Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana2654

ja Polka, ON ... ZAGRANICZNA MILOSC *wasze doswiadczenia*

Polecane posty

Gość tak z zasady
Moj to Anglik, jakos nie je koz z nosa, a moze nie zauwazylam , nie przylapalam, przez te 5 lat? Myje rece. Poczucie humoru ma, aparycje tez niczego sobie, oczytany, inteligentny. Hmm...Jakis dziwolag mi sie trafil z tego co tu piszecie...

Gość to ja tez napisze.
dziewczyny, skad sie te nieszczesne kozy z nosa wziely? :-D pekam ze smiechu. Pamietam, ze mi sie takie cos w przedszkolu zdarzylo, ale to bylo troche dawno temu. Dajcie spokoj...

Gość zoszava
znam kilku Francuzow - jeden jest gejem, drugi jest alkoholikiem a trzeci sie jaka. Czy mam wysnuc wniosek, ze Francuzi to jakajacy sie geje, w weekendy zapijajacy na umor? :D Z niektorych tutaj wychodzi bardzo plytkie myslenie, jakies kompleksy chyba i jak widac ciasny umysl :D Ale coz....wielu takich jak wy, znajduje sie i w innych nacjach i wtedy to oni twierdza, ze Polacy to pijacy, zlodzieje i brudasy :D

Gość tak z zasady
To nie ja, to jakis Pan wczesniej napisal ze wszysy Anglicy jedza ponoc kozy w metrze. Zna sie chlopak na rzeczy, w swiecie byl, widzial.

Gość to ja tez napisze.
oj, ubawilam sie. masz racje, w pan w swiecie bywaly. Oryginalna ta angielska kuchnia :-D

Gość Vespertilio 26
najwazniejsze to miec pozg i nie wrzucac wszystkich do jednego wora ani nie mierzyc swoja miara ;)

Gość Vespertilio 26
tak na marginesie ktoras z was jest w zwiazku opartym na kohabitacji????

Gość blehh aa
nie mam pojecia my od razu wzielismy slub

Gość Rebeka beka haha.
http://pokazywarka.pl/g5blci/ http://www.msfera.pl/gdzie-wypoczywa-twoja-zo na.html Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciap-atym"????

Gość mama3013@@!!!!!
buuuhahaha,oj szkarady wymiatacie youtu.be/1PQ670sfFXU

Gość Smutni Polaczkowie
Zadawanie sie z patologia z kazdego kraju konczy sie zle...

Gość stale_ciekawska
Nie jest powiedziane, że skoro obcokrajowiec, to zaraz musi być tym "złym" I w Polsce czasami trudno znaleźć wymarzonego, spokojnego i super dobrego faceta. Czasami obcokrajowiec jest lepszym mężem od swojaka. Sama jestem w takim związku i wszystko jest w jak najlepszym porządku.Lepszego nigdy bym sobie nie mogła wymarzyć.I nie jestem 1 rok, ale znamy się już od dawna,a razem jesteśmy już 4 lata.

Gość Vespertilio 26
ten pan z powyzszego postu ma cos z glowa, wszedzie umieeszcza te filmiki, chyba rasista, nie zwracaj uwagi :-)

Tak, mam doświadczenia w mieszanych związkach - jestem z Anglikiem, mieszkamy razem w Londynie i... nie jest dobrze. Kłócimy się ostatnio o drobnostki, on coraz później wraca do domu. Chyba nie chcę już tego ciągnąć...

Gość ata9900
Czy myślicie że zagraniczni faceci lecą na blondynki? Macie jakieś doświadczenia? Szczegolnie chodzi mi o Hiszpanów

Gość czikitaaah
Tak, leca na blondynki. Jestem blondynka i zawsze widze wlepione galy, tylko dlatego ze mam dlugie blond wlosy, jestem wysoka i szczupla. Hmmm raz nawet jakas wsciekla Hiszpanka mnie zaatakowala bo jej facet puszczal mi oczka. Swojego faceta nie umie przypilnowac a sie czepia :)

Gość cadena cien
Jestem od 3 lat w zwiazku z pol Hiszpanem, matka Hiszpanka, ojciec z Argentyny. Najlepszy facet jakiego mialam! Bylam w zwiazku wczesniej z Polakiem (6 lat i juz slub planowany byl, ale koles mnie zdradzil i zapylil inna panienke), potem mialam przelotny romans z Anglikiem, dosc fajny chlopak, ale bardzo zapatrzony w siebie, spedzal dwa razy tyle czasu przygotowujac sie do wyjscia niz ja! Moj obecny pol Hiszpan jak na razie ma same plusy. Mimo ogistego temperamentu prawie wcale sie nie klocimy. W kwesti finansowej tez jest luz, raz placi on za zakupy, raz ja, czesto robimy jakies spontaniczne wypady do kina, restauracji i tez nigdy nie ma problemu z placeniem. Do tego on lubi mi sprawiac rozne prezenciki, a to mi kupi jakas apaszke, a to zabierze na koncert. Ma ogromne poczucie humoru tez co mi sie bardzo podoba, moj chlopak Polak byl niesamowitym nudziarzem w porownaniu. do tego zupelnei nei tolerowal zartow na swoj temat, a Hiszpan czesto sie sam z siebie nabija :)

Gość saabina43
Poznałam walijczyka , jest bardzo dobrze nawet super. Szczeście nie jest uzaleznione od tego z jakiego jest kraju tylko jakim jest człowiekiem. Mnie odnalazł walijczyk i to katolik super meżczyzna .

Gość gość
No zobaczcie jakie wy wszytkie szczesliwe jestescie. a ja patrze i szukam poleczki ale jak widze na kilku portalach kto tam sie oglasza to mam obrzydzenie. Jestescie z kims innym z innego kraju bo zaden fajny przystojny polak was niechce- taka prawda.

Gość gość
przystojny, fajny Polak? Dobry zart :D:D:D

Gość madame adieu
"Jestescie z kims innym z innego kraju bo zaden fajny przystojny polak was niechce- taka prawda" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ale chloptasiowi zal d*psko sciska :D :D :D :D :D

Gość Rafaella4
Jestem od 10 lat żoną Greka ;) Mamy 4 dzieci. Różnice kulturowe są odczuwalne ale da się żyć i dogadać ;) Mąż jest pracowity , nie pije a od 2 lat również nie pali papierosów z czego bardzo się cieszę ;)

Gość Rafaella4
Jestem od 10 lat żoną Greka ;) Mamy 4 dzieci. Różnice kulturowe są odczuwalne ale da się żyć i dogadać ;) Mąż jest pracowity , nie pije a od 2 lat również nie pali papierosów z czego bardzo się cieszę ;)

Gość Syrian
Jestem narzeczona Syryjczyka (on jest w połowie Libanczykiem - jego mama jest z Libanu). Ja mieszkam w Syrii (moj tato jest Syryjczyskiem, a mama - Polka). Cala moja rodzina jest Chrzescijanami, a moj Narzeczony jest alawita. Niestety teraz w Syrii jest wojna wywolana przez zachod i musialam wyjechac do Polski z mama. Moj tato, brat i narzeczony zostali zeby bronic naszego kraju:(:( Jestem zalamana tym co sie dzieje. MEDIA w Polsce klamia!!!!!!!!!! Zyscily sie wizje Georga Orwella rok1984. Modle sie codziennie zeby nikomu z mojej rodziny nic sie nie satlo.

Gość gość
Do narzeczonej Syryjczyka: Syria to fajny kraj kiedys byl. Teraz przez wojne wszystko sie niszczy. Nie rozumiem kto konkretnie i dlaczego napadl na Syrie? Mozesz mi przyblizyc? Niedawno ogladalam program o takim slynnym pokerzyscie z USA, ktory podrozowal do Damaszku i uczyl sie gotowac lokalne potrawy z Syryjczykami. Bardzo smakowicie to wygladalo. Ja osobiscie uwielbiam perskie i arabskie jedzenie, rowniez indyjskie i pakistanskie tez jest smaczne. Uczyl sie przyrzadzac Baba Ganoush (nie wiem jak to sie pisze) i az mi slinka ciekla na ten widok. :)

Gość Syrian
baba ghanoush .............................. Wszyscy wiedzą że chodzi o Izrael który chce tam dominować - dominowac w Syrii i na Bliskim Wschodzie. Zachodowi zależy na otoczeniu Iranu zeby tego dokonac muszą kontrolowac Syrie. Tak zwana "rebelia" z FreeArmySyrian w Syrii, to nie sa zadni bojownicy o wolnosc i demokracje, tylko zwykli mordercy - fanatycy islamscy i dzihadzisci. Nie sa oni Syryjczykami, jak probuja klamac MEDIA w Europie, pochodza z takich krajow jak arabia saudyjska, katar, turcja a nawet francja. Przy okazji Katar i Arabia Saudyjska opanowany przez wahabitow nie może zniesc Syrii, w ktorej sa ludzie roznych wyznan oraz nie może znieść szyickiego Iranu. Ponieważ Arabia Saudyjska jest potwornie bogata, stad ida miliardy dolarow na zbrojenie tak zwanych rebeliantów Wszyscy sie pytamy: skad oni maja bron? Oni sa finansowani przez Wielka Brytanie, USA, Izrael, Francje i wyzej wymienione panstwa. Izrael nawet otworzyl szpital na wzgorzach golan dla rebeliantow z FSA - tam ich lecza i wysylaja z powrotem do nas Dawid Cameron sam otwarcie sie przyznaje ze zbroi i finansuje rebeliantow z FSA - on ich nazywa "opozycjonistow", przeciez niedawno kraje Unii Europy zciagnely embargo na zakaz wysylania broni dla rebeliantow. Od tej pory poszczegolne kraje Europy otwarcie finansuja mordercow, zabijajacych zodziennie niewinnych ludzi. FSA nie sa ZADNA opozycja, to zwykli mordercy, ktorzy zabijaja w Syrii WSZYSTKICH - bez wzgledu na wyznanie. Moj narzeczony caly czas sie mnie pyta: dlaczego Europa z USA i Izraelem, ktora podobno walczy z muzulmanskim terroryzmem finansuje terrorystow muzulmanskich z FSA? Dlatego wszyscy w Syrii jestesmy za prezydentem Asadem, mezczyzni wstępują na ochotników do wojska/policji syryjskiej, dlatego ta wojna tak długo trwa, poniewaz wszyscy jestesmy za prezydentem Asadem i jego wojskiem. Ci rebelianci finansowani przez francje, anglie, usa, izrael, arabie, katra, itp. - morduja w najbardziej ohydny sposob. Obcinaja ludziom glowy, wypruwaja wnetrznosci, cwiartuja ciala naszych zolnierzy i cywili a pozniej rzucaja ich zbeszczeszczone zwloki na pozarcie jako mieso dla psow.Wszyscy sie strasznie boimy i ludzie caly czas placza. Wszedzie rebelianci, ktorzy nas morduja Jak ktos mi nie wierzy to moze sobie wpisac w YOUTUBE - FSA - ci terrorysci i rebelianci wspierani przez zachod sami wrzucaja do internetu filmy, jak torturuja i zabijaja ludzi (zachodnie panstwa nie sadzily, ze rebelianci sa tak glupi i beda chwalic sie na youtubie, ) Na youtube jest film- zamieszczony przez bandytów wspieranych przez zachod, na ktorym jeden z fanatyków z FSA wyciąga serce i watrobe z naszego zołnierza i je zjada. Takie własnie zwierzeta sa wspierane przez USA i Izrael, prawdziwi obroncy demokracji i pokoju na swiecie. Zwykle zwierzeta pozbaione ludzkich odruchow!! Dlatego wszysycy chcemy zeby ZACHOD sie od nas odczepil. Chcemy sie sami rozwijac. Chcemy byc krajem wielowyznzniowym jak kiedys, nie chcemy fanatykow i dzihadzistow Polacy nie znają jezyka arabskiego wiec media wciskaja im bzdury pokazujec czesto spreparowane reportaze lub zdjecia, bo kto zapewni ich ze to nie zdjecia z Iraku? albo Jemenu? Potwierdzam nasze wojsko policja i hezbollah nie zabijaja ludzi.to wszystko robia ci ktorych sponsorzy siedzą w Tel Awiwie, Waszyngtonie, Paryzu, Lodnynie, Rijadzie ect.. Dlaczego Europa i Dawid Cameron klamie i zbroi fanatykow z FSA, ktorzy sa czecia al-kaidy? Przepraszam za bledy i chaotyczny wpis. Nie chce sie uzalac, ale caly czas strasznie placze i boje sie o swoja rodzine i Syryjczykow. Wojna to najgorsza rzecz na swiecie, ludzie sobie nie zdaja sprawy co to znaczy wojna.

Gość Rafaella4
a o to ci przystojni obcokrajowcy :D i te niebieskookie polskie bladynki (w zwjazkach z obcokrajo :D wcami) do ktorych faceci puszczaja oczka http://pokazywarka.pl/4zj43p/ buhhhhhhhhhhhaha kupa smiechu z przewaga kupy

Gość gość
"bladynki" chyba blondynki ty analfabeto!!!!!!!!!! Co za przygłup i nieuk!

Gość Rafaella4
a pozatym wyczuwam tu cisnienie i flustracje,czyzby paszczak z linku?ymmmm sweet