Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

randka w ciemno kafeterianinow

Polecane posty

KAndydat nr 4 Gustaw W randce w ciemno bierze udział drugi raz, choć jest szczęśliwie zakochany w nijakiej Drzoanie. Przeszedł dzisiej wielką przemianę z "pedofila" (mówił na damskie narządy "szparka") zamienił się w prawdziwego Łogiera. Tera wie, że szpara to szpara. MA ochotę na kakało i wierzy, że jego marzenia w końću się spełnią. Jest chętna na zajętego mężczyznę?

Gość Analogowy chłopak
{cool]

Gość Analogowy chłopak
:classic_cool: jestem ,gdyby ktoś pytał

CZy wszyscy są na miejscu czy kogoś brakuje? Drzooana, może i Ty weźmiesz udział> widzę, że zazdrość Cie zżera, w końcu ktoś zaspokoi Twoje pragnienia i ta schizopremia Ci przejdzie?

Gość Analogowy chłopak
Nie mam ,nie znam tu nikogo

A z tej prezętacji, którą przed chwilą zrobiłam? chyba masz wyobraźnie? Może basia cycasta? Z resztą może byście tak wiek podali, bo nie wiadomo jak się kojarzyć.

Gość Analogowy chłopak
wiek 40 , szczupły ,177 cm wzrostu :)

o ty niewierna szmato, wystawiasz mnie na sprzedaz a ja bylem wierny. rozwód

Gość janna b
Robaczek nieobecny :( ahhh, gdzieżeś Ty?

uuu Ideał dl;a Barbary, czuję , że coś się bedzie działo. Chętni niech podają miasto.

Bendzie na pewno spokojnie, wszyscy dojdą, a jak nie robak to zawsze innego se weś.

Gość Analogowy chłopak
no miasta może nie podam ,ale zdradzę ,że Górny Śląsk

Gość janna b
Z Wielkopolski :)

Gość Analogowy chłopak
rzadko,bo nie mam swej kobiety ,a poza tym mało która się zgadfza na to Poza tym "analogowy" w mym nicku odznacza,że nie jestem cyfrowy,czyli nie ma nic wspólnego z seksem analnym

weś weś, bo ja to i tak mężatka to byś se nie podupczył. Analogowy a nie korzystasz przypadkiem z burdeli? bo poszukuję kogoś kto tam chodzi i mógłby cyknąć parę fotek pewnym panom, którzy są tam w delegacji.

Analog tera się nie tłumacz, cohcoty dziewcakom narobiłeś. Lepiej mów o seksie, one na to lecą. Już tam pewnie leżą rozłożone.

Gość Analogowy chłopak
Nie chodzę ,uważam to za zbytek ,wolę szukać zwykłej kobiety ,a nie jakieś .....

Gość Analogowy chłopak
no w mordkę jeżyka (biedny jeżyk) się nie tłumaczę , tylko wyjaśniam,że żle zostałem zrozumiały :)

Gość Analogowy chłopak
moze tak , dziewictwa nie straciłem , jedynie prawictwo,a było to hohohoh dawno ;) nie pamiętam tam od tyłu nikogo nie wpuszczę :)

za dziesięc minut zaczynamy. NAjpierw wyjaśnię zasady, gdyż trochę się pozmieniało. Zadaję pytanie, przeważnie wspólne do obu płci. Jeśli będę kierować je tylko do jednego rodzaju to na pewno to napiszę. Każdy z Was udziela odpowiedzi. Po czym każdy obowiązkowo po udzielonej odpowiedzi wybiera osobę, która Waszym zdaniem odpowiedziała najlepiej. Ja to wszystko zanotuje, a po całej serii pytań powiem kto do kogo najlepiej pasuje. Wszystko jasne, czy coś przetłumaczyć?