Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana2654

ja Polka, ON ... ZAGRANICZNA MILOSC *wasze doswiadczenia*

Polecane posty

Gość koparga
Byleby nie wiazac sie z muslimem bo to zwierzeta nie ludzie i nie z facetem z dawnych krajow komunistycznych bo to jak Polak.

Gość Malwinaaaa01234
Ja bylam z dwoma anglikami, codzienne zycie wygladalo tak: mieszkanie i oplaty placilismy na pol, Za jedzenie w sklepie, kazdy osobny koszyk i kazdy sobie kupowal, albo jak ja kupowalismy do jednego to tez na pol, potem jak sie rozliczalismy z pieniedzy w domu i to pamietam do dzis!!!!! BRAKOWALO MI 70 PENSOW zeby mu dodac do zakupow, to za tydzien potrafil mi powiedziec.....aaaaa czy masz juz zeby mi oddac te pieniadze z zakupow te 70p?? no i mu oddalam. Jesli chodzi o jedzenie jak sobie wzielam cos jego z lodowki,to SMS do mnie czy to wzielam i ze MAM TO ODKUPIC jak tak zrobilam, poza tym ja wtedy studiowalalm z on pracowal,wiec janie mialalm pieniedzy bardzo malo (dawne czasy) i kiedy raz mi oznajmil: Jest IMPREZA, idziesz? a ja ze akurt w tym miesiacu nie mam kasy toon na to, OK, TO JA IDE i poszedl sam bezemnie, jak dostal bilet do kina jeden za darmo a za drugi sie placi to mnie ZAPROSIL a w rzeczywistosci to ja musialam zaplacic za POL TEGO BILETU drugiego. Jakbyl ze mna w polsce w wakacje to sie strasznie opalil ze go wszystko bolalo i darl sie na moja rodzine i ze polska jest beznadziejnym krajem i chcial wrocic do domu, tak poza tym nie lubil dzieci, a na moja mala chrzesnice to mowil ze jakby dluzej byla w pokoju u niego to by musial odstrzelic, bo pies przynajmniej siedzi cicho od czasu do czasu. To tylko kilka takich przykladow. To moje 2 zwiazki z anglikami. Moje doswiadczenia,ale to kilka lat temu bylo, no chyba ze teraz sa inni :D :D

Gość zoszava
jak sie wiazesz z brytyjska patologia to tak masz :D Tak samo zachowa sie chamski Polak, Wegier czy Francuz :D Ej, panny, zacznijcie sie troche cenic :P Muslimom daja dupy, kazdej innej patologii daja dupy i placz i lzy i zgrzytanie zebow i narzekanie, narzekanie, narzekanie.......

Gość ahmetka
ja jestem rok w związku z tunezyjczykiem mieszkającym na stałe w polsce.Łatwo nie jest.

Gość Malwinaaaa01234
sorry,to niesety byly inteligentni ludzie pochodzacy z dobrych i zamoznych rodzin, widocznie chcieli baaardzo oszczedzac w zyciu :D :D

Gość zdziÓÓromwdÓÓpie
..czy mogę rÓÓchać za darmo siostry i kuzynki islamistów..tak jak oni nasze?

Gość zoszava
fakt, ze ktos pochodzi z zamoznej rodziny nie czyni go jeszcze osoba z klasa :D Trafilas na prostakow i patologie i tyle :P Ale jak do lebka uderzylo "pochodzenie z dobrej i zamoznej rodziny" to coz.... Chamstwo panna nimi powodowalo, brak oglady i brak klasy a nie narodowosc :D:D:D:D Ale....jak to mowia, swoj ciagnie do swego :P

Gość Malwinaaaa01234
Niestety anglicy dobrego wrazenia na mnie nie zrobili, tylko to chcialam powiedziec jesli chodzi o zwiazki,ale sa za to dobrymi przyjaciolmi. >zoszava>>> ciebie to nie warto nawet komentowac, sorry i milego dnia :)

Malwina - chyba źle trafiłaś. Tacy ludzie są wszędzie i "dobra rodzina" nie ma z tym nic wspólnego. Cham to cham, nie ważne czy z zamożnej rodziny.

Gość Przystojny_polak31
@Malwinaaaa01234 - widzialas po pierwszym angolu, ze to kicha i wybralas ten sam szajs za drugim razem :/ Wydaje mi sie, ze moze liczylas jak wiekszosc polek tutaj, ze beda Ci sponsorowac a tu zonk. Takich zgredow to nawet polakow nie znam. Jak ktos wspomnial patologia do reszty, z zamoznascia to mieli tyle wspolnego co ty z ksiezniczka.:/

Gość Przystojny_polak31
@ Moorland - co to znaczy zle trafila ? Na takich ludziach mozna sie bardzo szybko poznac. No chyba ze zwiazek zaczyna sie po jednej radnce. Zastanawiam sie gdzie taki maksymalny zgred zaprasza taka polke na randke ? do mc Donaldsa? aha i kazdy placi za siebie ?:/ no zenada do kwadratu. Poza tym wybor 2 razy tego samego gown swiadczy o tym ze kobiet nie nauczyla sie nic z pierwszej lekcji. A w innym poscie szuka polaka milosci i uwaza sie z niewiadomom kogo :/ Teraz pewnie ma wymagania z kosmosu, ale kto to zechce przechodzone :/ POlki za granica , szkoda gadac. Sam shit different day.

Przystojny_Polak - prawdą jest, że Anglicy są przyzwyczajeni do dzielenia się "po równo", chociaż to co opisuje Malwina to przesada. Znam masę par u których pieniądze są wspólne i nie ma dwóch lodówek - musiały to być bardzo krótkie znajomości skoro coś takiego miało miejsce...no i ten facet od wyjazdu do Polski to jakiś skończony cham, nie wiem jak ona w ogóle mogła z kimś takim być...

Gość Malwinaaaa01234
Przystojny_polak31>>>>>>> oj oj oj nie mow tak bo poki co to ja zawsze wydawalam wiecej kasy na facetow i jakos to ja zawsze wiecej zarabialam, nigdy przenidgy nikt mnie nie sponsorowal, nawet nie wiem jak to jest wiec nie porownuj mnie tutaj z pewnym obrazem polek na zachodzie kazdy ze znajomych sie nawet smial sie ze mnie ze ze mnie zawsze faceci ciagna kase a ja nie potrafie tak jak one wlasnie byc "ksiezniczka" tylko odwrotnie,wiec juz rozumiesz.

Gość zoszava
Malwina, jezeli po znajomosci z dwoma (sic!!!) osobami okreslasz caly narod to jestes pusta jak beben kacyka :D Powtarzam, trafilas na chamow, niezaleznie z jak bogatych :D rodzin pochodzili. To nie swiadczy o narodzie :D tylko o tobie i twojej znajomosci ludzi. I w dodatku bylas tak naiwna, ze dawalas sie dymac jakis czas, zamiast wyniesc sie w diably :D Za kazdym razem jak ci zwiazek nie wypali z przedstwicielem jakiejs narodowosci bedziesz skreslala wszystkich obywateli? Hahaha! Aha, mnie nie mozesz komentowac :D mozesz jedynie moje wpisy, slowa badz argumenty :D Blad logiczny panna. Chyba dosc sporo ich w zyciu robisz :P

Gość Przystojny_polak31
Nie rozumiem, dlaczego pakowalas sie w takie zwiazki z takimi typkami. Dla mnie jesli kobieta potrafi za siebie zaplacic to juz jest cos wielkiego, bo wiekszosc tylko liczy na darmowa jazde. Facet za ktorego placic kobieta to nie facet. Bylas tak zdesperowana zeby placic za faceta? bo jak pisalas w innym poscie jestes atrakcyjna kobieta, wiec nie rozumiem o co be..

Gość Przystojny_polak31
@ zoszava - akurat angole znani sa z tego , ze smierdza, sa leniwi, wpierniczaja kozy z nosa przy kazdej mozliwej okazji i jak jakis czas temu pblikowali w pracy czesto wala konia i nie myja rak po tym jak i po innych potrzebach fizjologicznych. To fakt. I pewnie znajdzie sie jakis wyjatek ale wiekszosc taka jest. Do tego pusto glowie, zero ambicji i rozum przepelniony alkoholem. Anglicy to narod ktory nigdy nie zdobyl niczego wlasna praca tylko dorobi sie na wykorzystywaniu innych, taka jest historia. Wielka Brytania juz nie jest wielka, i imperium dochodzi kresu swoich dni. Normalni angli juz dawno wyemigrowali do innych krajow europy.

Przystojny_polak31 - opisałeś właśnie najniższą klasę społeczną KAŻDEJ narodowości. Taką mniejszą lub większą patologię. Polacy też kojarzeni są głównie z ich miłości do wódki i "kombinowania" (czyt. złodziejstwa). Na każdą narodowość coś się znajdzie.

Gość Przystojny_polak31
@Moorland - ja codziennie w metrze rano widze panow garniturkach, ktorzy pakuja palec w nos i wcinaja "sniadanie", dziurawe skarpety, za krotkie spodnie etc etc. najsmieszniejsze jest kiedy facet nei ustapi miejsca kobiecie niezaleznie od wieku malo tego, goni przez wagon by zajac miejsce pierwszemu :D:D I was to kreci ? Najnizsza klasa spoleczna ? Moorland. Regets park w londynie (centrum miasta), instytucji finansowa, nie bede wymianial jaka, ale to prywatna firma, kolesie w gajerach okolo 35-40 lat, uwierz mi nie raz bylem w tej samej toalecie, bo toalety sa wspolne w biurowcach , i zauwzylem ze oni nie myja w ogole rak. po dluzszym okresie pracy w tym biurowcu, doszedlm do wniosku, ze rozumiem juz dlaczego anglicy nie podaja sobie rak na przywitanie :D To nie jest opis Councilowskeigo bloku i ludzi na zasilkach to binzesmeni zarabiajace po dobr 50-80k rocznie.Wszelkeigo rodzaju Chavs pomojam, i niemam tym towrzystwem stycznosci.

Gość gamla
Przystojny polak - opisujesz tylko osoby, nie caly narod. Ja tez pracuje z Anglikami i znajda sie takie osoby jakie opisujesz, ale sa wsrod nich rowniez swietni, pachnacy, zadbani, kulturalni faceci. Polakow rowniez znam tu wiecej niz paru i moge powiedziec dokladnie to samo - sa tacy od ktorych po prostu smierdzi na kilometr, a sa tacy, ktorzy az blyszcza zarowno inteligencja jak i powierzownoscia :)

Gość gamla
*powierzchownoscia

Gość to ja tez napisze.
w zwiazku z Anglikiem, mieszkamy razem za granica. Nie wcina koz z nosa, myje rece, jest odpowiedzialny i bardzo zorientowany na zwiazek. ale rowniez b zamkniety, mysle ze ma to troche wspolnego z pochodzeniem. Niektore posty sa zalosne, ale nic to . jest sie z czego posmiac.

Gość Gagaaaa
Ja jestem z Włochem, on jest urodzony i wychowany w Szwajcarii, znałam wcześniej kilku obcokrajowców ale żaden nie był tak cudowny, wrażliwy,kochany jak on. Ma duży szacunek do swoich rodziców. nie odczuwam żadnych różnic kulturowych.

Gość Gagaaaa
Co do kwesti finansowej to odkąd zamieszkalismy razem mamy wspólna kasę, ja zarabiam mniej od partnera ale to nie ma dla niego znaczenia, jego pieniadze są moimi i na odwrót.

Gość biedroneczkakropeczka
ja jestem z Wlochem od 8 lat ale mieszkam w Usa. Wlosi sa fajni, ale zbyt powazni jak na moj gust. Wszystko robia na pokaz, maja przyjaciol na pokaz itd. Dziwna maja mentalnosc. Wczesniej mialam trzech polakow i doswiadczenie straszne. Polacy dla mnie to najwieksji materialisci na swiecie. Amerykanie maja swietne poczucie humoru i sa bardzo , ale bardzo wyrozumialymi facetami. Nigdy nie bylam z Amrykaninem , nie wiem jacy sa w zyciu prywatnym ale w pracy to ciagle opowiadaja zarty, nie uwazaja sie nie wiadomo za co, dbaja strasznie o sylwetke, upijaa sie na umor ale zawsze na wesolo :)

Gość to ja tez napisze.
u nas tez tak jest. mamy wprawdzie 2 konta, ale nie potrafie powiedziec, kto kiedy i za co placi. spontanicznie wychodzi. Zarabiamy po rowno. A mieszkamy w Szwajcarii

Gość to ja tez napisze.
@biedroneczka, zaskoczylo mnie co piszesz o Wlochach. Tutaj jest ich naprawde b duzo i zawsze mialam wrazenie, ze sa wyluzowani, zabawni, mili-moze przez kontrast ze Szwajcarami (ci to dopiero powazni!). amerykanow mam sporo w pracy-i zgadzam sie z tym co piszesz. mili, usmiechnieci i nawet jesli wszystko jest "great, fantactic, wonderful" na zewnatrz (oni tak zwykle wszystko komentuja) to dziala pozytywnie.

Gość Gagaaaa
Nie zauważyłam aby Włosi byli poważnie, znam jego rodzine, znajomych i wszyscy są normalni, zabawni itd

Gość Vespertilio 26
on Belg

Gość Gadudula
Ja jestem z amerykaninem I jest suuuper, najlepszy czlowiek w moim zyciu. Za co go kocham najwiecej ? Anielska cierpliwosc, wyrozumialosc I ogromne poczucie humoru, wszyscy go z tego znaja. Mowi mi kocham cie kilkadziesiat razy na dzien I jak nie kochac takiego faceta ? :)

hejka nie wiem co pisaliscie pewnie znajac to forum mnustwo bylo rasitowskich brzydkich komentarzy, moze sie myle , moze nikt po prostu nie jest w szzczesliwym zwiazku, malzenstwie z hindusem . Ja wam chce powiedziec ze jestem szczesliwa zona chlopaka z panjab i ma najwspanialszy zestw cech charaketru:pelen spokojnosci, zrozumienia, nigy nie podniesie glosu nie mowiac o tym jak wiele razy sie slyszy jak to chlop chamsko sie zwraca do kobiety. ... czyli mozna :)