Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja jestem za!!

Nie kasować-kara śmierci! Tak czy nie?

Polecane posty

Gość Ja jestem za!!

podbijam

Gość tez sie dziwię
Jestem za karą śmierci.

Gość whedif
ja nie jestem. jestem katoliczką. możecie się teraz wyżyć. pozdro

Gość 34234234234rerwerwe
tylko frustraci sa za karą smierci= w polandii jest to ok 80 % społecz3ństwa, gdzie inddziej 20 %

Gość Apasz25
Oczywiście że tak, ponadto aborcja, eutanazja, holokaust, czystki etniczne,, kamieniowanie, samosądy, święta woja, vendetta oraz usypianie bezdomnych zwierząt

Gość Ja jestem za!!
frustraci? lepiej utrzymywać darmozjadów?

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez, taki Brevik który zabił prawie 80 osób z zimna krwia i dzis załował ze nie udało mu sie wiecej, to odrazu czapa i tyle, nie ma litosci dla morderców

Gość Ja jestem za!!
W ameryce dostałby kare śmierci i tak też powinno być w Europie,a ten od batmana ile dostał?

Gość jestem za !!!!!!!!!!!!!
proces odbedzie sie dopiero za rok, grozi mu kara smierci poprzez zastrzyk.

Gość Ja jestem za!!
i dobrze:)

Gość essssssssss rr
jestem przeciw wiele osób po czasie żałuje albo są niesłusznie skazani

Gość whedif
breivik to akurat nie jest najlepszy przykład i napompowany przez media jest milion ludzi którzy robią gorsze rzeczy bez żadnej idei nie w tym rzecz] co Wam z tego że ktoś umrze :o nachlacie się jego krwią za te ofiary? uczyni Was to lepszymi?

jakbysmy mieli jednak wprowadzac kare smierci to przydałoby sie odrazy zrobic konkretna reforme tego całego burdelu zwanego kodeksem karnym, zeby kara była adekwatna do przestepstwa

Gość tez sie dziwię
whedif jakby ci jakis zboczenbiec zgwalcił,potem beztialsko zabił dzecko,matkę lub kogoś ci bliskiego,to p[ierwsza krzyknęłabyś,zabić mordercę.

wyeliminujemy ze społeczenstwa takie jednostki i wyjdzie to nam na zdrowie, a potencjalni przestepcy 2 razy zastanowia sie zanim zaczna zabijac niewinne osoby

Gość whedif
pewnie tak ;) ale wtedy byłabym niespełna rozumu, w strzępach emocjonalnych, szoku pourazowym czy chuj wie czym ;) nie myślałabym trzeźwo

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
whedif wiesz ilu takich popaprańców wyszło na wolnosc i znowu zamordowało niewinne osob?? własnie chodzi o to zeby takiego kogos nie utrzymywac 20 lat czy dozywotnio, takiego poparanca odrazu odstrzelic a kase która by poszła na jego utrzymanie dac biednym. Tacy ludzie sie nie zmieniaja, skazując ich na smierc mozna ocalić potencjalne ofiary które by bestialsko zamordował po wyjsciu z wiezienia

jaka mamy pewnosc ze ktos kto zabił 80 osób jak wyjdzie za 21 lat nie zrobi tego ponownie? moze na wieksza skale

Gość tez sie dziwię
whedif no to o czym mowa hipokrytko. Jak masz być przeciw karze smierci,to nawet wtedy gdy twoje dzecko zabiją powinnąś jako katoliczka wybaczyc mordercy twego dzecka.

Gość ostatni chrzescijanin umarł na
i oczywiscie nadstawic drugi policzek jak jezus przykazał

Gość tez sie dziwię
Ostatnio czytałam w gazecie o okropnych mordercach z lat 80,którzy za rok,za dwa mają opuścić więzienie.Ci mordercy zabili po kilka osob w sposób okrutny i niestety wtedy mogli dostac tylko 25 lat.

Gość 34234234234rerwerwe
właśnie niedawno okazało się, że gosc został niewinnie skazany na dozywocie za zabójstwo, Wyszedł po 12 latach. jakby była kara śmierci... to wiadomo. Poza tym, za ta karą są tylko skrajnie tępe, sfrustrowane jednostki

Gość tez sie dziwię
ostatni chrzescijanin umarł na no,i jako katoliczka powinna dać swoje drugie dzecko do zabicia.To tak sobie z lekka zaironizowałam.

Gość whedif
nie wiem czego dotyczy ost wpis do mnie? nie mam dziecka :o o wybaczaniu nie wspominałam. no tak, powinnam wybaczyć ale czemu hipokrytko?

Gość tez sie dziwię
34234234234rerwerwe takie przypadki jak wyminiłes są rzadkie.Mordercy ,którzy powinni być straceni naparwdę pomordowali ludzi w okrutny sposob.

Gość 34234234234rerwerwe
też się dziwię- tylko że czyjś prywatny osąd ma gówno do prawodawstwa. nieraz człowiek ma ochotę zajebac nawet nauczycielkę matematyki, i co z tego?

Gość ostatni chrzescijanin umarł na
tez sie dziwię chciałam to dopisac ale wyszłabym na wariatke :D

Gość 34234234234rerwerwe
nikt nie powinien byc stracony, przynajmniej z mpocy prawa, zabijanie ludzi to obłęd. :( Jak kogoś aż tak neinawidzisz, to wez karabin i zrób to sam, ale nie licz ze ktoś wprowadzi tak kretyńskie prawo

Gość tez sie dziwię
whedif nie masz dzecka,ale bedziesz go kiedys miała,a jak nawet nie,to masz rodzicow,moze rodzenstwo .A hipokrytka jestes,bo teraz nie ejstes za karą smierci,bo ciebie to nie dotyczy,ale jakby cie dotyczyło,to byś była. Zakłamana jestes i tyle,bo albo sie jest za,albo przeciw bez wzgledu na to czy sprawca zabił ci bliskiego.