Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam uwodzić wszystko co się rusza i ma portki

Polecane posty

Oj ike, nie zmiescilby się w całości nawet w twoje wyszczekane gardło a czy oprócz mitomanii cierpisz jeszcze na jakąś chorobę ?:)

"czy oprócz mitomanii cierpisz jeszcze na jakąśchorobę?" To nie mitomania tylko zwykły brak kompleksów na tym punkcie. Normalnie jestem zadowolony z tego co mam i tyle. Nie będę opowiadał bajek o ilości cm. Po prostu nie narzekam i tyle

(swoją drogą zazdroszczę ci braku nadmiernej ambicji i optymizmu życiowego. Nie każdy umie cieszyć się małymi rzeczami:) (:P) a to bardzo przydatna umiejętność w dzisiejszych czasach:) )

Gość wiesz co fiku miku
??? zaczynam cię lubić :D

Gość Zuzanna Amelia & 27
21:31 [zgłoś do usunięcia] ike Nie każdy umie cieszyć się małymi rzeczami Jak sie nie ma co sie lubi trzeba lubic co sie ma....

"Nie każdy umie cieszyć się małymi rzeczami" Ike, czy IMO wie, że we wszystkich facetach z kafe szukasz jego odbicia? Moze to prawdziwa miłosć? :P

No dobrze, przyjedź i ukleknij, żeby nie było że photoshop wiedziałam, że normalnie nie widać :P

Gość wiesz co fiku miku
Nie przez zdjecie, nawet go nie widziałam. Przez te tematy, a raczej ich tytuły :D Kibicowac ci zacznę, może cos fajnego ustrzelisz w koncu :D

"Zuzanna Amelia & 27 21:31 [zgłoś do usunięcia] ike Nie każdy umie cieszyć się małymi rzeczami Jak sie nie ma co sie lubi trzeba lubic co sie ma...." Jak się nie ma, co się lubi, to jest chujowo...

lusia nie wie ale znając życie i ciebie :P się dowie a co do miłości bóg kazał kochać maluczkich:P:P:P

Gość Zuzanna Amelia & 27
21:35 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "Nie każdy umie cieszyć się małymi rzeczami" Ike, czy IMO wie, że we wszystkich facetach z kafe szukasz jego odbicia? Moze to prawdziwa miłosć? Dlaczego zaraz IMO ? Uderz w stol.....

Gość Zuzanna Amelia & 27
Lomu - stwierdzasz to z autopsjii ?

zwracam * (chociaż nie brałam bo nie klękałam :P)

Zuza - po raz kolejny pytasz o moją autopsję... To podejrzane ;)

uff, ulga ze mnie jednak nie kochasz o masz lusia! to ty też wg ima jesteś wiadro ???!!! :P

"to ty też wg ima jesteś wiadro ???!!!" nie udawaj, ze nie wiesz, ze ja wg niego jestem zbiorem cnot i zalet wszelakich, a to wyklucza Twoje insynuacje :P