Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Pomieszkiwanie dziewczyny a koszty

Polecane posty

Jak zaczniecie się utrzymywać to będziecie wiedzieć ile wynoszą rachunki. Jak narazie to jesteście księżniczkami za które płacą rodzice albo facet. Żywność 200zł za tydzień wychodzi na 2 osoby. Woda zimna kosztuje około 5zł za 1m3 a ona leje wrzątek więc jest to jakieś 10zł za 1m3. Prąd kosztuje bo siedzi cały dzień w domu. Plazma włączona, mocny komputer, piekarnik bo sobie coś gotowego co chwile odgrzewa. Za siebie nie płacę bo większość czasu jestem w pracy. Paliwo 5,9zł za litr. Co chwile gdzieś trzeba jechać. Ciuchy, buty... Jak nic wychodzi 1000zł miesięcznie.

Gość Płaski brzuszek
"mozna trzymac w jakiejs szufladzie gdzies i po kryjomu schowac do kieszeni szlafroka" na tym etapie kończę dyskusję ponieważ to prowo. Nikt nie jest takim idiotą.

Gość Waldek Męczyptak
A dużo zarabiasz ? W sumie powinna coś się dorzucić a nie za darmo sobie mieszka. Chyba że ptaka Ci zawsze wieczorem umyje językiem

Gość damianooo
"żadna z pań po prostu by się nei godizła na lenia pomieszkującego u niej" fajnie, ze zaczynasz nazywac rzeczy po imieniu, do slowa "pasozyt" doszlo slowo "len"

Nie sprząta i nie gotuje. Raczej kupuje gotowe i odgrzewa. Jak wyjedzie sobie to potem cały dzień mam sprzątania taki burdel zrobi. Za sex to ona powinna mi płacić. Orgazm na zawołanie kiedy tylko ona chce. Minetki i sretki.

Gość damianooo
"damiano, dzieciaku zonie tez chowasz produkty uzytku codziennego lub zastepujesz je tanszymi zamiennikami" zona to co innego, Krzysiu nie ma zony, a jego dziewczyna uwaza sie za "goscia" w jego mieszkaniu, mimo ze mieszka tam przez polowe tygodnia

Gość Waldek Męczyptak
Jaka ta Fiku Mikuuu jest upośledzona. Szkoda mi jej bo jest chora

Gość rika1
tak za wszystko ci bedzie płacic. :P

Gość damianooo
"ehh, masakra. Tzn. że jak ktoś do Krzysia przyjedzie dajmy na to na 2 dni... rodzina czy przyjaciele.. to zaraz rachunek wystawia? jak hotel." ona mieszka u niego przez polowe tygodnia

Gość rika1
Mi to się wydaje, że nasz Krzysiu jest bardzo konfliktowy i problemowy :) Czy ona jak kupuje coś do jedzenia to tylko sobie, tak?:)

Gość damianooo
"na tym etapie kończę dyskusję ponieważ to prowo. Nikt nie jest takim idiotą" idiota to trzeba byc, zeby oplacac komus mieszkanie, jedzenie i rachunki

migotka tylek jak szczotka on nie ma jaj zeby jej to powiedziec... panna bd robic z nim co chce bo jej tak wygodnie. Widać żadna inna sie nim nie zainteresuje. Krzysiu bd dalej lizał jej podwozie :classic_cool:

migotko, facet nie powinien jej wypominać wydatków, ale kupowanie ciuchów? :O albo ona, cały dzien w domu i nawet nic nie ugotuje, nie posprząta, to nei jest partnerstwo (partnerstwo to nie dzielenei po równo, a wspieranie się wzjemnie, np. ona ma więcej czasu - ogarni dom, no zaplaci w knajpie, bo więcej zarabia)

Dlaczego sobie pozwalam? Po tych wypowiedziach widać, że kobiety to wyłącznie materialistki. Każda by się tak samo zachowywała. Jakbym zwrócił uwagę to by mnie zmieszała z błotem jak panie wyżej, że nie jestem facetem, że mnie nie stać, jak tak mogę rozliczać co do złotówki. Głupie tzipy.

Gość damianooo
" jestes c*pa nei facet iw diac, że ja jedynie wygoda trzyma przy tobie " zaczynasz pisac coraz rozsadniej, do slowa "len" dorzucilas slowo "wygoda" bo jeszcze niedawno pisalas cos o "milosci"

Gość rika1
po prostu oboje sobie żałują i tyle:)

Gość damianooo
"oboje jesteście siebei warci, dwoje ludzi, którzy patrzą tylko zeby nei stracić na tym "związku"" zwiazek zwiazkiem, ale pieniazki trzeba szanowac

Gość damianooo
rika1 poki co to ona zaluje, bo on jednak placi

Gość rika1
właśnie tak jest. :) oboje są siebie warci...........

Gość życzliwa milenka
"mozna trzymac w jakiejs szufladzie gdzies i po kryjomu schowac do kieszeni szlafroka" o ja pierdole :O weź sie już zamknij wstydu oszczędź. Skąd ty bierzesz takie pomysły, mamusia to na tobie praktykowała? Domyślam sie ze jedzenie też powinien trzymać w szafce w biurku zamykanej na klucz i jesc po kryjomu gdy dziewczyna pójdzie do łazienki.

jeszcze niedawno pisalas cos o "milosci' ale co moze wiedziec ktos kto nigdy nie byl w zwiazku? fiku powinna najpierw znalezc mezczyzne, potem bylaby w stanie docenic proze zycia we dwoje a nie tylko wydumane historyjki wyczytane z Cosmopolitan.