Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość F. niezalo
nie wierzysz mi 😭 już od samego początku :( źle to wróży znajomości :classic_cool:

Gość Wykrywasz Fajansiarza
:classic_cool:

Gość fajansiarz jest wszystkim
więc każdy z nas ma w sobie część fajansiarza,a z kolei fajansiarz ma radar który wyłapuje fajansiarzopodobne kreatury i jego miłośników,więc nie bój się,rozpoznałby cię bez najmniejszego problemu:classic_cool:

Gość F. niezalo
w tych okolicznościach chyba nie mam już nic do dodania :classic_cool:

Gość F. niezalo
i musisz mi oczywiście robić pod górę :O:classic_cool:

Gość trzeba sobie ufać
bezgranicznie:classic_cool:

Gość nie jesteś sama,miłośniczko

Gość F. niezalo
chodziło o okoliczności podane przez mojego samozwańczego rzecznika prasowego :classic_cool: już w części nieaktualne :O przez Twe niecne ich podważenie 😠 a jesteś też miłośnikiem zwierząt, Merlinu? :classic_cool: ojej, nowa miłośniczka (zwierząt pewnie też)! co ja biedny, nieporadny, teraz zrobię? :classic_cool:

Gość świeć dlalej,bo właśnie opalam
się w blasku twojej zajebistości :classic_cool:

sam je przecież podważyłeś któregoś pięknego dnia 😭 oczywiście, kocham wszystkie zwierzątka, z naciskiem na żółwie co powinieneś pamiętać :classic_cool:

Gość F. niezalo
tak? nie pamiętam 😭 jakiś gupi byłem :classic_cool: aa, no rzeczywiście, był ten żółw, był... bez sęsu więc zapytałem, wybacz :classic_cool: widzę orendżu, że niewiele Ci potrzeba do szczęścia und euforii :D

Gość jestem osobnikiem
samowystarczalnym,zadowalam się drobnymi szczegółami niczym, sylwia grzeszczak i jej 'cie-szmy się z ma-łych rz-eczy-bo-wzór-na-szczę-ście-w nich-za-pisa-ny jest':classic_cool:

byłeś 😭 ale wtedy mało się znaliśmy jeszcze, więc wybaczam :classic_cool: i Ty się dziwisz, że jestem ostrożna nie wierząc, że Ty to Ty? :classic_cool: a jak Twój że się tak wyrażę stosunek do zwierząt? :classic_cool:

Gość fajansiarz to krystaliczny
dzwoneczek zwiastujący wszelaki urodzaj i dobrobyt :classic_cool:

Gość F. niezalo
no czasem bywam gupi niestety, co zrobić :O także nie ręczę za siebie :classic_cool: mój stosunek do zwierząt jest poprawny; szanujemy się i nie wchodzimy sobie w drogę :classic_cool: co więcej, lubię je nawet czasem pogłaskać :classic_cool: dobsz, kączcie już i nie absorbujcie dłużej pana z ukrytą kamerą :D

czas zmądrzeć i chyba już wiem czemu los mnie zesłał 😭 :classic_cool: żółwie też? :classic_cool: tymczasem lecę podbijać stolicę :classic_cool: co prawda lokalną, ale jednak.. :O zatem Tobie pomarańczowy Fajansu owocnej pracy, nowej fance nie przesadzania z opalaniem, nawet jeśli to Fajans jest słońcem ❤️ :classic_cool:, a reszcie po prostu znośnego dnia :classic_cool: będę jak wrócę :classic_cool:

Gość F. niezalo
żółwie lubię poklepać po skorupie :classic_cool: oho, stolicę...? idziesz na jarmarczne występy uliczne? :classic_cool: tak czy inaczej dziękuję i życzę Ci udanego podboju; zdominuj wszystkich und wszystko :classic_cool: też się zbieram, hej pa 🖐️)))

Gość iwa ma dziewczynę

Gość iwa masz chłopaka?
Ja pisałem na Jej topiku kiedyś ale został chyba usunięty :D Pozdrawiam Iwo :classic_cool:🖐️ papa