Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werra1122

Pomysł na biznes w miałym miasteczku. Doradźcie.

Polecane posty

Gość a ja od kUBUSIA:)
ja tez padam 😴🖐️

Gość werra1122
U nas to chyba własnie jest tak że przydzielają plac. Bo zawsze Ci sami stoją w danym miejscu...

Oo tak właśnie żyranta trzeba mieć. Chciałam z moim otworzyć kebab bar z prawdziwą baraniną nie jakieś podróbki. Tak jak to w większości mówią że to baranina a wcale nie. No ale narazię zrezygnowaliśmy. Bo kto takie coś podpisze. Owszem mam znajomych którzy tyle zarabiają ale będą się bać podpisać. A rodzina za granicą. Powiem wam że za granicą jest coraz gorzej. Byłam w UK przez 5 lat skończyłam szkole i wróciłam. Polacy się tak zmieniają że szok. Każdy się nawzajem obiaduje. Masakra totalna. No ale coś ludzie którzy wyjechali z 8 lat temu za granicę się ustatkowali i teraz mogą siedzieć. A teraz to się wszystko po zmieniało i trudniej się ustatkowac tam.

Gość werra1122
No własnie kurde trzeba mieć znajomości. Mojego faceta brat siedzi z żoną w Holandii i nie chcą nam pracy załatwić. A to że sobie nie poradzimy nie zarobimy za dużo. A oni dają sobie rade? No ale co różni są ludzie...

Gość werra1122
No to nie jest źle. A w jakim woj. mieszkasz?

Wiesz kiedyś było inaczej mało polaków zjeżdżalo za granicę. A teraz to każdy by chciał trzeba mieć dobrych znajomych gdybym miała tam stała pracę to bym została. Ale niestety los się potoczył inaczej. Moi rodzice się tam trzymają dobrze są ustatkowani. Przydzielono im już nawet mieszkanie tak jak np tu z admu. Kuzyn tak samo i ciotka. Także nie mają na co narzekać

Gość weerra1122
kurcze ją bym chciała wyjechać bo tu w tej polsce nie ma przyszłości. Ale co poradzić ze tam też ciężko coś znaleźć.

Gość weerra1122
Ją kujawsko-pomorskie...

Gość Po pierwsze to
Po pierwsze nie ograniczaj działalności stacjonarnej połącz to z internetem na cały świat. Po drugie polecam branże zabawki, najwięskze marże, najlepiej się trzyma obecnie, bo dziecko musi mieć zawsze, bez względu na czasy. No i sezon jest cały rok , jak nie śwoięta, to komunie, jak nie komunie to koniec roku, urodziny, lato , srato i się kręci cały rok . Palety nowe , returny z NIemiec, pare palet i zatowarujesz sklep, palety są od 200 w euro tam gdzie ja biorę, przebitka do 400 procent zysky.

Gość werra1122
Sklepów z zabawkami jest kilka u nas i nie ma tam większego ruchu choć jakoś się utrzymują. Naprawde tutaj jest chyba wszystko więc nie wiem czy da się wymyśleć coś na czym można zarobić.