Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupcia477333

Sprawdze co jest problemem w waszym zwiazku!! :)

Polecane posty

Gość Ara Papużka
Ja: 19.12.1988 On: 29.07.1985 i jeszcze proszę o wróżbę dla: Ona: 18.04.1987 On: 09.02.1986 - zwłaszcza co u niego z pracą

Gość narbutia
moge poprosic jeszcze dla siebie? ja 03.07.1989 on 01.03.1985

Gość Ara Papużka
pupcia niech Ci się nie odechciewa ja będę wdzięczna za wróżbę

Gość hmm ciekawe
co do tej interpretacji zwiazku, to faktycznie jest problem w okazywaniu sobie uczuc i co do lojalnosci, to tez nie zawsze bylo tak, jak powinno byc. a co do tej mojej wibracji mistrzowskiej - jestem troche nadwrazliwa, ale u mnie niejednokrotnie ma negatywny wydzwiek, tzw obrazanie sie :p tak samo ze zdrowiem tez dziwnie, czesto sie przeziebiam, mimo prob zahartowania organizmu np. i mam problemy z zatokami. ale jedno co mi sie nie zgadza, co prawda nie w Twojej interpretacji, tylko szukalam na wlasna reke - http://www.noweezo.fora.pl/liczby,28/i-pz-11,531.html 11 z 6 jeżeli występuje u kobiety, to jest to genialne połączenie na planie relacji macierzyńskich i rodzinnych. Kobieta z tymi wibracjami zajmuje się domem i na przykład: piecze ciasta, gotuje, sama szyje, prasuje koszule, dzieciom robi na śniadanie kanapki wszystko w domu jest zadbane, a kobieta realizuje się jako kapłanka domowego ogniska. Droga Życia o wibracji 6 jest w ogóle drogą rodziny i związków emocjonalnych, więc połączenie z 11 jest doskonałe. ja np bardzo bronie sie przed posiadaniem dzieci, zakladaniem stricte :pelnej" rodziny i siedzenia w domu. dodatkowo model zwiazku rodzicow bardzo mi nie odpowiada i sama daze do tego, zeby moj zwiazek tak nie wygladal. dziekuje za interpretacje :)

Malwina agresja i przemoc fizyczna lub psychiczna w związku, kłótnie i wzajemne pretensje, ucieczka w chorobę, jako sposób na wymuszenie uwagi i zainteresowania partnera, „wojna domowa; Obydwoje macie 2/11 liczba mistrzowska w punkcie zwrotnym ;) zapraszam na meila jesli chcesz sie wiecej dowiedziec. i Ty chyba masz w drodze zycia liczbe mistrzowska 6/33 Związek o wibracji Liczby 6 Jeśli coś się rodzi w dniu o wibracji 6, a zwłaszcza jeśli jest to uczucie między mężczyzną i kobietą, to z pewnością jest to znajomość, która ma duże szanse stać się związkiem na całe życie. Z tym, że to nie jest czas zabawy i beztroski, a raczej wspólna duchowa ścieżka wymagająca czasem wyrzeczeń. Energia 6 przynosi harmonię, dynamizm, odpowiedzialność oraz ogromną potrzebę miłości, głębokiego związku z drugim człowiekiem. Jeśli będziecie wibrowali na pozytywnej stornie tej liczby, to czeka was harmonia, poczucie partnerstwa i przynależności, a przede wszystkim miłość. Ten związek wymaga odpowiedzialności i zobowiązania. Macie spore szanse osiągnąć stabilizację uczuciową. Waszym udziałem może stać się dom, rodzina, małżeństwo. Przestrzegam jednak przed nadmiernym idealizowaniem zarówno partnera jak i waszego uczucia a także przed „sztywnością zasad. Związek serc, dusz, ciał i umysłów, jest na swój sposób żywy. Tak jak człowiek zmienia się, dorasta, ewoluuje, dlatego nie zaplanujesz go na zaś. Pozwól czasem sprawom toczyć się swoim torem. Z pokorą przyjmując zarówno wzloty jak i życiowe zakręty. Antidotum na napięcia i konflikty niech będzie kompromis. To tajemnica udanych związków i szczęśliwych małżeństw. Dwie osoby tworzą związek, obie mają prawa i obowiązki, oboje „biorą zarówno w sensie emocjonalnym jak duchowym, ale obie też dają

Gość MalwinaSC
Sporo się zgadza.. Chętnie dowiem się więcej:) Co oznacza liczba mistrzowska?:) Poproszę Twojego maila 🌼

Gość Ara Papużka
Ja też proszę o meila

hm ciekawe - bo Ty masz 9 w ktoryms punkcie zwrotnym, co moze dawac choroby, ogolnie to wibracja zwiazana z medycyna :) ja mam w pierwszym i tez choruje. Nie wiem czemu tak sie bronisz, ale widzialam ze masz w wyzwaniach -5 i to dwie :) moze dlatego „5 w minusie w młodości doświadczała czegoś co nazywamy konfliktem, byciem zdominowaną, byciem wykorzystywana - daje uleganie represjom, uleganie przemocy czy to psychicznej czy to fizycznej. - brak zrównoważenia. Dwie „5 w minusie ostrzeżenie żeby ; po pierwsze bardzo ale to bardzo zwracać uwagę przy tworzeniu jakiejkolwiek relacji damsko męskiej

Od razu piszcie date urodzenia i o co chodzi :) Mowie od razu, ze jestem poczatkujaca w tych sprawach. Nie oczekujcie bog wie czego :)

Ty masz w Ipz 2/11 to wibracja mistrzowska :) nie patrzysz na 11 tylko na 2, bo ta 11 to jest podliczba jakby 1+1 = 2.

Gość Ara Papużka
;)napisałam na meil

''Jest to wibracja mistrzowska, która w pozytywnym aspekcie może się realizować dopiero wtedy, kiedy dusza się „przebudzi, czyli w pewnym sensie ona przyciąga do życia zdarzenia, które mają duszy ułatwić to przebudzenie. '' przeczytaj dokladnie :) ona widocznie teraz ma negatywny aspekt dlatego wszystko jest na odwrot

Gość hmm ciekawe
oki rozumiem :)

Gość gość
Witam. Może się zmieszczę? Chciałabym dowiedzieć się ale wolę dane na priv wysłać. Proszę o adres..mila