Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

Smerfetka? To mogło być implantacyjne Ps jak byś mogła logować się pod tym nickiem lub podpisywać się bo żeby ogarnąć o co chodzi musiałam przelecieć poprzednią stronę to żaden problem ale było by łatwiej ;)

w sobote wieczorem mialam taki zwykly 'przejrzysty' z lekka domieszka brazowego. od wczoraj brazowy. czytalam ze niby takie krwawienie implantacyjne moze trwac nawet kilka dni

Gość gość
smerfetka - to idz na bete i bedziesz wiedziala.

Gość gość
tu agness ja dzisiaj zjadlam ryz + piers z kurczaka z pieczarkami z sosem pieczarkowym(gotowane)+ salatka. a teraz odpoczynek moze drzemka i po 18-tej do lekarza.

Gość gość
tu agness Bullitka net mi tak zamula ze latwiej mi w ten sposob. musze czekac do 10-tego az znowu bedzie oki.

Gość gość
tu agness Bullitka -tata przyjezdza albo przychodzi dwa razy rano i na wieczor i idzie z nim na spacer. a w ciagu dnia ja go do ogrodu wypuszczam.

Agnes - wiesz , zazdroszcze ci ze masz tate. Ja juz nie mam i to jest straszne :(. Daj znac jak poszlo sciaganie szwow

Gość gość
tu agness szwow nie zdjal bo krwiak sie zrobil. za tydzien. dal antybiotyk i mocniejsze zastrzyki przeciwzakrzepowe.

udalo mi sie zalogoeac wkoncu. Bullitka - troche sie martwie zeby gdzies zakrzep sie nie zrobil. ja mam zylaki. to licho bedzie.

Zupa wyszła :) zrobiłam takie pomieszanie z poplątaniem Chyba się przemieniła tylko nie wiem gdzie :/ Krwiak to nie żarty

hej dziewczyny.ewelina powtorzylas test jak wyszedl?ja wczoraj bylam u lekartza i stwierdzil ze musze zrobic specjane usg co kosztuje400zl ale to dopiero po ciazy,zobaczymy jak bedzie.niby narazie ok z zylami tak mi powiedzial.ja dziewczyny wykoncze sie niemoge jest ani pic i rano wymioty a nudnosci przez caly dzien,okropnie jest.wczoraj mialam ochote na schabowego ale zjadlam troszke i koniec jedzenia,odrzucilo mi wedlliny buraczki papryke herbate masakra nawet cisteke mi sie nieechce.

Kurde nie wiem o co mi chodziło w środkowym zdaniu w ostatniej wypowiedzi Pisze z telefonu i chyba słownik spłatał mi psikusa Ja nie mam żadnych objawów i mnie to martwi :( Niby powinnam się cieszyć ale jak ciaza zagrożona to same wiecie...

czesc dziewczyny. przed chwila robilam test bo juz wytrzymac nie moglam. negatywny... plamienie mi juz przechodzi....

Gość Michasia27
Hej dziewczyny :) dawno nie zaglądałam a tu taka miła niespodzianka :) oczekująca gratuluję z całego serducha :) ja miałam mdłości z głodu właśnie (bez wymiotów, ale straszne dreszcze aż mnie brały) :/ może skiba suchego chleba i szklanka wody na dzień dobry Tobie pomoże? Agnes życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) i życzę powodzenia w staraniach :) Bulitka 3mam za Ciebie kciuki :) ja wciąż w Was wierze :)i Ty też powinnaś My dziś zaczynamy 6 miesiąc :) strasznie szybko czas leci... W sobotę się dowiedzieliśmy, że będzie chłopak :) no i co chwilę jakieś przygody - na początku plamienie, nadżerka, potem stany zapalne, teraz anemia i podejrzenie cukrzycy, w pracy dużo nerwów i zaczęłam chudnąc wiec od piątku jestem na l4. Cukrzyce już wykluczyli ale nerwy straszne jak mnie w szpitalu zatrzymali... Za 4 tygodnie mojemu maleństwu dokładnie przebadają serduszko, czy nie ma wady po mnie. Ale jestem dobrej myśli bo mały strasznie szaleje w brzuchu i same kuksańce mi zapodaje :) śmieję się, że daje znac, że wszystko ok tam u niego :) oczekująca dbaj o siebie przede wszystkim bo od Ciebie dużo zależy więc nic się nie martw i te 9 miesięcy chuchaj u dmuchaj ile wlezie :)

Michasia - dzidzia napewno zdrowa jest. Dbaj o siebie Oczekujaca - to uroki ciazy. Napewno niedlugo ci przejdzie :)

czesc Bullitka nasz watek zmienil chyba sie w watek zaciazonych juz. ponawiam propozycje do wstapienia na nowy topik.

agnes to raczej my zaciążone tu nie pasujemy dlatego jeśli ktoś tu powinien zmienić wątek to właśnie my

Agnes - ja obojetnie na ktorym topiku bede i tak w ciaze nie zajde :(. A ten jedt taki nasz. Jak pamietnik. Prosze nie odchodz

mucha- spoko spoko. was tu jest wiecej. i juz jakos sie zgralyscie. :-) my tu dwie tylko zostalysmy. a zmiana watku dobrze nam zrobi.

Bullitka - nie odejde. spoko. dzisiaj znowu prawie caly dzien lezalam. troche bylam na spacerku. za tydzien maz wraca wkoncu:-) . juz doczekac sie nie moge.