Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma fajnych facetów

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 26
No widzisz Fiku: Zycie tioczy sie dalej. Kolejne topy sie pojawiaja i jubileusz bedzie. Witam towarzystwo.

To złe miejsce to jakie było?:P I jakie gdzie te Twoje ślady prowadzą konkretnie? Aburabi, pod Twoim nickiem też chyba duet występuje:P

Gość życiowe problemy fiku
miku :O🖐️

disco :D ale chociaz się wyżyłam :D Krwawa jesteś zupełnie inna niż ja, łączy nas tylko brak szczęścia do facetów

Gość Zuzanna Amelia & 26
Abu - A Ty skad wiesz o slodziakach ? Fikusna - wy chyba w jednym wieku jestescie. A z tym brakiem szczescia do facetow to tak nie przesadzaj. Z tego co widze to obie macie tu kupe wzdychaczy na kafe i do tego co chwila jacys nowi.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Fikusna - tych nie licze.

Zuza krwawa deczko młodsza od fiku, a ja słodziaka poznaje na odległość :*

Gość Zuzanna Amelia & 26
Fiku - jakiego mojego amanta ????

'wy chyba w jednym wieku jestescie. A z tym brakiem szczescia do facetow to tak nie przesadzaj. Z tego co widze to obie macie tu kupe wzdychaczy na kafe i do tego co chwila jacys nowi. ' Młodsza jestem, a wzdychaczy na kafe nie mam:O:P 'Krwawa jesteś zupełnie inna niż ja, łączy nas tylko brak szczęścia do facetów' Ufff, a już się bałam, że nieopatrznie wkroczę na Twą przeklętą ścieżkę:D

Gość Zuzanna Amelia & 26
19:03 [zgłoś do usunięcia] aburabi aburabi@tlen.pl'; Zuza krwawa deczko młodsza od fiku, a ja słodziaka poznaje na odległość A ja myslalam , ze obie maja po 23 lata.

Gość Zuzanna Amelia & 26
19:04 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Młodsza jestem, a wzdychaczy na kafe nie mam Wszystkich zutylizowalas czy przenioslas na real ?

nie no krwawa mi mówiła, że dopiero co na studia idzie i ma 19 lat, co za oszustka... Krwawa jak widok na Bałtyk? :D:D

Gość Zuzanna Amelia & 26
Jakiego faceta ? Jaka milosc ? Dziewczyny opanujcie sie. Ja juz nawet nie pamietam jak facet wyglada.

Gość Zdziwiła byś się ilu jest
fajnych facetów tyle, że na takich jest nie tylko mało ale i zauważacie ich dopiero gdy już żaden ruchacz Was nie chce albo musicie szybko znaleźć ojca dla dziecka.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Fikusna - jak ktos nie wie to zawsze ma szanse ze sie dowie.

'Dziewczyny opanujcie sie. Ja juz nawet nie pamietam jak facet wyglada.' Ale wiesz do czego służy:classic_cool: 'ej, ale ze Szczecina nie widać morza, podobno nie widać ' No nie gadaj:P 'aburabi zachowujesz się jak świnia! ' Czyli w końcu norma:P