Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kresus

Mam dosc jej braku ochoty na seks

Polecane posty

Gość Cecilee
Chyba nie taka do końca aseksualna, skoro wcześniej seks był jako-taki.

Gość nicprzeciwwiecznosci
przed slubme tez nie dotykala twojego penisa? i nie pozwala na minete?

Gość Perw w przelocie XV
To, że był seks to jeszcze o niczym nie świadczy. Zdarza się, że np. osoby homoseksualne uprawiają seks z osobą płci przeciwnej.

Gość kresus
Przed ślubem dotykała mojego czlonka ale tylko przez prześcieradło. Albo chusteczkę higieniczną.

Gość tak trzymaj ...
Chłopie, też tak miałem, w końcu nie wytrzymałem i sobie znalazłem pocieszycielkę, potem oczywiście jak to baby sms-y wysłała (specjalnie) małżonka przeczytała i haja na całego, ja na to że niestety muszę od czasu do czasu coś zbombardować, ona że rozwód, proszę bardzo... a skończyło się na tym że teraz biorę i nie pytam i widzę że się nauczyła co nie co, jeszcze trochę nauki i będzie super wielootworowo.

Gość to ja mam problem z chlopem
u mnie jest inaczej to ja moglabym sie kochac dzien i noc bez przerw , chyba jestem chora aleuwielbiam sex i zadne granice w nim mnie nie pochamuja a moj maz raz na tydzien raz na miesiac i jemu starcza ale jak sie kochamy tocala noc

a ja bardzo lubie po takim calonocnym kochaniu jak mnie przez kilka nastepnych dni cipka oraz dupcia pobolewa. Czuje sie wtedy taka 100 % kobieta.

Gość Pigunia276
matko a ja myslałam ze jestem okropna dla swojego faceta bo robimy to tylko raz dziennie a on by chciał dwa razy :P od tabsów spadło mi libido wiec jak nie mam ochoty to albo lodzik albo pomagam raczka :) zawsze mozna jakos inaczej osobe zaspokoic jesli sie ja kocha :) on tez czasami nie miał ochoty a ja tak i tez sie starał zeby mi tego nie brakowało... chyba moje kompleksy wlasnie znikneły,,matko jak mzona brzydzic sie dotykac członka własnego faceta :/ :/ zgroza współczuje Ci :/

niezly podszyw podszywie zal mi cie

Gość zenada z tymi cipochowajkami
kurwa co wy pierdolicie!!! on jest zly bo 3 razy dziennie chce, ma isc z nia rozmawiac, namawiac, prosic, robic co ona zechce kurwa co jeszcze! To normalne, ze facet ma patrzeby, ma zone ktora ma swoj obowiazek a go nie spelnia! sex to podstawa kazdego zwiazku i tylko ludzie chorzy i jebnieci bronia sie przed tym. Nie ma usprawiedliwienia dla niej. A ze ktos zmeczony? Kurwa tylko ze nie wiem czy zauwazyliscie, ale sex to nie ciezka praca tylko relax. Na ogl. tv nigdy nie jestesci za zmeczeni ale na ruchansko juz tak. Core, ze normalnego faceta krytykujecie, a jakas chora suke ktorej pipa sluzy tylko do szczania bronicie. Pewnie robia to wszystkie te co nigdy w zyciu udanego sexu nie mialy i tez nie uzywaja juz pip

Gość ngfuyjb
dotykala fiuta przez przescieradlo?!!!!!! kurwa takiej to bym jebnol z liscia i nigdy wiecej nawet nie spojrzal na psychopatke, jakmozna bylo taka za zone wziac!!!!

Gość kresus
Widze ze niektorzy lubia sie podszywac, nie nie diotykala przez husteczke a normalnie, nie bierze tabletek ma wszczepiony pod skora taki bajer ze nie zajdzie w ciazy, calyczas powtarza ze boi sie miec kolejne dziecko ale chyba na tyle znam swoje cialo pluys jej wkladaka pod skora ze moze byc juz pewna. Tak naprawde nie wiem ale mysle o poszukaniu sobie pocieszenia choc nie wiem jak daleko to moze mnie doprowadzic, ale nie chce mi sie juz czekac, a za 20 lat moge miec prioeblmy z erekcja o ile nie wczesniej.

Gość Perw w przelocie XV
Implant to też antykoncepcja hormonalna i też może wpływać na poziom libido.

Gość jabol korporejszyn
wiesniara powinna sie cieszyc ze ci jeszcze staje i masz racje!!! znajdz taka co to doceni a nie sie marnujesz!!!!! nie mozna zyc bez sexu bo jeszcze w leb dostaniesz. Trzeba sie gdzies rozladowywac, ona ci nie daje to wez od innej. Ciesz sie mlodoscia. Wez jej powiedz, ze albo zaczniecie normalnie wspolzyc, albo ty sobie poszukasz innej i zobacz co zrobi

Gość Ekler
A może ten bajer pod skórą jej źle włożyli i on teraz blokuje dostęp jej do piczy ?

Gość jabol korporejszyn
poziom libido to 1 ale jak to sie ma do dotykania fiuta i jakosci stounku?! jezeli jakas nie lubi to juz nigdy nie polubi

Gość kropas447
a jak nie lubi dotykac ani zadnych innych bajerow to libido tak czy owak bedzie miala zawsze niskie. Moja zawsze uwielbiala sie kochac non stop, zadne tabletki jej w tym nie przeszkadzaly. To sie albo lubi albo nie, a libido obnizone po tabsach to mit

Gość Perw w przelocie XV
"To sie albo lubi albo nie, a libido obnizone po tabsach to mit" To nie jest mit. Ale nie u każdej kobiety musi wystąpić. Libido w dużej mierze uzależnione jest od poziomu hormonów, a tabletki czy inne środki hormonalne ingerują w gospodarkę hormonalną. Ja osobiście nigdy nie odczułam szczególnej zmiany, a nawet jeśli to tylko mi obniżyło do poziomu "normalnego". :p

Gość Pigunia276
mi niestety tabsy obnizyły znacznie :/ i jest to frustrujace ale i tak zawsze znajde sposob na zaspokojenie mojego TŻ :) sprawia mi to wielka frajde i mysle ze on tez nie moze narzekac :P

Gość zona wlasnego meza
u mnie niestety odwrotnie, jestesmy razem 6 lat, ja jestem 16 lat mlodsza od meza i niestety nasze roznice w libido sie uwidaczniaja, ja mam ochote na seks 24/7, a on 1-2 razy w tygodniu ;-/ Mam wrazenie, ze im bedzie starszy tym bedzie gorzej!

Gość kresus
Nie przed implantem bylo tak samo, myslalem ze sie rozluzni przez imoplant

Gość piwowar we wrzesni
co to kurwa jest TŻ ?!!pokiego chuja uzywacie tych debilnych internetowych skrotow

Skoro Twoja żona, mimo założonej wkładki, nadal ma stresa przed kolejną ciążą, boi się, że znowu będzie kolejne dziecko - to może być właśnie powodem jej niechęci czy wręcz oziębłości. Ma psychiczną blokadę. Woli zrezygnować z seksu. Może przy obecnych dzieciach czuje się tak wymęczona, że ma już serdecznie dosyć. Kto wie.

Gość katar jak po masle
nie ma czegos takiego jak spadek libido!!!! jak ktos kocha sex to bedzie go uprawial zawsze niezaleznie od poziomu chcicy danego dnia. Kazda kobieta, nawet nie bioraca tabsow ma takie dni w cyklu gdzie niespecjalnie ja ciagnie do lozka, ale to nie zmienia faktu, ze kocha sex i itak pojdzie. Obnizone libido po tabsach to tania wymowka tych ktore od zawsze nie lubily sie kochac a teraz maja pretekst, zeby facet sie od niej odwalil

Gość no to tak po 18
Pigunia a co oznacza skrot TZ

Gość anonimowy_wojtek
Podłączam się do tematu uprawiam seks z partnerką średnio raz na miesiąc !! Mieszkamy ze sobą ale zawsze coś !! A to boli brzuch, a to jest zmęczona, a to boli głowa, a to okres. Mam już dość tej sytuacji staczam się psychicznie. Rozmowy sprowadzają się do tego, że mówi wszystko jest OK, tylko po prostu nie ma ochoty a chyba zmuszać się nie będzie? Ręce opadają. Ostatni seks trwał może z 6 minut i powiedziała, że już jej wystarczy i dokończyła ręką. ZARAZ ZWARIUJE

Gość Pigunia
TŻ to taczka żygów

Gość moja radaaaaaaa
TŻ towarzysz życia :o

Gość no to tak po 18
pogratulowac pozycia :O

to masz podobnie do mnie. Tez mieszkamy w UK. U mnie to mojemu mezowi wystaczy raz na miesiac, a ja bym chciala codziennie. Kiedys bylo na odwrót, a odkąd skonczyłam 30 lat to libido mi wzrosło ze hej. Moze poczekaj do jej 30tki? Zdrada to nie wyjscie, choc ne powiem, ze tez o tym nie myslałam. Seks sni mi sie po nocach, ale coz, życie.....Uszy do góry bedzie lepiej! :)