobrze ze 90% daje jednak du.py bez slubu, tak sobie mysle. gdyby świat byl inny, faceci wartosciowi to wtedy mozna czekac z seksem, ale wiemy jak jest.... to ja juz wole, zeby taki koles spał ze swoją dziewczyną bez slubu, niz zeby napadl mnie na ulicy i zg****il w krzakach :O

Gość gościowa
czemu gwiazdkują słowo g w a ł t? :O

Gość wifigdańsk
tu wogole jakies dziwne rzeczy sie dzieją. ja nie moge usunać zadnego tematu z ulubiuonych. próbuije juz chyba setny raz.

Gość gość
ja się ma gdzieś faceta porządnego bo nie nadużywa alkoholu, nie jest wulgarny czy agresywny a wybiera się jakiś d*pków czy innych złych chłopców to kobieta zostanie samotną matką.

Gość dfghm
jest wiele okolicznosci..które wpływaja na samotność, nie tylko alkohol czy zły facet...

Gość gość z 22:05 :)
No właśnie takie komentarze mnie najbardziej denerwują. Przecież kobiety świadomie nie wybrałyby alkoholika, chama i agresora (no... może są wyjątki). Mój były przez 4 lata był naprawdę (a przynajmniej wydawał się) dobrze ułożonym, spokojnym facetem. Był pracowity, zachowywał się jak gentelmen, był opiekuńczy itd. Po 4 latach zmienił się NIE DO POZNANIA. Ja się pytam, jak kobiety mają się poznać, skoro faceci GRAJĄ tak długo jak potrzeba (do ślubu, do urodzenia dziecka, do momentu aż im przestanie zależeć). Znowu, nie generalizuję, nie mówię że wszyscy, ale coraz więcej i coraz lepiej grają. Za przyzwoleniem społeczeństwa, bo oczywiście potem to KOBIETY są winne, że dały się zwieść. Przypominam, że kobiety również po paru latach po ślubie coraz częściej są zdradzane. To ile ja mam czekać, żeby poznać faceta? 20 lat?

To do gościa z oczywiście

Gość gość
przestańcie pieprzyć! wybieracie d*pków tylko później się budzicie. Znam masę porządnych mężczyzn, którzy są sami i masę d*pków , którzy co rusz są w kolejnym związku.

"Właśnie weszłam sobie na forum dla kobiet wizaż. A tam co? Wypięte d*p,ska w awatarach, aż się rzygać chce. Wszędzie tylko du.py i du.py, nie rozumiem tego, ludzie chwalą się czym srają? Mi się d*p.sko kojarzy ze sraniem, " aa a ja nie rozumiem ciebie ;-) wejdz sobie moze na egospodarka.pl tam nie zobzaczysz takich obrazkow , as easy as it is , po drugie - tobie sie tzw. pupa kojarzy z czynnoascia fizjologiczna a fecteom z seksem, tak samo jak usta komus beda kojarzyc z pzryslowiowym obciaganiem a komus innemu z calowaniem, ot - gusta i skojarzenia sa rozne. Czego ty nie mozesz zrozumiec? ze nie kazdy mysli i czuje jak ty, hm? a nie wiem może jestem jakaś dziwna. I takie dziwsko się wypnie w stringach, ktoś zrobi zdjęcie, i inna dziwa da to sobie w awatar na forum " a moze po prostu nie do ciebie sa adresowane takie zdjecia, hm? ;-)

problem w tym że ciipy z forum nie są w stanie odróżnić siebie od bycia normalnym facetem i bad boyem, co moim zdaniem jest określeniem pozytywnym. Bad boye są fajni i mega męscy, ale to nie oznacza że są jakimiś przestępcami

" no jeśli jako 15latek masturbuje się codziennie, to raczej nako 30 latek będzie już uzależniony od seksu i jego potrzeby raczej nie zmaleją, ale wzrosną, a raczej przejdą w dewiację" a przede wszystkim wiekszosc 15-latkow sie masturbuje (chlopcow) kilka razy w tygodniu - m.in. dlatego ze to wiek kiedy na ogol nie maja jeszcze partnerek seksualnych a juz rozbudzone potrzeby. Poza tym czym innym jest seks a czym innym masturbacja - czy jedzac pidtacje mozesz sie uzaleznic od orzeszkow ziemnych, hm?:-) a Teraz faktycznie kobiety nauczone przykładem z zewnątrz i pod presją otoczenia łatwiej się godzą bo czują (tak było w moim przypadku) że nie mają za bardzo wyjścia" a tak robia tylko kobiety zaburzone , z niska samoocena;/ taka prawda;/ a Z moich poprzednich nazwijmy to facetów 2 bezskutecznie próbowało zaciągnąć mnie do łóżka dziwiąc się szczerze, że ja jakaś nieśmiała jestem albo aseksualna w ogóle" a zaciagnac?;-) hhahaha - co to za slownisctwo. jesli kobieta nie czuje sie gotowa na seks to oznacza ze jest jeszcze niedojrzala do relacji damsko-meskiej i tyle. bo ta ralcja na seksie wlasnie polega (niejedynie, ale przede wszystkim to ja odroznia od zwyklej przyjazni). wiekszosc kobiet nie zna potrzeb swojego ciala stad ta szopka z udawaniem ze facet jest z nia ze wzgledu na wspolne ogladanie zachodow slonca (na to tez przychodzi czsa w pozniejszym etapie zwiazkow) a Gdyby kobiety nie pozwalały, może... ale łatwiej powiedzieć. Spróbuję wpoić mojej córce czystość przedmałżeńską, ale jakie ja mam szanse z resztą świata? Zobaczymy. " a po co ?;-) po co kobiety mialyby ograniczac swoje potrzeby seksualne, w imie czego?;-) ;-) jesli mowa o niechacianej ciazy - od tego jest antykoncepcja, bardzo skuteczna w obecnych czasach, i na samym koncu aborcja/pigulki po. a A może chcecie, żebyśmy wszystkie popadły w depresję i wybiwszy swoje bękarty popełniły masowe samobójstwo? Krytykę rozumiem, ale konstruktywną. Wasza nic nie wnosi" a te ktore maja dzieci i sa samotnymi matkami - to ich wybor, przecietna osobe to ani grzeje ani ziebi ze ktos sobie tak wybral (czsaem nieumiejetnie)

" [zgłoś do usunięcia] dfghm jest wiele okolicznosci..które wpływaja na samotność, nie tylko alkohol czy zły facet..." aa najczesciej jest to wybor nieadekwatny do naszych potrezb, ale nadal jets to nasz wybor ;-)

"No właśnie takie komentarze mnie najbardziej denerwują. Przecież kobiety świadomie nie wybrałyby alkoholika, chama i agresora (no... może są wyjątki)" aa oczywiscie ze by wybraly;-) tylko nie chca tego przed sama soba przyznac+ w psychologii jest to czesty wzor, beda go chcialy zmieniac do swojejich potrezb i wiedza ze to sie inie uda, stad ekscytacja i pociag do tzw. bad-boyow;-) niektore kobiety sa tez zbyt naiwne/zbyt malointeligentne zeby usiasc i pomyslec i zsatanowic sie czego one wlasciwie chca dla siebie;/ a Za przyzwoleniem społeczeństwa, bo oczywiście potem to KOBIETY są winne, że dały się zwieść. Przypominam, że kobiety również po paru latach po ślubie coraz częściej są zdradzane. To ile ja mam czekać, żeby poznać faceta? 20 lat? a niektorym sie nie uda to przez cale zycie;/ nie kazdy umie "czytac miedzy wierszami", taka prawda;/ nie ozpatruje tego w kategoriach winy ale w kategorii konsekwencji - i kobiety maja tutaj z facetami 50 na 50 - sa ani mniej ani bardziej wpsolodpowiedzialne za fakt ze ich dziecko wychowuje sie w niepeknej rodzinie. nalezy uwazam odczarowac mit; pt dobra mamusia i zly tatus - obydwoje nieudani skoro taki los dziecko zgotowali;/

"Cara Delevingne problem w tym że ciipy z forum nie są w stanie odróżnić siebie od bycia normalnym facetem i bad boyem, co moim zdaniem jest określeniem pozytywnym. Bad boye są fajni i mega męscy, ale to nie oznacza że są jakimiś przestępcami" a zgadazm sie po czeasci - jesli wiazesz sie z facetem ktory ci mowi ze ma kiepski sluch a ty oczekujesz ze bedzie swietnie tanczyl - to kto jest w takiej sytuacji debilem?;-) on - bo nie umie tanczyc?;-))))) nikt nie kaze z facetem ktory kocha ekstremalne przygody (pije i przelatuje wszystko co sie rusza, marzy mu sie wycieczka motorem dookola swiata, czy tez planuje palic ziolo i prowadzic"rozmowy o zyciu':) zkladac rodzine tak jak gdyby byl facetem twardo stapajacym po ziemi ktory ma ustabilizowany styl zycia i okreslone plany na przyszlosc , z uwzgledenieniem w kazdym aspekcie rodziny.

Gość gość
ROR ;/ " Poza tym czym innym jest seks a czym innym masturbacja - czy jedzac pidtacje mozesz sie uzaleznic od orzeszkow ziemnych, hm?" - a czym można się uzależnić? Jeśli palisz papierosy - związkiem chemicznym nikotyną,n jeśli ćpasz - odpow zwioązkami chem z narkotyków, jeśli alkoholikiem - od odpow związków chem w alkoholu, jeśli chodzi o seks i masturbację - dla mózgu to jest to samo, bo wyzwalają się te same hormony. "po co ? po co kobiety mialyby ograniczac swoje potrzeby seksualne, w imie czego?"- żeby się nauczyc samokontroli, kontroli nad swoim cialem? " jesli kobieta nie czuje sie gotowa na seks to oznacza ze jest jeszcze niedojrzala do relacji damsko-meskiej i tyle. bo ta ralcja na seksie wlasnie polega (niejedynie, ale przede wszystkim to ja odroznia od zwyklej przyjazni). wiekszosc kobiet nie zna potrzeb swojego ciala stad ta szopka z udawaniem ze facet jest z nia ze wzgledu na wspolne ogladanie zachodow slonca (na to tez przychodzi czsa w pozniejszym etapie zwiazkow)" --> a to już wogóle teoria z kosmosu. Niedojrzała do seksu to może być 10-latka. Jeśli kobieta nie chce iść do łóżka, to może mieć jeszcze co najmniej jedną inną motywację, np. zasady? Jeżeli dla ciebie relacja damsko-męska polega na seksie wlasnie, to współczuję Twojej kobiecie (chociaż może to właśnie męski punkt widzenia?) Jeśli na późniejszym etapie związku oglądasz zachody, a na wcześniejszym idziesz do łóżka i jeżeli większość facetów tak robi - to się nie dziwię, czemu tyle nas samotnych. "beda go chcialy zmieniac do swojejich potrezb i wiedza ze to sie inie uda, stad ekscytacja i pociag do tzw. bad-boyow" - Tak może być często, ale nie zawsze, dlatego właśnie nie lubię uogólnień. Chyba szkoda tu mojego czasu, bo widzę że niektórzy nie pojmują najprostszych rzeczy i nie umieją rozdzielić różnych przypadków. CZŁOWIEK TO NIE MASZYNA - nie da się\ każdego jednoznacznie sklasyfikować, bo nie jesteśmy zaprogramowani (tym się moi drodzy różnimy od komputerów) i nie kierujemy się wyłącznie instynktem (tym się z kolei od zwierząt różnimy,a przynajmniej powinniśmy). A większość tutaj uważa siebie za ludzi, a innych klasyfikuje jak zwierzęta. Nieładnie.

"- żeby się nauczyc samokontroli, kontroli nad swoim cialem?" a ale po co?;-) rownie dobrez mozan by uczyc kobiety powstrzymywania innych potrzeb fizjologicznych (np. powstrzymywania moczu) - ale po co?;-) taki sport dla sportu?;-) ;-) a Niedojrzała do seksu to może być 10-latka. Jeśli kobieta nie chce iść do łóżka, to może mieć jeszcze co najmniej jedną inną motywację, np. zasady? " a ale 10-latka na ogol nie spotyka sie z dojrzalymi seksualnie mezczynami, stad problem nie istnieje. Ja mialam na mysli kobiety ktore juz przeszly dojrzewani plciowe i np. chodza na randki, jesli nie chca uprawiac seksu to nie sa dojrzale do zwiazku z mezczyzna i prawdopodobnie powinny poczekac az dojrzeja;/ oczywiscie - kobieta moze nie chcec uprawiac seksu bo np. chodzi o swiatopoglad - postanowila zyc w celbacie, wtedy tez problem nie istnieje. Jezli chce uprawiac seks - ale dopiero po slubie - wtedy wybierze pewnie pana ktory podziela jej swiatopoglad i rowniez problemu nie bedzie. a Jeżeli dla ciebie relacja damsko-męska polega na seksie wlasnie, to współczuję Twojej kobiecie (chociaż może to właśnie męski punkt widzenia?) a jakiej mojej kobiecie???????????????;-) ;-) ;-) ;-) co soebie wymyslsasz i polemizujesz z wlasna fantazja;-) a i owszem relacja damsko-meska polega na seksie, inaczej bylaby przyjaznia. a Jeśli na późniejszym etapie związku oglądasz zachody, a na wcześniejszym idziesz do łóżka i jeżeli większość facetów tak robi - to się nie dziwię, czemu tyle nas samotnych a dokladnie tak jest - wiesz 80-latkom bardziej sie chce ogladac zachody slonca niz byzkac - bo to robili na wczesniejszym etapie zwiazku;-) nie wiem co robi wiekszosc facetow, bi reprezentuje tylko siebie i jestem kobieta;) a Chyba szkoda tu mojego czasu, bo widzę że niektórzy nie pojmują najprostszych rzeczy i nie umieją rozdzielić różnych przypadków" a uwazasz ze marnujesz swoj czas?;-)

Gość gość
Pardon, nie doczytałam, że jesteś kobietą. "a i owszem relacja damsko-meska polega na seksie, inaczej bylaby przyjaznia." - możesz tak uważać, ja uważam że relacja damsko-męska powinna opierać się na MIŁOŚCI, a nie na seksie, a to zupełnie co innego. Piszesz tak jak większość facetów na tym forum, stąd moja pomyłka co do płci. Fakt, chyba marnuję czas, bo jeśli porównujesz uprawianie seksu do sikania, to tak jakbyś porównywała oranżadę do herbaty, albo banana do słońca. Jeśli będziesz się powstrzymywać od wydalania, to zachoruje Twoje ciało i wylądujesz w szpitalu. Jeśli powstrzymasz się od seksu, to ucierpi najwyżej Twój zwierzęcy instynkt. "dokladnie tak jest - wiesz 80-latkom bardziej sie chce ogladac zachody slonca niz byzkac - bo to robili na wczesniejszym etapie zwiazku" - tak, ale na jeszcze wcześniejszym oglądali zachody słońca. Dzisiejsi 80-latkowie to osoby wychowywane przed i w czasie wojny. Wtedy najpierw oglądało się zachody słońca. Jeśli nawet kobiety już sądzą, że to normalne uprawiać seks przed ślubem, to naprawdę się coś światu pokręciło. Dlatego kobiety są teraz w nieciekawej sytuacji (abstrahując już od samotnych matek). Facet nie weźmie sobie samotnej matki, bo to za dużo problemów (oczywiście można iść na łatwiznę, czemu nie?). Nie będzie z taką, która przed nim nóg nie rozłoży (bo po co? tyle jest innych chętnych?). Efekt jest taki, że mamy coraz więcej samotnych matek (bo idą na ustępstwa i potem żałują), albo samotnych kobiet (to też coraz większy problem), które nie poszły na kompromis, ale nie mogą znaleźć odpowiedniego faceta. Coś za coś. Co do utrzymywania cudzego bachora (to już do wcześniejszych wypowiedzi) - na takie dzieci są alimenty, więc nieswojego utrzymywać nie trzeba. Co do wychowywania i obaw, że dziecko nie będzie słuchać "nie - ojca"- to trzeba je tak wychować, żeby słuchało. U mnie w domu, mimo że mam biologicznego ojca i matkę, też się rodzice kłócili co do wychowywania (tata miał inne zdanie, mama inne i żadne nie chciało ustąpić). Nie twierdzę, że tak powinno być, ale w "normalnych" (tzn bez dzieci z poprzednich związków) rodzinach też się zdarza.

Gość gość
najczęstszą przyczyną samotnego macierzyństwa jest wcześniejsze puszczalstwo matki tego dziecka ot co/

"Pardon, nie doczytałam, że jesteś kobietą" a nie ma sprawy ;-) uwzam ze plec ma sie nijak do pogladow;-) a " możesz tak uważać, ja uważam że relacja damsko-męska powinna opierać się na MIŁOŚCI, a nie na seksie, a to zupełnie co innego" a nie ma znaczenia dla ogolu co ty czy ja uwazamy - bo kzady ma wlasna definicje i tyle. a Piszesz tak jak większość facetów na tym forum, stąd moja pomyłka co do płci. a no to juz jest generalizacja;-) a Fakt, chyba marnuję czas, a to twoj czas mi tam rybka;-) chcesz -marnuj, to saidczy o tobie tylko i o szacunku do siebie samego, as easy as it is;-) a bo jeśli porównujesz uprawianie seksu do sikania, to tak jakbyś porównywała oranżadę do herbaty, albo banana do słońca a nie, nie zgodze sie.;-) zarowno sikanie jak i uprawianie seksu to czynnosci fizjologiczne;-) a Jeśli będziesz się powstrzymywać od wydalania, to zachoruje Twoje ciało i wylądujesz w szpitalu. Jeśli powstrzymasz się od seksu, to ucierpi najwyżej Twój zwierzęcy instynkt a nie uprawianie skesu - rozumiane w sensie - tlumeinia potrzeb prowadzi do zaburzen na tle emocjonalnym, podwyzszonego napiecia, nerwowosci itd. wiec analogia tutaj jest uzasadniona;-) a " tak, ale na jeszcze wcześniejszym oglądali zachody słońca" a nie;-) dynamika zwizaku heteroseksualnego opiera sie na cielsnosci - najpier jest etap zainteresowania tylko ta sfera jako dominujaca, potem przychodzi czsa na reszte;-) a Dzisiejsi 80-latkowie to osoby wychowywane przed i w czasie wojny. Wtedy najpierw oglądało się zachody słońca. Jeśli nawet kobiety już sądzą, że to normalne uprawiać seks przed ślubem, to naprawdę się coś światu pokręciło a ja odnosilam sie do zjawiska zawiazkow jako takich. nie wiem po co do tego mieszasz historie - czy ja mowilam ze mam na mysli 80-latkow z europy czy co?! a Dlatego kobiety są teraz w nieciekawej sytuacji (abstrach*jąc już od samotnych matek) a moim zdaniem kobiety sa w duzo lepszej sytuacji obecnie;-) moga brac co im pasuje i samostanowic o sobie;-) a Facet nie weźmie sobie samotnej matki, bo to za dużo problemów (oczywiście można iść na łatwiznę, czemu nie?) a jeden wezmie , drugi nie wezmie;-) nie rozumiem skad te pretnsje do mezczyzn ze wola znalezc sobie partnerekz ktora beda wspolnie wychowywac wspolne dzieci? to tak jakby miec pretensje do kobiety ze woli sie zwiazac z przystojnym o bogatym niz z brzydkim i biednym;-) a Nie będzie z taką, która przed nim nóg nie rozłoży (bo po co? tyle jest innych chętnych?) a to juz zalezy od kobiety - za jedna sie tlumy facteow uganiaja, inne musza nie tylko nogi rozkladac ale i na glowie stawac by chociaz jeden facet zechcial z nimi byc, as easy as it is;-) a Efekt jest taki, że mamy coraz więcej samotnych matek (bo idą na ustępstwa i potem żałują), albo samotnych kobiet (to też coraz większy problem), które nie poszły na kompromis, ale nie mogą znaleźć odpowiedniego faceta. Coś za coś a ja to widze inaczej sa kobiety z ktorymi faceci po prostu nie chca byc, i takie bez ktorych nie moga zyc. a to ze kobiety sa samotne i w kt grupie to jus ich wlasna odpowiedzialnosc a Co do utrzymywania cudzego bachora (to już do wcześniejszych wypowiedzi) - na takie dzieci są alimenty, więc nieswojego utrzymywać nie trzeba a jesli sie mieszka we wspolnym domu to poniekad sie utrzymuje/lozy na nieswoje dziecko

"gość najczęstszą przyczyną samotnego macierzyństwa jest wcześniejsze puszczalstwo matki tego dziecka ot co/" aa matki ale i ojca;-) zwykle sa to dzieci dwojga doroslych ktorym glownie puszczanie w glowie;-) i to jeszcze bezmyslnych - bo nie mysla o konsekwencjach;/

Cóż.

Gość gościowa..
ja to postow tej/tego RORA to w ogole nie czytam bo glupie to takie ;) zgadzam sie z osoba wyzej, co pisze ze bedzie coraz wiecej samotnych kobiet, samotnych matek. ja wlasnie jestem samotną kobieta przed 30tka i tak juz pewnie zostanie...

Gość gość
ROR ale to na kobiecie leży odpowiedzialność wyboru ojca dla dziecka bo to kobieta to dziecko urodzi. I bądź co bądź to kobieta decyduje czy seks będzie czy nie to ona rozkłada nogi.