Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

wrzesniowa**- mnie też tak właśnie jakby szczypało i ciągneło. Witam też nowe koleżanki Laura1987 i jksdhvsdj. Objawów jakichś specjalnych u mnie brak. Lekko czuję brzuch i piersi tylko wtedy kiedy dotykam i tyle.

Gość wrzesniowa**
Gagkan widzisz masz swoją kruszynę :) Majka może za miesiąc się uda :) w końcu lipiec nie jest taki zły :P Ja też już mam dziewczyny urojenia.. czuję się ciągle zmęczona, nic mi się nie chce i co jakiś czas boli mnie brzuch, a już szczególnie jak zaczynam sprzątać :/

Gość Firankaa
wrzesniowa a moze wcale nie mamy urojeń? ja tez sie tak czuje... gagkan dopiero 12 dzien... ciekawe czy dwa dni wczesniej tez wyszlyby dwie kreseczki :D

Gość wrzesniowa**
Gagkan teraz to mi narobiłaś nadziei z tymi bólami :) a od kiedy zaczął Cię brzuch boleć?

Gość wrzesniowa**
Czytałam, że tylko 25% par ma dziecko już w 1 podejściu, więc to nie tak dużo.

Gość Firankaa
wrzesniowa to bardzo malo wiec nie powinnam sie nastawiac.. ale ciężko tak

Gość wrzesniowa**
Firanka a może on nas boli od MYŚLENIA? :D może przez to, że myślimy to wytwarzają się bóle, ja o tym zaczynam już poważnie myśleć.

Gość wrzesniowa**
Dzisiaj mi wysłali testy, bo dostałam przed chwilą info :) fajnie! Liczę na to, że szybko dojdą skoro priorytet, ale mam takiego żałosnego listonosza :( same awiza tylko przynosi.

Gość Firankaa
hehe smiac mi sie chce wrzesniowa bo jakos tak duzo jest podobienstwa w nas... objawy, terminy podobne, mi tez dzisiaj wyslali priorytetem testy i tez mam listonoszke co tylko awiza zostawia i samemu trzebac gnac na poczte :):)

Gość wrzesniowa**
Firanka no to obie zaciążymy albo dalej będziemy starać :P dobre by było ! :P więc lepiej zaciąż, bo ja też chcę :P

Gość Firankaa
hehehe wrzesniowa niestety tego obiecac Ci nie mogę :)

Gość d ododood
tutaj nie które z was sie strasznie nakrecaja ,doszukuja objawów,a najlepiej to wyluzowac poprostu wiadamo kazdy by chcial szybko juz teraz ale trzeba czekac na swoja kolej obojetnie ile to zajmie niestety ...

Gość wrzesniowa**
Ja wiem jedno.. jeśli te bóle będą mimo braku ciąży to na pewno je sobie uroiłam myśląc, bo przed żadną @ tego nie było. To będę wiedzieć na 100%

Gość Siala lala
Pocieszcie mnie proszę! Staramy się o maleństwo, a od wczoraj zaczęły boleć mnie piersi tak jak na okres. Nie wiem co mam myśleć. Bardzo chce być w ciąży.

Pierwsze "bule" poczułam po 7 dniach. Nie bolało mocno. W dzień nic nie czułam dopiero wieczorem coś ćmiło.

Gość Firankaa
d ododood tak nakresamy sie, Ciebie to dziwi? nadzieja umiera ostatnia... A mi sie akurat nie wydaje ze mnie boli brzuch, plecy, ze mam wrazliwe piersi. Mysle ze albo na prawde owulacja mi sie przesunela i są to bóle owulacyjne albo jestem w ciązy, poprostu. Za wczesnie bym miala te bole na okres

kupilam sobie jeden dodatkowy test zastanawiam sie czy skoro robilam test wczoraj to czy bedzie sens jak zrobie go jutro z porannego moczu jak myslicie ?

na wstępie gagkan gratulacje, Majk przykro mi ale wierzę ze następnym razem się uda i witam Laurę.. ahhh dużo każecie się czytać by nadrobić.. zaraz mnie tu ktoś pogoni do wyra do męża bo 14 d.c. hehe spokojnie.. ja dziś umęczona bo koleżanka na urlop poszła i ją zastępuję to mam więcej pracy i mniej czasu na myślenie i może to lepiej.. kurcze nie wiem jak to jest że pragnie się dziecka a z drugiej strony jest ten strach że znów poronię.. wiem że pewnie szukam sobie problemów ale to cholera siedzi w głowie i co.. u mnie póki co 100% owulka, śluz jest i kłucie w jajnikach.. temperatury w tym miesiącu nie mierzę bo miałam w zeszłym tygodniu przeziębienie i miałam i tak podwyższoną więc co by to dało? trzymam kciuki i uciekam sie kąpać bo mały zasnął właśnie..

Gość Firankaa
KiedysMozeSieUda jeden dzien roznicy to duzo... mógl hormon skoczyc i test juz moze go wykryc... wiec smialo mozesz zrobic test kolejny, bo wynik moze byc inny :) Zycze Ci tego

Firankaa a moze poczekac jeszcze jeden dzien w tedy przerwa miedzy jednym testem a drugim to bedzie 2 dni sama juz nie wiem :) boje sie rozczarowania

KMSU- ja Ci powiem tyle: idz na betę i przestań nas już drażnić:):):) A tak poważnie to sama decyduj. Ja Cię namawiać nie będę. Dzięki ambaje83!

Gość nie przesadzaj
KiedysMozeSieUda co to sa 4 cykle :O nie nakrecaj sie nie mierz nie licz to sie uda a polowa z was to sie nakreca jak nie wiadomo co i tyle jedno w glowie takim tokiem myslenia to sie wam nigdy nie uda luz i jeszcze raz luz a nie szukanie objawow ciazy

Gość Firankaa
KiedysMozeSieUda nie wiem kochana jak dasz rade wytrzymac jeszcze jutro caly dzien to pewnie im pozniej tym bardziej pewnie... ja natomiast znam siebie i wiem ze bede robila te testy co chwile az nie dostane @ :P:P bo to ze jednego dnia nie wyszlo, nie powiedziane ze nastepnego bedzie tak samo :)

Gość Firankaa
do nie przesadzaj dla jednych to są tylko 4 cykle, a dla innych aż. Punkt widzenia zależy od punktu siedzienia pamietaj o tym.

Gość to ja cos powiem
Firankaa no napewno 4 cykle to jest nic w porówaniu do tych osób ktore staraja sie latami to roznica wlasnie standardowo para zdrowa stara sie do 12 mc i taki ma czas na zajscie a czasem nawet i do 1,5 roku wiec te 4 miesiace to jest tak naprawde nic w jednym cyklu szanse to tylko 25 % na poczecie wiec trzeba poprostu trafic tlyko trzeba miec jakies zdrowe podejscie do tego a nie zyc tylko ciaza i liczeniem ,mierzeniem i sprawdzanie owulacji i sluzu bo to nie sprzyja wrecz powoduje odwrotny skutek

Gość to ja cos powiem
jedenym udaje sie za 1 razem innym za pol roku innym rok a jeszcze innym nawet kilka lat trzeba poprostu byc cierpliwym i tylko to zostaje bo jesli juz sie nie ktore z was zalamuja na samy poczatku to co bedzie nie daj boze dalej jak sie nie bedzie udawalo wyladujecie w psychiatryku a przynajmniej niektore z was zdrowo podejscie przede wszystkim