Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Test 50 cio latka

Mam 50 lat i chce wiedziec

Polecane posty

A seks tylko po nakryciu zwłok prześcieradłem z dziurą wyciętą na wysokości genitaliów. jak na prawdziwego Żyda przystało. Aj waj, aż się mnie pejsy zakręciły.

Gość nie kłam duchu
19:14 [zgłoś do usunięcia]vera lynn A seks tylko po nakryciu zwłok prześcieradłem z dziurą wyciętą na wysokości genitaliów. jak na prawdziwego Żyda przystało. Aj waj, aż się mnie pejsy zakręciły. :D :D :D

Gość wakaw
ja mam 28 lat i mam czasem w pracy do czynienia z jednym panem c co jest ocznik 6x i po prostu gdyby tylko chcial na mnie spojrzec - jest boski. Ja tez jestem atrakcyjna bardzo ale on niestety ma zone i torjke dzieci.

Nawet nie odpalam linka, nie pdejrzewam, że bedzie smieszne. Ja wam do cięzkiej cholery wyrwe z łap ten topór i wysle w kosmos, niech go curiosity na marsie zakopie.

Wątpię. Jego się zwyczajnie nie da nie nienawidzić. :) Zresztą zero szacunku dla człowieka, który uśmiercał wielokrotnie swoją żonę i upubliczniał dane forumowiczów. :)

No jedno Żydom trzeba przyznać są operatywni.My Polacy jesteśmy dopiero w zalążku to co Oni na świecie zrobili.Einstein i inni właśnie sie z tego pnia wywodzą. Pomijając wywody,które już nic nie mają do siebie co autor tematu chciał przekazać. Vero poczytaj sobie wstecz co namodziłaś i to właśnie jest TWOJA HARYZMA NEGATYWNA :(

Gość Vera i duch co za
czasówka no no :D

Pogęgaj sobie dziecinko bo ta Twoja tyka 2 metrowa jakby go stuknąć to połamie sie 10 miejscach :DNie przeze mnie nadmieniam.Nie uznaje przemocy.Tylko w obronie wlasnej.

Vera, a to tak łatwo u Ciebie mozna sobie na nienawiśc zasłuzyć? Nienawiśc to tez uczucie, trzeba nim z rozwagą obdarzać. U mnie jak do tej pory jeden homo sapiens neardenthalensis na to zasłuzył, ze dwie, trzy inne sztuki na pogarde, a reszta mi lotto

Jaka moja tyla dwumetrowa? Czy ja o czymś nie wiem? :D Foxy - chyba najbardziej mnie wkurrwiało i wkurrwia to, że pisał i pisze bardzo złe słowa na temat mojego świętej pamięci Taty. :) Ale nie, ale on nie. On nigdy. 😴 Kryształ kafeteryjny, doskonale oszlifowany brylant. :O

Świetej pamięci taty? Myslałam, że to duch żonke swa pochował... no nie znam genezy konfliktu, to sie nie wypowiadam, nie wiem kto zyw a kto "martw", ale topór i tak wam prędzej czy później zbutwieje :)

On ją chowa ? chowie ? :D raz na kilka lat. To nie jest pierwsza sytuacja, że ją uśmierca. Mój ojciec zmarł 7 lat temu. Niestety nie posiadł daru zmartwychwstania (haryzmy negatywnej też nie :D)

Zubra idę wypiś bo mi zaschlo w gardle jak takie piertolenie tutaj nawijam:DTwojego narzeczonego/partnera ośla pało.Nawet się głupią nie potrafisz zrobić bo cóż tu mówić............JESTEŚ :P:DNa schledanou blbna opico :D

Żebym jeszcze wiedziała dlaczego "haryzma" straciła "c" z przodu, ale chyba nie muszę az tak sie wgłębiac. Tez ide zatankowac, puszka sie "wysuczyła" :)

Gość czyż duszek nie jest słodki?
:D

Narzeczony ma 182, może 183 cm, Rozumiem, ze dla ciebie człowiek mający 170 to gigant, ale nie przeinaczaj faktów, karzełku. PS. Żal mi twoich dzieci.

Gość czyż duszek nie jest słodki?
18.08.2012] 19:48 [zgłoś do usunięcia]vera lynn Narzeczony ma 182, może 183 cm, Rozumiem, ze dla ciebie człowiek mający 170 to gigant, ale nie przeinaczaj faktów, karzełku. PS. Żal mi twoich dzieci. :D :D :D :D :D :D :D

Gość duch ma tylko 170?
toż to konus jest! :o