Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana2654

ja Polka, ON ... ZAGRANICZNA MILOSC *wasze doswiadczenia*

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0
27.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja jestem w związku z chłopakiem z Afryki (wschodnia część kontynentu)" Czarnuch? :O

Gość 0 Terenia 0
26.09.13 [zgłoś do usunięcia] Tynka19 Czy ktoś z was ma męża Turka? Ktoś podzieli się doświadczeniami ? I czy warto być z nimi w związku i brać ślub ?" Skoro takich rzeczy nie wiesz to niezły 'związek' tworzycie :O Ile wy się znacie że już ślub planujecie? :O Pewnie ciapak już cieszy japę, że znalazł sobie naiwną idiotkę, która mu załatwi kartę stałego pobytu w Europie 😴

Gość gość
Radzę zaiwestować w leczenie wzroku, napisałam wyraźnie - chrześcijanin. Czarnuch nie, czarnoskóry owszem :-)

Gość 0 Terenia 0
27.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Czarnuch nie, czarnoskóry owszem" Jeden c h u j :classic_cool:

Co za ch.uj sie pode mnie podszywa. Tak sie sklada, ze jestem zalogowana, wiec moj nick jest niebieski I zadna menda z pomaranczowym nickiem mnie nie podrobi.....chamstwo I drobnomieszczanstwo w tanim wydaniu....!

Gość dziewczyna Dunczyk
Terenia to troll, ktory uwielbia wszystkich wk*****ac ale musze jej przyznac racje. Brzydza mnie ciapaci, jak ide ulica i ich mijam to odwracam wzrok. Tak samo jesli chodzi o baby poowijane w szmaty (ostatnio zauwazylam, ze duza czesc z nich ma wasy!). Dania to piekny kraj, szkoda ze tu tylu przybyszy z krajow trzeciego swiata. Zaden frajer wzrostu siedzacego psa nie bedzie rownal sie z moim pieknym , przystojnym, Skandynawskim mezczyzna.

Gość gość
hej czy sa tu dziewczyny w zwiazku z czarnoskorymi mezczyznami?

Gość gość
Nie ma. I ty znikaj.

Gość gość
ja bylam w zwiazku w anglikiem niestety nie sprawdzal sie w lozku

Gość gość
Do Syrian Współczuje ci. Byłam w Syrii w 2008 roku, ludzie byli bardzo sympatyczni i cudowni. To samo mówiła mi moja koleżanka która była z chłopakiem. Masz racje ze Polacy ale i reszta Europy są manipulowani. :" Na youtube jest film- zamieszczony przez bandytów wspieranych przez zachod, na ktorym jeden z fanatyków z FSA wyciąga serce i watrobe z naszego zołnierza i je zjada. Takie własnie zwierzeta sa wspierane przez USA i Izrael, prawdziwi obroncy demokracji i pokoju na swiecie. Zwykle zwierzeta pozbaione ludzkich odruchow!! Dlatego wszysycy chcemy zeby ZACHOD sie od nas odczepil. Chcemy sie sami rozwijac.""" Moim zdaniem USA są rządzone i sterowane przez izraelitow i to oni powodują konflikty aby rozwalić kraje muzułmańskie oraz Europę . Kto wg ciebie spowodował mord chemikliami ?

Gość Tootsie
Ja mam meza z Dubaju , kupił mnie za 100 wielbladow i 200 kóz co wcale nie jest tak tanio . Tatuncio sie obłowił :-p Jestem z nim 25 lat i nie muszę płacić za chłopa w knajpie lub gdzie indziej bo by sie obraził :-p NO tak ale my jesteśmy zacofani :-p

Gość Paulina483
dziewczyny, widzę, że każda co tu pisze jest już w sumie mężatką. Czy ktoraś z was poznała swoją miłość na wakacjach i to przetrwało? Ja wróciłam niedawno z Krety, zakochana w Greku. Przezylismy wspaniale chwile razem, ale wrocilam, a zeby zapomniec o nim, nie ma mowy... Czy warto o to walczyc...

Gość Tootsie
Paulina , pewnie ze walcz o miłość , nie poddawaj sie chociaż będzie trudno bo to long distance love :-( Greczynki sa paskudne wiem bo byłam i nie widziałam żadnej fajnej :-p

Gość gość
grecy tez chca sie wyrwac z syfu, to lenie i brudasy, chcesz miec utrzymanka ? on jak ulal pasuje.

Gość gość
Moj maz jest Sycylijczykiem :) Pozdawiam z poludnia Wloch ;)

Gość gość
No juz nie przesadzajcie, kolejne poslkie mity o brzydkich laskach na POludniu Europy, ktorych faceci tam maja dosc. Otoz ja z kolei przy greckich "brzydulach" nabawilam sie kompleksow, bo laski mlode sa super, szczuple, zadbane i kobieco elegancko ubrane, moze troche bizuteria przesadna, ale klasyczne rysy, owalne buzie (a nie bula splaszczona patelnia) i cudowne zadbane dlugie wlosy. I ten odcien skory, nie szaro-naczynkowy, tylko oliwka i zloto, ekstra. to samo mowie o Wloszkach czy Hiszpankach, tez potrafia podkreslac urode, a nie jakies chamskie prostytuto-podobne ciuchy. Moze generalizuje, ale to tak jak wiekszosc tutaj. Po prostu zgodzmy sie, ze wszedzie sa ladne i brzydkie osoby obu plci. ----- A pani od tego z Krety: moim zdaniem fajni ludzie, oczywiscie roznie mozna trafic, ale Kreta ma dos cmiedznarodowy, niezasciankowy "feel". mam tam troche kumpli i znajomych ze studiow (w YU). wszyscy sa naprawde normalni i fajni jak w Polsce. Ja bym predzej patrzyla na konkretne srodowisko tego factea, z jakiej rodziny i niestety z jakiej klasy spolecznej, na prace, wlasnie zeby sie w nieroba nie wrobic. Ale to sie odnosi chyba do kazdej narodowosci.

Gość gość
Miała na imię Bożenka, była córeczką taty z figury trochę podobna do trzydrzwiowej szafy w wakacje poleciała na wycieczkę do Egiptu inclusive Sharm El Sheik tam się nie nudzisz leżała jak wieloryb na plaży gdy podszedł młody Arab co malował henną tatuaże umówili się przy barze wieczorem w klubie Alibi całą noc shake your ass, let's dance habibi to była miłość od pierwszego włożenia kochanie, przez cały tydzień ostre j****ie na do widzenia wzięła od niego wszystkie dane potrzebne do załatwienia zaproszenia dziś Bożena nie jest już tak zakochana kiedyś była ubrana w bazarowe Dolce & Gabbana dziś utytłana od samego rana pomaga robić kebaba w budzie Ali-Baba smiech.gif http://youtu.be/1PQ670sfFXU 12

Gość gość
o ludzie, znowu ten zyeb od muslimow....no ile mozna??

Gość gość
p*****leny rasisto czasami sa tu dziewczyny w zwiazkach z ciemnoskorymi no i co

Gość gracias
jaki rasistol ??? Ras nie ma ku.rewko.

Gość gośćkiki
czy bylismy z obckrajowcami my niemki ? to dosyć dziwne pytanie miałyśmy być ale nie wyszłó klapaa jak co roku tylko jedna niemka miała być z holendrem inne niemki młodsze juz w parach są z holendrami mielismy być ale niestety upili się niemcom pijani holendrzy się nie spodobali i papa po wszystkim na koniec tylko dowidzenia mogłysmy powiedzieć ! holendrom kolejnego podejscia do kolejnej randki fatalnej nie było nie stety !

Gość gośćkiki
lwica geprdzia niemeicka ostnia pieknosć zagrniczna blizniacza nie polecam wam dziewczyny czarnych bo sa cwani ! wiem coś o tym od razu sprowadzili by się do was do domu w polsce tacy są grekowie i turkowie ? i nie polecam sonsorów bo polki byscie musiały dokladać do nich

Gość gość
Ja jestem w związku z Włochem i nie wiem czego mówią na nich brudasy skoro to tacy pedanci.Mój Włoch przykłada ogromną uwagę do wyglądu i ubioru.Nie wyjdzie z domu nie ogolony i bez wypastowanych butów.Do tego traktuje mnie jak księżniczkę niemal na każdym kroku.Jak byłam z polakiem to nie dość że nie zwracał uwagi na swój wygląd to w dodatku ubierał sie jak flejtuch,butów nie pastował,skarpetki zmieniał raz na tydzień i nigdy nie miał kasy choć gdzieś tam pracował.

Gość gość
Polczyny i ich doświadczenia w lizAniu męskich jaj. Łachudry, zakaly Europy.

Gość gość
Włoch musi mieć wszystko oryginalne a Polak ubierze dresik i buty "adihas" lub "nice" do tego ogoli łeb na łyso i myśli że każda laska jego :)

Gość gość
Świno, to że zadawalas się z dresami, to już twój problem. Idź wyliz jaja jakiemuś chłopowi świnio.