Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Pomieszkiwanie dziewczyny a koszty

Polecane posty

Gość niewiarygidna glupota
damianoo chowanie pasty? herbaty? zakrecanie cieplej wody? ile ty masz lat zeby stosowac takie metody, zamist powiedziec wprost? co to w ogole za poroniony pomysł?

Gość Płaski brzuszek
Śmieszny Student, Czuły_Krzysiu i Damianoo hehehe czołowi nieudacznicu Kafe. Pamiętacie jak Student chciał kupić pierścionek zaręczynowy na Allegro? Za 180zł??? :)))

Ale jesteście głupie jakieś rozkminy macie z kosmosu. Boli mnie, że zarabia więcej ode mnie? Zarabia mniej co nie oznacza, że powinna mieć wszystko za darmo.

Gość Płaski brzuszek
Pasta po 10 zł i damiano już kwiczy. Ale nie powie gdzie pracuje, pewnie roznosi ulotki. W tym przypadku fakt, krucho u niego :)

Gość życzliwa milenka
"a produkty stale typu cukier, kawa, herbata, pasta do zebow gdzies schowaj, albo ew wystaw jakas slabsza herbate, a jak masz jakiegos lepszego liptona to schowaj" ta wypowiedź to totalne dno, zapewne jak osoba która to napisała, jak można być takim imbecylem żałosnym :O pomijając to że lipton wcale nie jest żadną lepszą herbatą tylko zwyczajną przeciętniarą o ile nie poniżej przeciętnej :O

co to za chore akcje, rany wy chyba nie jestescie normalni. normalni ludzie sie tak nie zachowuja.

Gość damianooo
"ale powidza sama, nie czulabys sie niezrecznie czujac ze ktos za ciebie ciagle placi? ja bym zaplacila nawet dla wlasnego samopoczucia" nie, ona nie czulaby sie niezrecznie, ona siedzialaby jak cyganka u faceta, wyzerala mu z lodowki i jednoczesnie opowiadala jakies frazesy o wielkiej milosci

Jak tylko 10zł to zapłać za to a nie mówisz jakie to małe pieniądze, których sama nie dasz. Jak się policzy koszty życia takiego pasożyta to wychodzi jakieś 1000zł dodatkowo.

Gość damianooo
" Dobrze Krzysiu, może po prostu Twoja dziewczyna zarabia więcej od Ciebie i to Cię boli" jesliby zarabiala wiecej od niego, to tym bardziej powinna dokladac sie do rachunkow, bo wlasnie obalony zostalby jedyny argument przemawiajacy na jej korzysc w tej sytuacji, czyli taki ze jest biedna i jej nie stac

A ja tam sie nie dziwie Krzysiowi, ze nie chce placic dodatkowo za dziewczyne. Proponowal jej wspolne mieszkanie, mogla sie zgodzic, a nie chciala. Ja tez nie chcialabym placic za faceta, za jego kapiele, za benzyne jakbym go wozila, za jedzenie. Z jakiej racji?

Gość Płaski brzuszek
Migotka, na kafe bywam od czasu do czasu. Bralam udzial w kilku dyskusjach i uwierz ze ten o pierścionku od studenta pamiętam :) :)

hahahahaha, tysiac złotych? Dobre! 100zł więcej miesiecznie płacisz za rachunki, bo ona u Ciebie pomieszkuje? Nie przesadzaj już. Albo z nia porozmawiaj jak czujesz, że te 100zł sprawia, ze czujesz się wykorzystywany i kradany z pieniędzy, albo sie rozstańcie. Trzeciego wyjścia nia ma.

...Gdzie CI meżczyźni? Prawdziwi tacy...

Gość damianooo
"damianoo chowanie pasty? herbaty? zakrecanie cieplej wody? ile ty masz lat zeby stosowac takie metody, zamist powiedziec wprost? co to w ogole za poroniony pomysł?" wiesz czasami facet chce byc grzeczny i nie chce sprawic przykrosci dziewczynie

Gość Płaski brzuszek
Ale widać ta stówka bardzo Krzysia boli, dla niego to juz utrzymywanie :P:P

Gość damianooo
"Pasta po 10 zł i damiano już kwiczy. Ale nie powie gdzie pracuje, pewnie roznosi ulotki. W tym przypadku fakt, krucho u niego " tak, roznosze ulotki, zgadlas

i twoim zdaniem grzeczne jest chowanie pasty? hahahhaha rozbrajajacym jestes dzieciuchem.

Gość rika1
1000zł? to chyba koszty są wliczone z Twoją osobą. :)

Gość damianooo
"pomijając to że lipton wcale nie jest żadną lepszą herbatą tylko zwyczajną przeciętniarą o ile nie poniżej przeciętnej" sa jakies sypane gowna za 1,50, wiec w tym sensie napisalem

Gość Płaski brzuszek
Hehehe dobre, uczmy sie od niego kinder sztuby :)

Gość Płaski brzuszek
Kolporter ulotek, mistrz dobrego wychowania, koneser herbaty - Damianoo jesteś ideałem :)

Gość damianooo
"co to za chore akcje, rany wy chyba nie jestescie normalni. normalni ludzie sie tak nie zachowuja" normalni ludzie placa za swoje rachunki

zrozumcie, kazda para jest inna. moze sa mezczyzni ktorym to odpowiada, i jesli tak lubia to prosze bardzo. jako kobieta powiem ze sama zle bym sie czula wiedzac ze naciagam kogos na dodatkowe koszta, to dla mnie nie do pomyslenia ze moglabym nie zaproponowac uregulowania sumy ktora sama wykorzystalam. powtarzam - nie pisze tutaj o wizycie na dwa, trzy dni tylko regularne korzystanie, za darmo, z czyjegos pradu, wody i wszystkiego co ma. fiku - rozumiem ze gdyby twoj chlopak tak robil (pisze oczywiscie teoretycznie bo wiem ze nikogo nie masz) nie mialabys nic przeciwko?

ale chowanie pasty i wyśmienitej herbaty Lipton jest grzeczne? Ludzie, powariowaliscie. Nie wierzę, ze tacy pseudo mężczyźni istnieją, naprawdę. Szok. Sama nie jestem zwolennikiem utrzymywania babki przez faceta, ale to, co tutaj czytam mnie rozwala. Śmieszne, zeby chowac paste do zębów- to gdzie rano myć zęby?? Ukradkiem w kiblu, zeby nie zobaczyła, ze jest pasta?? :P:P:P PAdłam!

Gość pogadaj z nia
damiano... masz najgorsze podejscie do sprawy jakie moze byc mozliwe bardzo wspolczuje Twojej dziewczynie no ku... zeby mial paste czy herbate chowac?????????