Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuutno mi

Sexy? Jak w tym wyglądam?

Polecane posty

Gość smuuutno mi
nie jestem chodzacym idealaem i go nie zgrywam, ale mam duzy biust, wciecie w tali i biodra. btw to nie jest casting na okladke playboya.

Gość hahahahahahahhahahahahaajaja
jestem kobietą :P nie mogębyć prawiczkiem ;)

Gość smuuutno mi
dziewica orleanska, lepiej pasuje?

Daleko ci w tym do sexy. Material jak ze starej firany, kadr odbiciowy w lustrze... generalnie lipa straszna. Z tego co widzę to masz fajne piersi i je powinnas pokazać... proponuje gorset z podwiazkami, koniecznie czarny... ew z białymi wstawkami. No i zdjęcie nie wieczorem przy lustrze tylko w dzień przy dobrym świetle

Gość Palomaaa
No to ekstra że tak świetnie wyglądasz, ale na tym zdjęciu tego nie widać.

Gość Miła_dżdżowniczka
słuchaj , masz całkiem ładną figurę, bo jesteś szczupła, zrób na drugi raz porządne zdjęcie samowyzwalaczem, a nie takie byle jakie, to facet będzie zadowolony

Gość smuuutno mi
wkorwil mnie ogolnie, jestesmy 10 lat razem, zna kazdy zakamarek mojego ciala. przykro mi ze nie docenil gestu. tym bardziej ze dla mnie tez jest to tani look, ale to on lubi takie cos. ehhh. jebani faceci. wez im dogodz. widze im ja mniej sie staram tym on bardziej zabiega. moze dla zasady 3 dni tel nie odbiore to bedzie cud miod i orzeszki. chociaz nie jestem typem kobiety ktora walai focha no ale prykro mi sie zrobilo.

Gość roxannnaaa
Ja np licytuje takie szpile ze ech. Facetom sie to podoba

Gość Miła_dżdżowniczka
no niestety, bywa i tak. może jest czymś zajęty. rób co chcesz, po prostu zdjęcie nie wyszło za dobrze, więc co miał mówić, nie ma co się tym przejmować, kiedy nie będzie już "na odległość" i tak wszystko ulegnie zmianie i nie będzie wysyłania zdjęć.

Gość wheidfhw
autorko po Twoim każdym poście widać niestety że jesteś skrajnie prymitywna :O poczynając od foty po Twój język :O

Gość smuuutno mi
Dostal w dobrej rozdzielczosci zblizenie biustu, fota w samych szpilkach itd. Mowilam mu jakie to laszki kupilam, ze mu wysle zdjecia. On wielka podnieta, mowie ze zdjecia wysylam.. Pol h cisza, dzwonie i pytam czy widzial a on ze a no tak i cos tam mi gada ze kanapki na kolacje robi z tym i z tym . Swinia jebana.

Gość smuuutno mi
wheidfhw nie zesraj sie z tym ocenianiem ludzi po "jezyku" wiesniaku, widac jestes z tych ą ę ,a ja mam doktorat i jakos nie przeszkadza mi to w przeklinaniu jak jestem wsieckla. spadaj i nie zasmiecaj.

Gość wheidfhw
"pytam czy widzial a on ze a no tak i cos tam mi gada ze kanapki na kolacje robi z tym i z tym ." taktowny, nie chciał nawet tego komentować dobrze że chociaż Twój partner okazuje minimum kultury, zamiast Ciebie

Gość hahahahahahhddhdhhd
autorko po Twoim każdym poście widać niestety że jesteś skrajnie prymitywna poczynając od foty po Twój język DOKLADNIE!!

Gość smuuutno mi
jak cie interesuje temat to :Taksonomia i struktura ewaluacji elektoratow partii politycznych, zajebiscie co?

Gość Ukradłem to foto
Słownictwo masz trochę jednak jak z rynsztoku:O

Gość smuuutno mi
i co z tego. ludzie na jakim swieice wy zyjecie. to ze ktos jest dr czy prof nie sprawia ze jest nad-czlowiekiem ktory sie nie denerwuje i nie klnie jak jest wsciekly. a moze mam sie wyzbyc wrodzonych uczuc i odruchow jak zlosc, agresja, obrona na atak?

Gość wheidfhw
Twój humor jest tak tępy jak... a nieważne zresztą. mam nadzieję że nie wszyscy w zawodówce są tacy jak Ty.

smuuutno mi Nalozylam taka szmatke bo moj facet zawsze szalal na punkcie takich szmatek, ktore zazwyczaj ze mnie zrywal. Poszlam mieżyłam, sukakalam, kupilam, obfotografowalam sie i spodziewalam sie jakiejks pikanteri, a on to olal w zasadzie i smutno mi, bo sie staralam i co ?;( Po słuchaj, odzienie też trzeba z seksapilem prezentować. To zdjęcie jest nijakie. Przyjżyj mu się. jest całkowicie pozbawione seksu. Ty musisz czuć pożądanie, być napalona, być uwodzicielska i pokazać to. Postaw aparat na jakimś stoliku albo krzesełku, jeśli masz samowyzwalacz, to go nastaw, najlepiej na zdjęcia seryjne i popręż się na łóźku. Najlepiej w pozycji na pieska, tylko jedną nogę wysuń bardziej do tyłu. Będziesz na foto wyglądać smuklej, a piersi wiszące do dołu będą się ładniej prezentować i będą większe. i pokaż kawałek poślaska. NIe rób zdjęć z przymusu jakbyś fotografowała roboczy drelich. Musisz emanować sexem. Poza tym taka koszulka naprawdę nadaje się do spania, a nie do podniecania mężczyzny.

Gość amiree
lepiej zebys sie wyzbyla odruchu wyzywania swojego faceta, milosci to ja tu nie widze

Gość Ukradłem to foto
To jak się wysławiamy nie zależy od tytułu....Po prostu trzeba mieć kulturę osobistą;))Ty jej nie masz i tyle w temacie:classic_cool:

Gość smuuutno mi
tak. nie mam kultury osobistej. ide spac. jutro rano musze wstc do mojej chamskiej roboty na uczelni, kto ma rano wyklad ze mna?;) bedzie wejsciowka bo facet zdjecia nie pochwalil ;)

Gość amiree
ekhem... na wykladzie wejsciowka? chyba ci sie pomylilo z cwiczeniami

Gość Ukradłem to foto
Dołować??? Chciałem jak najbardziej pomóc.Wkleiłem linka z fotka kobiety,która ma na sobie tylko haleczkę a zdjęcie jest niesamowicie seksowne,żeby jej podpowiedzieć jak powinna zrobić:O

Gość smuuutno mi
zdziwill bys sie, nie slyszales nigdy o wejsciowce na wykladzie? to gdzie ty studiowales???

Gość wheidfhw
zapewniam Cię, dziwna provokacjo która przegrała walkowerem, że uczelnię to Ty chyba w telewizji widziałaś. " "nie zaśmiecaj" XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Gość smuuutno mi
coz, u mnie byly sa i beda wejsciowki. ba niektore wyklady sa obowiazkowe, szok?