Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

POTRZEBUJE JAKIEGOS POCIESZENIA NIE MAM SIE DO KOGO ZWROCIC :(

Polecane posty

Nie wszyscy mężczyźni są tacy sami,tak samo jak kobiety tez nie są wszystkie takie same.Nie wolno szufladkować ludzi.

Gość zmotywowana100%.
jestem z Wrocławia a ty?

ja i co?ty mu wierzysz...a co ma ci powiedziec..normalne ze ci powie to co chcesz uslyszec...ale debilka boze..nie masz ani troche respektu do samej siebie

jasne z a wy wszyscy umiecie tylko ludzi obrazac i jechal po nich a tak naprawder to w dupie bylas i gowno widzialas widac ze nic nie wiesz o zyciu... zwiazku w ktorym ludzie sie kochaja nie konczy sie ot tak bez wyjasnienia tym brdzinj ze mielismy zamieszkac razem na dniach

po tym jak sie zachowuje nie sadze ze jest w tobie zakochany...zakochani ludzie nie robia takich rzeczy....a po drugie co my mamy ci powiedziec chcialas prawde to masz teraz o co ci chodzi...

noi wlasnie nie wiem czy ta koezanka tego nie wymyslila chociaz nigdy nie mial z nia na pienku ale moze akurat nigdy nie wiadomo co czlowiek mysli gdziestam w glowie

Gość Kaatika93
Nie KAŻDY FACET TAKI JEST, tylko każdy człowiek taki jest. Z reguły popełniamy błędy. Nie wymagaj od kogoś, żeby był idealny. Mimo, że cię kocha.

w tym momencie to ty oskarzasz ludzi po pozorach a nie ja..bo ze w dupie bylam to tylko w twojej wyobraznij jest...wiem co pszeszlam i wiem duzo o zyciu i tez mialam kiedys taka sytulacje i nie mow mi ze gowno wiem...bo to chyba ty gowno wiesz o ludziach kurwa siedzisz z gosciem co sie jebie po katach a ty to wszystko akceptujesz bo jestes '' zakochana'' a wez kobieto nie rozsmieszaj mnie

i oczywiscie juz wszyscy u nas na isieldu o tym gadaj teraz ;/ przed chwila mam do mnie przyszla od sadiaki sie dowiedziala rozumiecie to?? po co luidzie tak politkuja?? juz nie mam sil tylko placze ciagle przez mame bo sie wydarla na mnie za to wszystko ze zgrywam ksiezniczke :(( niemam juz sily

Gość Asia częstochowa
Dziewczyno jaką ty jesteś pusta. Masakra. Żal mi cię. Masz rację wszystko stało się z dnia na dzień. Już wcześniej wiesz jak sytuacja wyglądała a ty co? Jak ludzie się kochają nie robią sobie takich rzeczy proste. A ty jesteś jego prywatną dziwka i tyle więc NIE PIERDOL bo jesteś śmieszna.

Gość Asia częstochowa
Dziewczyno jaką ty jesteś pusta. Masakra. Żal mi cię. Masz rację wszystko stało się z dnia na dzień. Już wcześniej wiesz jak sytuacja wyglądała a ty co? Jak ludzie się kochają nie robią sobie takich rzeczy proste. A ty jesteś jego prywatną dziwka i tyle więc NIE PIERDOL bo jesteś śmieszna.

asia czestochowa to wcale nie jest tak jak wydlaga z boku bo ta sprawe z tymi portalami sobie wyjasnilismy i on mi przysiegal ze nie s[potkal sie z zadna laska stamtad... zrestz abylam u ginekologa i wszystko bylo ok wiec to chyba o czyms swiadczy/??

teraz jeszcze mama sie na mnie drze i awanture mi robi ze mam nie strzelac fochow i znajac zycie to zraz bedzie d niego wydzwaniac i mowic ze ja zartuje za kazdym razem tak jest :( nawet nie wmma z kim porozmawiac zadnej porzyjziolk ani blizkiej kolezanki

Gość Asia częstochowa
Do kolegi z częstochowy - moja dzielnica to dźbow. . . A do tej idiotki autorki. Słuchaj wariatko masz rację kocha cię. Dlatego się puszcza. Jesteś z męską dziwka zrozum to wkońcu. Jak wyglądają związki twoich znajomych? Tak samo? No właśnie. Pewnie nie. Bo twój facet cię nie kocha. A co do twojej matki to już W poprzednim temacie wyszło jaką jest. Po prostu głupia stara pusta blachara co ma cię w dupie i wie że cię ten twój zdradza. Tylko musisz z nim być bo on ma samochód. Jestes ZYEBANA.

dzieki asia ale akurat po tobie sie takiego czegos nie spoidziewalam rpzychodzi czlowiem na forum liczy na jakies wsparcie albo dobre rady a wy tylko potraficie czlowieka zjechac od gory do dolu nawet dojsc do slowa nie dacie sie ytlumaczyc bood razu jest glupie gadanie wasze wy wszystko wiecej lepiej

Gość Asia częstochowa
Uwolnij się z tego chorego związku. Kobieto! Dziwisz się że nie masz żadnej koleżanki? Ją nie. Każdy wie że cię ma w dupie i zdradza i po prostu robisz za pośmiewisko. Masz rację udowadnia ci ta miłość ciągłymi zdradami. To może ty też mu ją tak udowodnij co?

ale ta kolezanak cyba naprawde mogla sobie cos wymysliac skoro juz to rozgadala i cale moje osiedle o tym gada..... nie zdziwie sie jak jutro cale miasto bedzie widzialo juz nie wiem komu wierzc mama mowi ze sam sboei problemy stwarzam i mam nie wirzyc pustym lalo m ze zraz moze do niego zadzwonic jak hcce ale powiedzialam jej ze sama to zalatwie

Gość Asia częstochowa
Dziewczyno bo to jest chore. Zrozum to. Myślisz że ktokolwiek cię popiera? Czemu się nie szanujesz? Jestem pewną że stać cię na lepszy związek. A ty się jego uczepilas. Widać masz bardzo niska samoocene

najbardziej to sie boje ztego ze jak juz bym sie zdecydowala odejsc od niego toi tak mi sie nie uda bo on bedzie siedzial pod blokiem albo pod drzwiami mkoimi na klatce caly czas a na dodatek moja mama zrobi wszystko zebsmy wrocili do siebie juz tak bylo kilka razy ;/ ja z nim zerwalam kiedsyb bo sie poklocilimy i uderzyl mnie w policzek ale tak lekko ale sie wkurzylam i powiedzialam mu ze to koniec to bylo u mniew domu moja mama to slyszala bo byl aw kuchni akurat i kazalam mu sie wynosic on wyszedl a za nim od razu mama i patrxze a oni pod blokiem rozmawiaja i ona mu powiedziala ze ja zartowalam !!!! ;/ i przyszedl sporwtem i siedzial jakby nic sie nie stalo ;/

ja sie jego nie cuzepilam zakochalam sie z nim i juz i on we mnie tez ale to bardzij on sie mnie uczepil a tak na serot moja mama sie go uczepoial

Gość Asia częstochowa
Częstochowa małe miasto. :-)-. Dziewczyno dobrze wiesz jak sytuacja wygląda. Może też zacznij okazywać mu ta miłość zdradzając co? Co ty na to?dziwisz się koleżanka? Robisz za pośmiewisko. Za pusta idiotkę. Sprawiasz nawet na forum takie wrażenie

Gość Asia częstochowa
Częstochowa małe miasto. :-)-. Dziewczyno dobrze wiesz jak sytuacja wygląda. Może też zacznij okazywać mu ta miłość zdradzając co? Co ty na to?dziwisz się koleżanka? Robisz za pośmiewisko. Za pusta idiotkę. Sprawiasz nawet na forum takie wrażenie

ja nie mam zamiaru go xradzac wiec tkaie rady odpadaja to by chyba calkiem nasz zwiazek popsulo... a mielismy zamieszkac na dniach razem i co z tego teraz bedzie???