Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek G.

Nie wiem co robić- miłość do starszej kobiety

Polecane posty

problem w tym, że moja kochanka jest szczęśliwa w małżeństwie, a ja to dla niej jestem może jakąs przygodą. Wiem co mówi o swoim mężu i małżeństwie. Oni się kochają , a zdradziła go tylko teraz. Mimo to nie zostawi go. On też jej nie zdradza.

Gość amore amore
skoro twoja kochanka jest szczęśliwa w małżeństwie to może przestań jej mącić w głowie i w życiu.

Gość kolka yemen
No to wpadłeś, wygląda na to, że bardziej kochasz swoją koleżankę niż narzeczoną. Nie będzie ci łatwo, nawet po ślubie. Nie potrzebnie angazowałes się emocjonalnie.

Gość Bartek Z.....
Ja mam podobnie kolego.

Gość Bartek Z.....
Trzeba sobie jakoś radzić prawda?

łatwo nie jest, ale warto się poświęcać dla takiej kobiety jak moja miłość potajemna.

Czekam na smsa od niej, ale cały dzień cisza, a ja się męczę i pierwszy nie mogę napisać, bo nie wiem czy ma wyciszony telefon.

Gość mariolka007
"Właśnie nie chce robić narzeczonej w balona, ale ona ma 21 lat, ciągle się o coś dąsa, próbuje mnie naginać, żebym chodził tak jak ona chce" nienawidzę takich rozpieszczonych gówniar. a zdradzaj ją

mariolka, Ty widać normalna jesteś i rozumiesz facetów.

czekam, ale cisza w telefonie, narzeczona już poszła spać, a ja marzę i śnię....

Gość mariolka007
widzę, że ten wątek jest prowokacją. "usycham"- autorze, nieźle sie usmiałam, czytając twoje teksty

Gość Noxelia
Jutro poczytam to prowo :D

Jeśli uważasz, że to prowo to nie czytaj wcale. Niektórzy myslą, że w życiu musi być szablonowo, standardowo, wg jakichś schematów i szablonów, a jak jest inaczej - to zaraz że prowo. Oj ludzie, zycia nie znacie, albo przygód nie macie. Napisała dziś, zaraz lepiej się czuję.

Gość masza grudziądz
Wiesz co ci powiem- mój mąż tak samo się zachowuje jak ty, też ma dwie- żonę i kochankę. Wiem o tym, ale nic nie jestem w stanie zrobic, najwyżej się z nim rozejść, a tego nie chcę.

Przykro mi Masza. Może twój mąż potrzebuje czegoś więcej niż tylko żony na papierku? Sex to nie wszystko. Moze brakuje mu żony przyjaciółki, a nie zrzędliwej, gdakającej baby? Pewnie dlatego ma kochanke, bo ona go rozumie, a ty nie.

Gość panienka na wydaniu
Wiesz co, jesteś nielojalny wobec swojej dziewczyny.

Gość panienka na wydaniu
Nie chciałabym mieć takiego narzeczonego, a może mój też w pracy bzyka się z jakąs koleżaneczka, a ja nic nie wiem? Musze to jakos sprawdzic.

Nie wiem co twój narzeczony robi w pracy. Ja mam dzis wolne a wolałbym być w pracy. Gdziekolwiek, byle tam gdzie ona. A za chwilę bedę znosił towarzystwo narzeczonej niestety.

Gość pelikan majowy
kiedys mi sie przytrafilo,to samo co Tobie...zauroczyl mnie kolega z pracy.Cierpielismy oboje,bo On chcial sie zblizyc,a ja mialam okropne wyrzuty,bo przeciez jest maz.Nigdy nie zapomne tych potajemnych smsow,ktore czytalam z wypiekami na twarzy:)

Gość piknie
Tak czytam wszystkich doradców i powiem Ci jedno tam gdzie się pracuje tam się nie wojuje,a po drugie skoro Ona jest mężatką to poważnie zastanów się czy chcesz "poprawiać" po Jej mężu. Decyzja należy do Ciebie

Niczego nie poprawiam po jej mężu. To ona też by mogła twierdzić, że poprawia po mojej dziewczynie.

Gość Marek z opola222
fajnie masz mimo wszystko.

Gość Marek z opola222
wazne ze ona tez tego chce, tak ma byc

Gość samosia zosia111p
JA YEŻ TW

Gość kolka yemen
Co u ciebie?