Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On łysiejący

Która z was by mogła być z facetem, który łysieje?

Polecane posty

Gość irka11111
Coś poradzić biali zawsze łysieją, chyba że mnie w rodzinie jakichś arabów albo innych turasów. Najlepsi są latynosi.

Gość facet lysiejacy to porazka
malo ktorej sie taki podoba

Gość ogolona glowa nic nie da
taki facet i tak bedzie brzydalem

Gość pełna_dobrych_chęci
Mnie to absolutnie nie przeszkadza, spotykałam się z dwoma facetami z zakolami, znam też dwóch prawie całkiem wyłysiałych - i niczego im nie brakuje :) Tylko nie zapuszczaj włosów i nie próbuj zakrywać łysiny! Lepiej ściąć się na krótko lub wręcz ogolić na łyso, jeżeli chcesz uniknąć wizerunku dresa, noś ładnie przystrzyżoną bródkę ;) Pokaż że jesteś pewny siebie i nie masz kompleksów na tym punkcie, a zobaczysz że kobiety nie zwracają na to uwagi!

Gość Kloc5555
Zwracają więc nie pierdol

Gość ogolona glowa nic nie da
zwracaja zwracaja uwage. wiekszosc kobiet chce tzw klubowych przystojniakow

Gość takasiakaipokraka
Te co już się zabawiły z przystojniakami to później szukają nawet już łysiejącego byle się ustatkować.

Gość lubie łysych
moj mąż jak go poznałam miał 17 lat czarne wlosy ciemne oczy ale już zaczynał łysiec w tej chwili ma 27 i sam goli maszynką to co jeszcze nie wypadło. Naprawde jest przystojny. Widze jak laski na niego patrzą a koleżanki mowią ze moj mąz dobrze wygląda. Moja rada nie rob z tego tragedii bo będziesz jak zakomleksiona ciota, przyjmij to po męsku w końcu łysiejący faceci mają za dużo testosteronu:)

Gość ujtikt
Mają tyle samo testosteronu co inni po prostu mają słabe geny i tyle.

Gość lady love lubi lysych
byle mieli inne obywatelstwo

Gość kasiaaa aaa
Mi tam właściwie obojętne, nie patrzę tak na włosy. Ale mam pytanie - GDZIE BYLIŚCIE NA LEKCJACH BIOLOGII? Łysiejący faceci mają taki sam poziom testosteronu co inni, ale u nich zachodzi przemiana testosteronu w DHT i to powoduje uszkodzenie i zanik mieszków włosowych na głowie. Ogólnie w toku ewolucji, jeżeli człowiek będzie jeszcze istniał za kilkanaście tysięcy lat, to stracimy wszystkie włosy z ciała, gdyż są one nam w dzisiejszych czasach praktycznie niepotrzebne (oprócz tego, żeby ładnie wyglądać :P)

Gość hejtuuuuj
PRzestań się użalać tylko zacznij działać wystarczy poszukać, http://www.szamponrevita.pl/ tutaj masz sprawdzony przez mojego męża środek na porost włosów ; )