Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce jechac do londynuu

marzy mi sie londyn

Polecane posty

Gość serowamisja
a czy dobrze zrozumialam, ze pracujac w charity shop nie dostaje sie wynagrodzenia?

chejejejej jak ci sie tam pracuje? jak czesto w tyg tam chodzisz?

Gość mlodaswiezamamusiaaaaaaa
nierob tego!!ja tu mieszkam i zaluje!!i chce wyjechac POZA LONDYN jak ci sie marzu uk to ok ale od ldn 3maj sie z daleka, cpuny, ciapole pijackie polaczki, kurwy, murzyny, bijatyki, afery..syf, smrod mieszkalam poza ldn i tam jest raj:D

przeciez mozna tez mieszkac w lepszych dzielnicach a nie z ciapokami czy czarnymi.

Gość chejejejej
Raz w tygodniu na 5 godzin. Pracuje się dobrze. Normalnie jak w sklepie tylko ze za darmo :-) ludzie którzy tam pracują są bardzo mili, mam nawet bliższego kolegę tam. Polecam. Głównie dla doświadczenia ale taka praca przynosi satysfakcję, robisz coś ze swoim życiem. Pomagasz potrzebującym, mało polaków na to stać. Na mnie gapia się jak na idiotke bo poświęcam jeden dzien na pracę za darmo :D

a jakie masz obowiazki?

Gość finurka
uwielbiam robic zakupy w charity shops ;) w ktorym pracujesz? nie musisz podawac konkretnego ale moze dzielnice? gdzie wogole znacie jakies fajne charity w londynie?

lepsze to nic nic w cv

up

Gość KobietkawLondynie
Pewnie ze znajdziesz prace. Jesli Angielski masz komunikatywny i w miare dobry (zadzwon, to ci powiem), CV masz napisane po Angielsku i jestes w stanie sklecic list motywacyjny bez bldow, to nie bedzie problemu. Co prawda bedziesz najpierw potrzebowala troche grosza na start (wynajem pokoju zajmuje kolo tygodnia i potrzebujesz depozytu chyba ze cie ktos przechowa) plus kasa na transport i telefon. Ja wyjechalam jako au-pair z agencji najpierw na rok, a po tym roku mialam juz wlasne oszczednosci, super jezyk i duzo znajomych. Moze tez tak sprobuj? Polecam. Wczesniej nie mialam nikogo w Londynie ani nawet pomyslu na prace a teraz 7 lat juz jestem, i szczesliwa w dobrej pracy.

Gość KobietkawLondynie
Do mlodaswiezamamusiaaaaaaa - boze w jakiej ty dzielnicy mieszkasz? Przeprowadz sie a bedzie lepiej, ale jako dlugoletnia mieszkanka londynu powiem ze widuje cpunow w mojej okolicy bardzo zadko

Gość Co wy pierdolicie
Tak kurwa bedziesz miala oszczednosci z bycia au-pair ;) Dupa sie zarabia kase, dupa. Agencji i prywatek szukaj.

jaki wolontariat fajnie wyglada w cv?

Gość ghfd-------------
volontaria to chbya za free :D

Gość frenti
Ci co pisza, ze bez problemu znajdzie prace i sobie poradzi - pomozecie jej jak skoncza jej sie oszczednosci i nie bedzie miala gdzie mieszkac, a pracy brak??:O To nie te czasy kiedy wystarczyl angielski komunikatywny i juz sie mialo prace. Londyn to najgorsze miejsce na zaczynanie od zera, chyba, ze masz kilkanascie tysiecy oszczednosci. Bedziesz konkurowac z setkami osob, ktore mowia plynnie po angielsku i maja juz tutejsze doswiadczenie. Jesli Ci sie wydaje, ze mowisz plynnie po angielsku, bo przerobilas podrecznik advanced w Polsce, to przezyjesz szok, kiedy sie okaze, ze zamiast plynnego mowienia z twoich ust wdobywa sie co chwile yyyyyy. Ja cie nie chce zniechecic, tylko zalecam jednak realistyczne podejscie do tematu, bo mozesz przezyc duuuzy szok na miejscu🖐️

tak wolontariat za free ale przez to zbierasz doswiadczenie.