Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam uwodzić wszystko co się rusza i ma portki

Polecane posty

nic ci na to nie poradzę, fiku zawsze możesz zostać lesbijką i zakochać się w kimś tak super- jak ja :P

tak trzymaj ,fiku:P to ważne, żeb ymieć jakieś marzenia :P:P:P

Już zaraz masochizm. Może się trafi taki, który będzie wiedział jak zrobić, żeby było przyjemnie. Kawał dziś słyszałem. Prosty, ale ma coś w sobie Noe zapakował zwierzęta do arki, już ma odpływać, aż słyszy pukanie - Kto tam? - Hipopotam

może dla odmiany trochę o mnie byśmy popisali, hę? :P np zastanówmy się, czy to, że jako jedyna uchowałam się przed poetycką dedykacją Niebieskookiego obliguje mnie do tego żeby czuć się w ten sposób wyróżnioną ;-)

nie przypominam sobie , lusiu, żadnej niebieskiej dedykacja dla mojej nieskromnej osoby:P ale dobrze postaram się:P pisać o tobie za efekty nie ręczę

no wiesz ... ostro no ale co ostro bo nie rozumiem

"nie przypominam sobie , lusiu, żadnej niebieskiej dedykacja dla mojej nieskromnej osoby" a nie dalej jak wczoraj rozmawiałyśmy o wypieraniu niewygodnych treści, potrzebujesz repety? :P

no to co miałaś na myśli ike fiku a ty myślisz, że co miałam na myśli ?:P lusiu dlaczego ty mi nigdy nie wierzysz?

"lusiu dlaczego ty mi nigdy nie wierzysz?" tak się zastanawiam, czy to nie jest przypadkiem pytanie retoryczne, które w dodatku jest passe? ;)

TO to znaczy co ? lusiu potraktuj moje pytanie poważnie:P mogę nawet udać, że w związku z nim mam do ciebie czynny żal

Oj, Fiku, znowu ta Twoja dosłowność i niepotrzebne tłumaczenia przecież doskonale wiedziałam, skąd to pytanie, a Ty jak zwykle dajesz się podpuszczać :) PS. Niebiesko nawet gdyby bardzo chciał nie byłby w stanie nazwać mnie pasztetem, wiem, bo wiem :P