Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

STARAJĄCE SIĘ: Nick .................Wiek......ostatnia@ .......cykl starań.....następna@ Alutkaaa..............28.........22.10................ 2.................17.11 milla1982.............30.........18.10................ 2.............18-19.11 joannaasia............27.........21.10................ 2.................20.11 Staraczkaa............20.........20.10................ 3.................21.11 Firanka.................28.........24.10................3 .................23.11 KMSUL..................22.........21.10................7. ............24-26.11 Malinowa_82..........30.........06.10.................3.. ..............27.11 rybalopika.............29.........02.11................ 2 ................02.12 Frezjunia..............25.........15.11................ 3.................14.12 kasiula86..............26.........18.11.................4 ... .............16.12 klementynka..........28.........18.11.................8 ................13.12 martulka87............24.........19.09................ 1......................? smile ..................28..........07.10.................2....... ..............? bluebell_..............30..........21.10................. 1...................,.? DZ25...................25..........28.10................. 2.....................? PRZERWA: ambaje83 Majka88 NASZE FASOLKI: Nick ..........................Wiek...........cykl starań.....termin porodu: Laura1987 ......................25.................2. ..............05.06.2013 Wrzesniowa** ..................25.................1. ..............05.06.2013 janiolek ........................24.................2. ..............15.06.2013 VEG..............................28.................9. ..............15.06.2013 hana ............................26.................1. ...............02.07.2013 Truj . ...........................28.................4. ...............07.07.2013 mama6latki ....................24.................1................08.0 7.2013 aneczka28 .....................28.................2. ...........................? abcd123.........................25.................3..... ...........29.07.2013

klementyna przykro mi ale jak cie to pocieszy to ja też czuję że się nie udało więc kolejny cykl będziemy pewnie się razem starały :)

Dziewczyny wstajemy mamy poniedziałek :) Kmsu ja sie nie martwię bo i tak nie było szans, cieszę sie natomiast ze cykl sie skrócił, ale mam tez nadzieje ze tylko ten jeden raz. Więc moze jeszcze w tym roku sie wyrobie , Mikołaj będzie na tyle łaskawy ze zarobi po drodze do nas bociany :P

czesc dziewczyny. Moje wczorajsze wyniki bardzo mnie pozytywnie zdziwily. Progesteron 20,86, i TSH nie uwierzycie! 2,72!! z głupoty zrobilam, bo lekarz powiedzial ze moge miec pierwsze rezultaty po braniu leku gdzies za 3 tygodnie dopiero, a ja zrobilam dokladnie po tygodniu i już o tyle spadl. Wczesniej byl 5,08:) Takze jestem zadowolona Nie zrobilam TPO bo zepsute cos mieli i jutro pojde te przeciwciala zrobic :)

hej porannie poniedzialkowo :) Staraczkaa i jak robilas test ?:) u mnie jeszcze conajmniej 7 dni do wiarygodnego wyniku ostatnie przytulanie bylo tydzien temu a to jeszcze byly dni plodne wiec mysle ze 14 dni od stosunku bedzie ok napisze jak dotre do pracy pozdrawiam P.S. Klementynka - super ze cykl ci sie skrocil!! i to o 4 dni wow :) masz duza sznse na grudzien :D Firanka - brawo za rezultaty!!!!!

Blue i tak miałam najkrótszy cylku na tym temacie :P A teraz cierpię bolą mnie plecy i brzuch i ręce spuchly

I jeszcze tydzien. Oby do niedzieli. :) Bedzie sie dluzyc.

Gość Kklementyna
Dlugie 7 dni

Gość Kklementyna
Smil jak test?

Gość Kklementyna
Truj żyjesz.?

Hej kochane :) Firanka super że twoje wyniki są bardzo dobre cieszę się :) Smile jak test ? Ja czekam na @ dziś temperatura spadła z 37.1 na 36.89 więc jak się to mówi już po ptokach :P Dziwi mnie jednak fakt że strasznie bolą mnie piersi no i te sutki :/ nigdy mnie tak nie bolały ale jedno jest pewne temperatura mówi sama za siebie nie pozostaję mi nic innego jak czekać na @

Gość Kklementyna
Kmsu jeszcze niemow hoop Właśnie mówią w radiu ze co roku w gimnazjum zachodzi w ciazy 20 tys uczennic

klementyna szczerze to po dzisiejszej temperaturze straciłam nadzieję :( smile masz rację najgorsza jest ta niepewność i do tego jeszcze negatywne testy :/ też w zeszłym cyklu tak miałam

Gość Kklementyna
Ja nosiła, w sobotę cegły a w niedziele dostałam okres Miałam zrobic test 10 dni po wizycie u tej lekarki, jak nic nie wyjdzie to idź znowu i zarządzają badan

Gość Kklementyna
Ja wychodzę z założenia ze jeśli ciaza ma sie utrzymać to podniesienie worka z ziemia mi nie zaszkodzi :P Ja już od początku starań zapomniałem o alkoholu tobie tez radzę :P

klementyna dzięki za pocieszenie ale takich przypadków że po mimo spadku temperatury jest się w ciąży jest nie wiele i ja na pewno nie będę w tej grupie tym bardziej że temperatura po owulacji zawsze była ponad 37 a tu nagle bach i 36.89

Gość Kklementyna
Tylko wszędzie piszą ze moze spaść te 0,5stopnia

hej :) ja nie mierze temperatury hm.. w sumie nawet dokladnie nie znam dnia kiedy byla owulacja domyslilam sie tylko po sluzie, bolacych piersiach i jajnikach ktore mnie bardzo bolaly pare dni dzisiaj wstaje rano i mowie do meza ze czuje sie rewelacja jak dano sie nie czulam, zero boli a on do mnie ' nie chwal dnia przed zachodem' i co.. jak mnie chwycil 2h pozniej bol piersi tak do tej pory sie utrzymuje i wiecie co? ja juz robie z siebie wariatke!! czy ja sobie wmawiam czy faktycznie cos czuje i nawet nie chodzi o to, ze bede smutna jesli nie zaszlam e-e ja nie mam presji tylo chcialabym wiedziec czy sie udalo czy nie ta niewiedza jest najgorsza :/\/ KMSUL - jestes taka pewna tej temperatury??

Gość Kklementyna
Mksu wklej wykres A ja sie czuje fatalnie, bolą mnie piersi brzuch, jak biore ibum to odrazu wymiotuje :( więc cierpie

Gość Kklementyna
Wrzesniowa chyba dziś sie lepiej czuje bo nie zagląda :D Pewnie spaceruje albo sprzata

wiecie co dziewczyny, u mnie było tak że ja to od razu czułam że zaszlam, wiele kobiet czuje od razu, że się udało... także jak to na prawdę czujecie to jest szansa :)