Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PODRÓZNIK W CZASIE

ALE BYŁO FAJNIE !!! I TO W ŚRODKU TYGODNIA

Polecane posty

Gość PODRÓZNIK W CZASIE

Błękitne niebi i słońce na końcu szosy :) Pojechałem motorem po 18:00 najpierw na cmentarz północny na Wólce Węglowej. NIesamowity, wielki park, zachodzące słońce, idealna cisza i nikogo na cmentarzu. świetne miejsce na spacer, żeby pogadać od serca (przy zachodzącym słońcu). Potem pojechałem na ulicę Estrady i skręciłem na parking w Puszczy Kampinowskiej. Już lekko zmierzchało, ale jeszcze na wydmach ludzie lezeli na kocu, a na parkingu siedziało parę osób. Poszedłem sobie w iglasty las i wdychałem świaże powietrze. I to wszystko własciwie w Warszawie. Doszedłem po ciemku do kapliczki z ławeczkami w lesie, gdzie się paliły znicze. Świetne miejsce na samotnośc i na przemyślenia. Uwierzycie? 20 lat już nie byłem w Puszczy, a po tylu latach, wracając po ciemku inną drogą pamiętałem każde wzniesienie i każda kępke piasku :) Że też nigdy wczesniej nie wpadłem, żeby tam pojechać, a ciągle się zastanawiłem, gdzie by tu pojeździć motorem. Teraz już wiem. Następnego wieczoru zabieram netbooka, modem Aero2, usiąddę sobie w środku lasu po ciemku i będę trolował na Kafeterii :P🖐️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować