Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusiaaaaaa92

Seks z prawiczkiem

Polecane posty

Gość Martusiaaaaaa92

Mam 20 lat. Od niedawna spotykam mam 16-letniego chłopaka. Wyznał mi, że jest prawiczkiem i liczy na to, że go poprowadzę (znamy się od wielu lat i wie, że miałem przed nim paru facetów). Przyznam się, że nie mam pomysłu, jak to zrobić. Nigdy wcześniej nie byłam w łóżku stroną wiodącą. Macie jakieś pomysły? Chciałabym przede wszystkim, żeby on był z tego pierwszego razu zadowolony. Wiem, że dla facetów zabezpieczanie się jest stresujące, ale biorę pigułki, więc on się o to nie musi martwić. A poza tym, na co wg Was powinnam zwrócić uwagę?

Gość cvvvcc
z 16latkiem? ale jestes tepa

Gość przystojniaczek 21
jako chlopak moge Ci polecic nie poganianie tego kolegi i przedewszystkim cierpliwosc, napewno nie bedzie jakims asem przy tym pierwszym razie i bedziesz musiala go nieco pokierowac a to przy staniczku a to przy celowaniu do .. hmm do Twojego wnetrza jednak jesli bedziesz cierpliwa i wyrozumiala da Ci wiecej radosci niz nie jeden 24 latek, zycze milych przygod lozkowych :)

Gość przystojniaczek 21
lol czemu jestescie tacy tepi i zlosliwi milosc nie patrzy na metryke a skoro sie kochaja to niech korzystaja z zycia

Gość lajla90
Nie spodziewaj sie zbyt wiele, nie daj mu odczuc,ze jestes rozczarowna i przedewszystkim go nie wysmiej, ale to co napisalm pewnie wiesz ;P poza tym wystarczy fajna atmosfera, nie ma co robic z tego wielkiego wydarzenia.

Gość przystojniaczek 21
i dobrze a co ma czekac az bedzie stara ? korzystajmy z zycia po co poddawac sie polskiej depresyjenej mentalnosci ?

Gość przystojniaczek 21
lajla90 dobrze prawisz :)

Gość romikaj
polecam stymulacje zwieracza, dildo do pupy - rozkosz gwarantowana. faceci uwielbiaja zabawy analem

Gość Martusiaaaaaa92
lajla90: Nie zgadzam się, że "nie ma co robić wielkiego wydarzenia". Ja swój pierwszy raz (miałam 17 lat) wspominam bardzo miło i uważam to za wielkie wydarzenie w moim życiu. Mój kolega, z którym to wtedy zrobiłam był bardzo czuły i delikatny i dzięki niemu mam dobre wspomnienia. Chciałabym, żeby mój obecny chłopak też miał dobre wspomnienia dzięki mnie.