Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnaaaaaa

jestem tak glupia ze szkoda gadac

Polecane posty

Gość naiwnaaaaaa

Czemu nie potrafie zakonczyc czegos co nie przynosi mi prawdziwego szczescia jak w kazdym normalnym zwiazku? robi co chce i nawet sie nie stara, dopiero gdy odchodze wlacza mu sie czerwona lampka jest mily, a potem znow to samo. Napiszcie mi cos dobitnego zebym w koncu zroszumiala swoja glupote i sie ogarnela i nie zmieniala swoich decyzji. Moze to cos da......

przeczytaj to co napisałas i sama zrozumiesz:-/ po co Ci taki facet? Widac Ty dajesz a on tylko bierze :-/ odpuśc sobie, kopnij go w dupe i tyle po nim:-/ po co marnować życie na frajera który traktuje Cie jak koło zapasowe do ruchania :-/???

Gość naiwnaaaaaa
dokladnie tak sie czuje jakbym byla mu tylko do tego potrzebna... moze jestem tak glupia bo tak slepo zakochana a on robi co chce, a gdy ja zrobie cos nie po jego mysli musze "pokutowac" za to tygodniami tak mnie meczy

naiwnaaaaaa widać facet jest leniwy:-/ po co ma się starać skoro Ty odchodzisz on jeden usmiech i Ty znow zmieniasz zdanie?:-/ po co ma ci dac odejsc i szukac znowu panny ktora zrobi wszystko i da dupy:-/ wnioskuje ze on jest dosc wygodny i leniwy :-/ odpusc sobie frajera SAMA NAPISAŁAŚ NIE JESTES SZCZĘSLIWA a to juz konkretny argument aby go w dupe kopnąć :) po co ci on do czego? TO NIE MIŁOŚĆ TO JUZ CHYBA PRZYZWYCZAJENIE... Albo daj mu powód do zazdrości i zobacz czy zacznie sie starac czy oleje wtedy juz na 100% bedziesz wiedziec co i jak:P

Gość wiśnieska
na głupotę nie ma lekarstwa

Gość naiwnaaaaaa
no wlasnie zero seksu i moze dopiero wtedy sie przekonam. wzbudzic zazdrosc czyli np spotkac sie z kims?

Gość też jestem naiwna
i głupia do bólu i co z tego że o tym wiem

Gość wiśnieska
niestety moje panie - faceci lubią jak kobieta jest dla nich partnerem, a nie wycieraczka - prędzej czy później od takiej dają dyla

Gość naiwnaaaaaa
ja tez wiem i ciagle robie to samo, zal mi samej siebie jak widze jak mna manipuluje, a przeciez nie jestem jakims paszczurem co nikogo nikt nie chce. Jestem ladna dziewczyna, ktora on zawladnmal i mysli ze jestem juz jego wlasnoscia, wszyscy naokolo mowia mi zebym zdjela klapki z oczu a ja nadal ku**rwa robie co robie

Gość wiśnieska
zachowujecie się jak nadopiekuńcze mamusie - synek i tak w końcu ucieknie od "mamusi", do prawdziwej kobiety

naiwnaaaaaa jak to jak?:) uśmiechaj się częsciej, wychodz nie tłumacz sie gdzie :) wracaj zadololona i szczęsliwa jak kolezanka napisze to czytaj smsa i badz potem zadowolona i radosne :) takie tam wiesz facetowi juz wtedy chodza rozne rzeczy po głowie :) poprowokuj go troche niech sie zmartwi niech mysli ze cie traci:) olewaj go rob np cos dla niego od niechcenia pokaz ze tobie nie zalezy tez rob co chcesz traktuj go tak jak on ciebie uwierz ze zadziała :) chce sexu? mow nie ma ochoty, spij dupa do niego:) badz troszke oziębła co do jego osoby traktuj go troszke tak jak by go tam nie było:) niech zobaczy ze nie jest całym twoim swiatem:) wychodzisz ubierz sie fajnie umaluj i nie tłumacz sie gdzie idziesz:) jak spyta kiedy bedziesz:P odpowiedz wroce to bede :P

Gość madzialenau kocham cie
...