Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana20

czy mogę zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość nana20

witam mam pytanie ... okres dostałam 7 sierpnia i mialam do 11 . ale miałam taki słaby . 11 sierpnia w nocy juz go mozna powiedziec ze nie bylo.. a w ta noc kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia .,, niby wytrysk byl po za ale gdy skoczylismy dalej sie zabawialismy i on mial raczej rece od spermy ,, i dotykał w srodku ,, dzis jest 22 sierpnia , czuje sie strasznie ciagle chce mi sie wymiotowac zle mi na zoladku .. raczej niczym sie nie zatrułam . chodze czesto do lazienki zapotrzeba i ciagle do konca nie moge sie wysikac , czy jest mozliwosc zajscia w ciazę cykl mam 28 . bardzo prosze o pomoc

Gość Perw w przelocie XV
"czuje sie strasznie ciagle chce mi sie wymiotowac zle mi na zoladku .. raczej niczym sie nie zatrułam." A skąd wiesz, że nie? Upały teraz panują, jedzenie łatwo się psuje. "chodze czesto do lazienki zapotrzeba i ciagle do konca nie moge sie wysikac" Typowe objawy infekcji układu moczowego.

Gość nana20
nie ma mozliwości abym sie zatruła na prawdę , hm a co powiesz na to że palę ciągle nalogowo od 5 lat papierosy a tu nagle mi zaczely smierdziec nie nawidze ich l.. wiem wczesne chyba sa to objawy jak na ciaze ale ja juz nie wiem sama

Gość poziomkowy kisiel
trudno ocenic...objawy oze sa takie jak na poczatek ciazy ale...za wczesnie na objawy ciazy, po drugie wymioty moga byc z nerwow( cos o tym wiem) a po trzecie to ze biegasz ciagle do toalety moze swiadczyc o zakazeniu drog moczowych...niby mowi sie ze na poczatku ciazy czesciej sie biega do toalety ale ja osobiscie takiego odjawy rzekomego nie mialam...kazda kobieta inna jest wiec dla pewnosci zrob bete lub test chociaz

Gość poziomkowy kisiel
poza tym gdy facet dotykal cie w miejscu intymnym po wytrysku i nie umyl rak mozliwosc jest i to duza

Gość takie objawy to zadne
objawy, ja ostatnio wymiotowalam 3 dni, nic nowego nie zjadlam, nie wiem dlaczego, bolal mnie brzuch, mialam mdłości, sikać biegalam non stop do lazienki, mialam ochotę na słodycze mimo ze slodkiego nie cierpię i tez myslalam, raczej mialam nadzieje ze to ciaza a tu okres dostalam. A co do odrzucania od papierosow to ja palilam 8 lat i mialam często takie momenty, że mi niedobrze bylo na sam zapach dymu papierosowego, nieraz nie palilam kilka dni bo mnie odrzucało, ciąży też nie było. Na szczescie w koncu rzuciłam to cholerstwo. Najlepiej zrob test bo na kafe jasnowidzem nikt nie jest.

Gość nana20
no zrobie zrobie .. no ale zawsze jest jeszcze ten plyn przed wytryskiem czyy przez to tez mozna zajśc w ciaze ?

Z tym płynem preejakulacyjnym różnie bywa. Podobno legendy głosza że można zajść aczkolwiek gdzieś czytałam ze to sa matrwe plemniki i wadliwe które nie sa zdolne do zapłodnienia. Nie bedąc pewną byle jaka reakcja twojego organizmu czy to ukłucie czy to mdłości bedą Cie stresowały i sugerowały że jestes w ciazy choc nie koniecznie to moze być prawda. Dlatego jak najpredzej śmigaj po test:)

Gość nana20
tez nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze jego czesc ale mala sperma znalazla sie na mojej bieliznie ktora potem zalozylam czy to tez moze cos miec teraz zwiazanego z ciaza .. wiem to glupie troszke mielismy wypite swietowalismy nasze 3 lata i w ogole .

Gość Pomarańczowaaa
nie sadze.. uwazam ze plemniki musza byc wprowadzone do pochwy..

Gość de-monika
Widzę, że masz problemy z określeniem u siebie faz cyklu....Powinnaś to wiedzieć. Kup sobie tester na ślinę i przed stosunkiem po prostu sprawdzaj czy masz dni płodne