Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość jak się ma umiar też nie jest
dodałabym nawet - bez trzymanki :classic_cool: ­ owszem, a że nie da się uniknąć nieuniknionego pozwolę Ci się w ciszy posmucić z powodu mojego pożegnania (no ktoś niestety rano wstać musi, a żeby było to jak najmniej uciążliwe wypadałoby spróbować się wyspać :O ) :classic_cool: może tym razem przyśni mi się coś mniej wyrafinowanego :D Tobie zatem jak najmniej uronionych łez oraz miłych snów i zupełnie nieponiedziałkowego poniedziałku :classic_cool: dobrej

Widzę, że też jesteś krejzolką bez zahamowań, jak ja :classic_cool: ­ Spoko, zaraz wezmę tu jakieś szmaty pod brodę i na twarz i wszystko elegancko wsiąknie :classic_cool: Dziękuję za piękne życzenia 😭 Oby się spełniły, zwłaszcza to, żebym nie płakał za dużo i tym samym nie musiał iść wykręcać tych szmat w celu dalszego ich użycia :classic_cool: Wzajemnie dobrej nocki, miłych, pozytywnie nastrajających snów i, wyspania się oraz jak najznośniejszego poniedziałku :)🖐️

Gość fakty tefałen witam państwa
poniedziałek uważam za zakończony :classic_cool: ps noc była dobra, snów nie pamiętam, ja nawet wyspana, a poniedziałek całkiem znośny :classic_cool:

No, to teraz z górki :classic_cool: ­ U mnie niestety górka dopiero się zaczyna i z myślą o niej powoli zbieram się do golenia :(:classic_cool:

jeszcze nie :classic_cool: ­ to jakiś dziwny system pracy od wtorku? :classic_cool:

no w środku tygodnia gdzieś chyba :classic_cool: ­ pewnie chciałeś uniknąć nielubianego poniedziałku spryciarzu :classic_cool: a jak noga, bo jakoś tak mi się skojarzyło? :)

Chyba to się łódka na wodzie :classic_cool: ­ Częściowo masz rację, Fajansówko. Ale też chciałem mieć dzień więcej na ucieczkę z objęć śmierci :classic_cool: Noga wciąż potrzebuje jeszcze trochę czasu :(

ale się nastrojowo zrobiło - górka, łódka, woda :classic_cool: ­ myślisz, że w pracy by Cię szukała? :classic_cool: a nadal kulejesz? :(

I jak niebezpiecznie - można spaść i się utopić :classic_cool: ­ Nie wolno lekceważyć śmierci 😴 Ilu już to zrobiło i sama popacz :classic_cool: Tak, dalej kuleję :( Żeby nie przeciążać chorej nóżki :(

śmierć czyha wszędzie :classic_cool: ­ kogoś konkretnego masz na myśli? :classic_cool: to uważaj żebyś zdrowej nie przeciążył :(

Oj tak tak :classic_cool: ­ Nie, nie mam na myśli nikogo konkretnego. Tak ogólnie westchnąłem se o różnych ofiarach wypadków :classic_cool: ­ Wiem, wiem, wszędzie i na wszystko trzeba uważać :O Nic się nie ma z tego życia :(

skąd w ogóle taki temat na dziś? :classic_cool: ­ dobrze, że przynajmniej Twój wypadek skończył się na kontuzji :classic_cool: ­ a co chciałbyś mieć? :( :classic_cool:

No sama zaczęłaś tym chybaniem, to się doigrałaś :classic_cool: ­ Chciałbym rządzić światem i mieć wszystkie jego bogactwa 😭 Albo przynajmniej być jak gen. Aladeen :classic_cool:

na pewno nie ja zaczęłam temat śmierci :classic_cool: ­ może święty mikołaj będzie umiał pomóc :classic_cool:

Gość faja=kafezdzira, spr und potw
wsypali sie numerem z noga, oboje kuleja niby :classic_cool: 🖐️

:D 2 lata misternego kamuflażu i wszystko w pi... :( ­ Fajansówko, nie zwalaj na mnie 😠 ­ Wiem, że moja sytuacja jest beznadziejna :O Pozostało mi tylko kafe, wóz albo przewóz :classic_cool:

to Ty chciałeś dziś uniknąć śmierci nie idąc do pracy :classic_cool: ­ może zreorganizuj trochę te swoje marzenia :classic_cool: no i pamiętaj, że zawsze służę pocieszeniem w razie czego 😭

A Ty nie kierujesz się w życiu chęcią uniknięcia śmierci? 😴:classic_cool: ­ Dziękuję, Fajansówko, ale jestem bezkompromisowy :classic_cool:

no nie jest to moja pierwsza, ani nawet druga czy trzecia myśl po przebudzeniu :classic_cool: ­ wolisz być nieszczęśliwy? 😭

musisz mieć bardzo stresujące życie - tak ciągle uciekać przed śmiercią 😭 nie to żeby moje nie było stresujące :O ­ ależ masz.. wystarczy mały kompromis :classic_cool:

Na pewno mam bardziej stresujące życie, niż Ty 😴:classic_cool: ­ Niestety, Fajansówko, jak już wspomniałem, jestem bezkompromisowy :classic_cool: Nic nie poradzę, że jestem jaki jestem 😭 ­ Dobra, powoli się zawijam, gdyż nadchodzi kureska pora wziąć się w garść :O Także dobranoc Ci, moja oddana fanko :classic_cool:🖐️))

ciekawe czemu :classic_cool: ­ czyli pozostaniesz nieszczęśliwy 😭 ­ w takim razie życzę przyjemnych snów, bezpiecznego wtorku i choćby chwilowej władzy nad światem :classic_cool: dobranoc :)

Gość i to by było chyba na tyle
😭

Domyślam się :D Nie jestem idiotom :classic_cool: Ale cóż się stało? 😭 Otrzyj łzy, wytłum palpitacje i wytłumacz mi jak sześciolatku :classic_cool:

Gość no topik umieeeraaa
😭 Ty nie piszerz, nie zwonirz, latarz wszendzie tylko nie tutej, więc konicze z sobom 😭 a poza tym oczywiście super [cool ]:O