Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

Gość Ladylondoner
Nie wiem dlaczego złe mi publikuje co pisze!! Beta wyszla 3 to ciaza a poniżej

Gość Ladylondoner
Beta wyszla 3 to ciaza a poniżej

Gość Ladylondoner
Po raz 4 publikuje.. Beta wyszla 3 to ciaza a poniżej

Gość Ladylondoner
Zaraz zwariuje, żadna beta 3 mi be wyszła! Co sie dzieje z ta strona ?!

Gość Ladylondoner

Gość Ladylondoner
Poddaje sie z pisaniem .. Napisze późnej, proszę zignorujcie moje ostatnie wpisy

Bullitka właśnie chce pójść do gin i porozmawiać o tabletkach.lady jeśli beta wyszla3 to ciąży nie ma ją mialam5 i za kilka dni spadło do2 a normą jest właśnie od5 :/

Gość Ladylondonerr
Probuje po raz ostatni : Beta wyszla 3 to ciaza a poniżej

Gość Ladylondonerr
Beta wyszla3 to ciaza a poniżej

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr
Czy tylko ja mam problem z pisaniem tutaj dziś??

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr

Gość Ladylondonerr
Beta wyszła

Gość Ladylondonerr
Beta wyszla 0.10 gdzie wyniki powyzej 3 to ciaza a poniżej 3 to brak. :( sama juz nie wiem co myśleć, wciąż mam nadzieje ze za wcześniej zrobiłam, bo moze to byc zaledwie 2,5 tygodnia. Bardzo bym chciała aby było to jeszcze za wczesnie ale moje nadzieje coraz bledsze są. Nie wiem co robić i co myśleć, ja zwariuje czekając na @...

Gość Ladylondonerr
Wreszcie wpadłam ma to, ze pisząc pewne zakazane znaczki a mianowicie mniejszości i większości, miesza sie jakoś algorytm i mi tekst ucinanali przy pierwszym znaku mniejszości... No więc wreszcie wydusilam to z siebie..

Gość Otomoto
Przykro mi ale nie jesteś w ciazy. Wynik mniejszy niż zero oznacza ze ciazy nie ma na 100% jesli minęło 10 dni od owu to wynik jest pewny i pozostaje czekać na miesiaczke. Nie trac nadziei i nie nakrecaj sie bo to nie pomaga a wręcz przeciwnie. Życzę powodzenia :)

Gość Ladylondoner
Dzieki, musze byc cierpliwa :(

Czesc dziewczyny Jaka ladna kafeteria nam sie zrobila :). I jak pomaranczowe beda po nas jechac to mozemy zglosic do usuniecia :). Lady - 4 miesiace to naprawde nie dlugo jak na starania. Ja sie juz ponad poltora roku staram i nic. A skoro nadal cie brzuch boli to idz ponownie do lekarza. A u mnie nadal brzydka pogoda i deszcz pada. Jeszcze nie bylo ani jedego upalnego dnia

czesc dziewczyny u mnie okres w pelni. pogoda sie popsula zimno. chyba opoznieni ogrodnicy sa.

Agnes - a nie myslalas moze o wyjezdzie za granice na jakis czas? I np podjecia leczenia tu? Ja czytalam ze dziewczyny sie wypowiadaja ze leczenie kosztuje mase pieniedzy. Same iui kosztuje 700 zl plus wszystkie badania. Juz nie mowiac o in vitro. Ponad 7 tys . Nie wiem kogo stac w pl na leczenie. W holandi np duza czesc pokrywa ubezpieczenie. Moze pomyslcie z mezem o takim rozwiazaniu?

hej dziewczyny u mnie od wczoraj brzydka pogoda jest.do tego mialam maly wypadek przed wczoraj:( czytalam wczoraj o badaniach nasienia i jak nie uda sie do lipca to karze mezowi isc na badanie kosztuje ok150zl ale podobno trzeba czekac w kolejce.od kilku dni nie trawie tesciowej poprostu ta baba mnie do szalu doprowadza juz:/ ciagle cos jej nie pasuje sama gada ze chodzi wszystko robic a ja wlasnie przedwczoraj caly dzien robilam ze ruszacz sie nie moglam a ta stara stala i z sasiadka gadala a pozniej do mnie powiedziala ze powoli robie i ze ona mi pomaga.wczoraj byla siostra zobaczyc jak sie czuje to ta z taka ironioa mowila ze siostra mnie odwiedza.

Oczekujaca - normalnie nie wiem co mam powiedziec na twoja tesciowa. Ile ona wogole ma lat??

bullitka moja tesciowa ma56lata jest taka wkurzajaca coraz bardziej.wczoraj znowu byl kolejny tekst pierwsze ze po co pieke ciasto a ja do niej ze na niedziele zrobie sobie(ona chciala upiec bo ja wszystkie produkty kupilam to miala gotowe)a pozniej wieczorem jeszcze do mnie i mojego powiedziala ze po co jedziemy do moich rodzicow i ze nie musimy siedziec tam kilka godz a my na to ze my nigdzie po ludziach nie chodzimy a do wlsanych ojcow nikt mi nie zabroni.poprostu brak slow nie wiem jak dalej bedzie jej sie w glowie przewrocilo.a wogole przed odpustem taki tekst do mnie ze w sklepwie ladny zakiet byl dla mnie to moglabym sobie kupic a moj do niej to daj jej kase to sobie kupi a ona ze moze pozyczyc mi jak oddam jej pieniadze.szok poprostu.

czasami juz nie wytrzymuje z nia bo nie da sie poprostu.ostatnio kupilismy sprzet fakt za5 tys ale to rodzice mi dali a ona gada do ludzi ze to moj maz kupil sobie ciagnik maszyny i tylko on wszystko kupuje i ma a ja nic.i tekst taki z polem ktore ja dostalam od rodzicow to ona powiedziala ze to moj dostal od moich rodzicow a ja nic nie dostalam i nic nie mam.moj ciagle jej mowi zeby przestala tak zachowywac sie i mowic wobec mnie a ona dalej to robi