Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam uwodzić wszystko co się rusza i ma portki

Polecane posty

" wiedziałam, że normalnie nie widać" Normalnie nie widać bo chodzę w portkach. Dziś tylko musialem zdjąć bo podobno jakas nienasycona blondynka grasuje i podobno bez jest bezpiecznie :)

Normalnie nie widać bo chodzę w portkach. Dziś tylko musialem zdjąć bo podobno jakas nienasycona blondynka grasuje i podobno bez jest bezpiecznie no tak jeszcze małego ci rozdepcze lusiu pierwszy raz o tym słyszę :P

niewygodnych dla nas treści czyli, że robię wam dobrze?:P

Gość Zuzanna Amelia & 27
21:44 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor nie udawaj, ze nie wiesz, ze ja wg niego jestem zbiorem cnot i zalet wszelakich, a to wyklucza Twoje insynuacje Tez pierwsze slysze.

pozostaje nam wersja, że imo był pijany bo żaden inny użytkownik nie potwierdził nigdy jego słów:P (zresztą pomówień w moim kierunku- też nie :P)

Gość Zuzanna Amelia & 27
21:50 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "Tez pierwsze slysze." usłyszeć było rzeczywiście dość trudno, ale w archiwum możesz przeczytać No i gdzie on teraz jest ten Twoj wielbiciel ? Dlaczego nie popiera tego co napisalas ?

daj spokój fiku pozostał ci tylko jakiś niebieski który dawno z zimna i ze strachu się noo ten..skurczył:P

"pozostaje nam wersja, że imo był pijany" a to swoją drogą, na trzeźwo chyba trochę mniej niż kilka miesięcy zajęłoby mu zrozumienie, ze dostał kosza :) "No i gdzie on teraz jest ten Twoj wielbiciel ? Dlaczego nie popiera tego co napisalas ?" Zuzanka, nie wszyscy żyją tak jak Ty - zawsze na kafe posterunku :)

Gość Zuzanna Amelia & 27
Fiku nie zniknie. Fiku to ozdoba tego forum.

To gnij tu do śmierci a faceta mieć nie będziesz chyba że już nie wytrzyma twoja cipa i będziesz z facetem który będzie na twojej skórze gasił pety

Gość fiku, ale tutaj wklejają
Twoje foto i jesteś na nim strasznie gruba. To prawda z tym foto ?

Gość Zuzanna Amelia & 27
Wyglada na to ze sfrustrowane kafe prawiki szykuja sie na wieczorne trzepanie kapucyna przed kompem....