Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardka987654321

dlaczego NIE MOGE zapomniec!!!!!! :(((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość Kokardka987654321

mam kochajacego faceta, mieszkamy ze soba od roku wszytsko jest ok ale za bardzo chyba ze soba szczerzy jestesmy i nasłuchałam sie o jego zwiazkach byłych w tym tez o seksie , ktory przede mna uoprawial z 4 kobietami,ja z nikim przed nim nie byłam tak blisko,juz sie nasłuchałam ze nie powinnam tak myslec bo jest ze mna i ze mnie kocha i inne bla bla ale ja nie potrafie nie myslec ze on dotykał inne i spał z nimi :(((( ja straciłam z nim swoje dziewictwo o on stracił je z kumpela ze studiów - jednonocny wyskok! potem miał przez 2 lata jakas napalona co probowali wszedzie i różne rzeczy :/ nawet nie chce myslec co i jak... boli w srodku ciagle to do mnie wraca i nie chce odejsc :(

Gość fhfty
ile macie lat?

Gość Kokardka987654321
ja 26 on 33

Gość ihfwi
no i wlasnie dlatego nie nalezy rozmawiac o bylych partnerach :o

No ale co Cie to obchodzi, skoro to było wcześniej i teraz nie ma znaczenia, bo jest z Tobą i to Ciebie kocha? Po co to rozpamiętujesz... Wtedy Cię jeszcze nie znał i miał prawo robić to, co chciał.

Gość hrabiankaanka
oj nie znał ciebie ,,pewnie gdyby wiedział,że cie pozna cofnął by czas:-) jesteś wrazliwą dziewczyną,widać że nie miałaś facetów,bo uwierz nie bolało by cie to aż tak. skoro nie jest z tamtymi najwidoczniej nie było mu aż tak dobrze:-) nie myśl o tym:-)

Gość Kokardka987654321
"skoro nie jest z tamtymi najwidoczniej nie było mu aż tak dobrze" - no wlasnie zanim zaczelismy byc para bylismy przyjaciólmi przez 4 mies i rozmawialismy o wszytskim ze soba...i wtedy zapytałam czy jest ktos w jego sercu i powiedzial ze TAK... dziewczyna z która był przed ostatnim zwiazkiem...ze ma nadzieje ze do siebie wróca bo bardzo do sibie pasowali (powiedzial ze w 80%), ze super im było w łózku, ze robili to czesto i wszedzie i rozne rzeczy...wtedy gadalismy jako kumple a ja poczułam sie troche jakby ktos mi dał w twarz...on do niej pisal i dzwonił i zcekał na odpowiedz czy ona chce do niego wrócic,wiec mu było znia dobrze :/ ona powiedziała NIE...no i tak zostalismy para bo po tym on zdecydował sie isc glebiej w nasza przyjazn...wiec troche sie czułam jaka taka zapasowa dziewczyna :/

Gość Kokardka987654321
to wszytsko nie jest takie łatwe :/

Gość nan twoim m
skoro tak to opisujesz to niestety ale wyglada ze jestes zapchaj dziura :o zerwij z nim kontakt

Gość Kokardka987654321
tja teraz zapeania mnie ze to mnie kcoha ze ja jestem ta jedyna i inne bla bla moze i fakt ale ja i tak mam ciagle w głowie niektóre rzeczy...a od czasmu checi powrotu to tej byłej mineły 2 lata teraz...

Gość ja tez mowie mojej
ze jest moja jedyna ale tak naprawde to ciagle mysle o bylej. dobra w lozku byla no i troche bylismy ze soba takze nie da sie wymazac wspomnien

Gość Kokardka987654321
wlasnie dlatego to boli bo wiem ze mowi rzeczy tylko dlatego zby mnie nie ranic...

Gość Kokardka987654321
wiem, bo mi pokazał ze w szufladzie biurka trzyma szkatułke z rzeczami jakie od niej odstał, zdjeciami i listami milosnymi

Gość piękna;
współczuję faceta,jakis babiarz