Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Liyla

CHUDNIEMY!!!

Polecane posty

Go艣膰 ninka545
no ja tez wole ale bede sie opierac na jakichs przepisach ale ostatecznie dam znac wponiedzialek co zaczne :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ninka545
Mama Puszka Bejbuszka a co u cien=bei? jak sie czujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
dieta ciekawa i nawet nieskomplikowana, lepsza ni偶 dukan. okey to daj zna膰 i do dzie艂a!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka545
no lepsza niz dukan to takie polaczenbie dukana z south beach z 2 faza mniej wiecej dam znac odezwe sie jutro :) w sob ote pomiary a w poniedzialek dieta tylko jaka???? okaze sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
musisz si臋 zdecydowa膰, ja raczej ci nie doradze bo nie wiem jaka jest najlepsza i jaka by艂aby dla ciebie. Ja te偶 si臋 jutro odezwe i przypomne o pomiarach:) to do us艂yszenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
ja po 艣niadaniu: - dwie kromki chleba pszennego z serkiem topionym, og贸rkiem i papryk膮, kawa Szczerze powiem, 偶e wcale nie chcia艂o mi si臋 je艣膰, ale zmusi艂am si臋 (podobno to podstawa w odchudzaniu). A jak wam idzie dziewczyny? kafemamusia odchudzaj膮ca si臋 mama Mama Puszka Bejbuszka GDZIE SI臉 PODZIA艁Y艢CIE???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninka565
ja tez po sniadanku zjad艂am 4 kromki chleba kresowego z szynka tradycyjna i zo艂tym serem i garsc winogron , teraz pije kawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saternia
teraz zjadlam jeszcze 2 duze brzoskiwnie , potem dopiero obiad , udko z kurczaka z surowka 9 ale dieta prawdziwa od poniedzialku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
troche du偶o, ale ty dopiero diete masz od poniedzia艂ku to mo偶esz sobie pozwoli膰 na wi臋ksz膮 ilo艣膰. Ja zaraz id臋 sie troche porusza膰, musz臋 zacz膮膰 robi膰 generalne porz膮dki w domu. Trzeba spala膰 kcal:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saternia
a uciekl mi watek sniaadanie- owsianka, sliwki suszone. zielona herbata i dopiero ma byc o tych brzoskwieniach i udku dieta od poniedzialku bo jeszcze mam wakacje , i dopiero szkola plus dieta a i dieta to m偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
zmieni艂a艣 nick?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
my艣la艂am 偶e to ninka545 To w takim razie jeste艣 tu nowa, witam ci臋 serdecznie:) super 艣niadanie, bardzo po偶ywne, z du偶膮 ilo艣ci膮 b艂onnika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saternia
witam ja nie mam wogole pojecia o dietach i dlatego zaczne od mz mam 10 kg do schudniecia i najwiecej w udach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
ja te偶 musze kupi膰 sobie zielon膮 herbat臋. To z diet膮 startujesz razem z nink膮545. I diet臋 te偶 wybra艂a艣 dobr膮, moim zdaniem najlepsz膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
to tak jak ja, te偶 bym chcia艂a 10kg schudn膮膰 i te偶 najbardziej w udach i biodrach. A jakie masz wymiary?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saternia
nie mam poj臋cia nawet nie mam cm w domu musze kupic i sie zmierzyc , moze jutro lyb w niedziele

Udost臋pnij ten post

Siema dziewczyny ! Mog臋 si臋 do Was do艂膮czy膰 ? ;) chce schudnac ok 9kg bo ju偶 1kg za mn膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koralik026
dobrze, w takim razie czekam saternia:) Witam ci臋 aneeczkaam:) Pewnie 偶e mo偶esz do艂膮czy膰:) Gratuluje 1kg w d贸艂, zawsze to co艣 na pocz膮tek. A ty jakie masz wymiary?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saternia
a ja pomyl艂am topiki i dlatego mi tak wyszlo z tym pisaniem ojej :) ale zycze wam powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
Przepraszam, zmieni艂 mi si臋 nick niechc膮co:) to ja Liyla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
dzi臋ki saternia, ale mo偶esz si臋 do艂膮czy膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
cz臋sto mi si臋 myl膮 nicki, bo odwiedzam r贸偶ne fora::) Dzi臋ki mila1982 za propozycj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jklkokaklal
chyba adriana lukaszka

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 do艂膮czam. Dzisiaj 5 dzie艅 diety ograniczenie do ok 1000 kcal + woda z octem jab艂kowym - wa偶臋 si臋 niestety codziennie - od poniedzia艂ku 2 kilo mniej :) ale zawsze tak jest na pocz膮tku. Potem niestety gorzej . Do zgubienia (od dzisiaj) 10,8 kg. Moja idealna waga to 55 kilo ( chocia偶 przy 57 ju偶 dobrze wygl膮dam - to 55 to mo偶e nawet troszk臋 za ma艂o) ale 55 to b臋d臋 mia艂a drobny zapas. Opr贸cz jedzenia 膰wicz臋 p贸艂 godziny na orbitreku . Mam nadziej臋 偶e b臋dziemy si臋 wspiera膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaaaaaaahaha
chyba dziewczyno siedzisz nie na roznych forach ale arczej na roznych nikach pzryznaj sie

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki ;) nie wiem jakie mam wymiary ale dzisiaj si臋 zmierze i napisze. Mam problem z brzuchem i chce z niego najwi臋cej zrzuci膰. Po za tym to mam 170cm wzrostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
Witam ozna:) gratuluj臋 2kg:) te偶 chc臋 schudn膮膰 do 55kg. Nie martw si臋 uda nam si臋:) Do hahahaaaaaaahaha: nawet nie wiesz jak si臋 mylisz:) koralik026 tu nie znajdziesz, chyba 偶e na forum "moda i ubi贸r" - interesuje si臋 tym, i co g艂upio ci??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaaaaaaahaha
wszedzie powinno sie miec 1 nik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyla
aneeczkaaam: Ja te偶 mam 170cm wzrostu. G艂owa do g贸ry b臋dzie dobrze!:):) Ja dzi艣 5 dzie艅 odchudzania i czuj臋 sie 艣wietnie:)

Udost臋pnij ten post