Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość bardzo chetnie
chyba sie nie doczekam :(

Gość haselnuss
no, ja tez sie niecierpliwie...

Gość bardzo chetnie
no nic,ja pójdę...wróce wieczorem jakoś. Jeśli można to proszę o odpowiedź na e-mail...

Gość mangarynka
a ja kiedy bede miec dziecko 16.07.1984 Ania

Gość mangarynka
a czy ktos zna jakas wrozke w rzeszowie??

Gość ccxcccx
ale pierdo..enie

Gość hodwodhwnwk
16:10 [zgłoś do usunięcia] hodwodhwnwk Patrycja 29.08.1988 czy dalej bede sama? czy ktoś mnie kocha? Chciałąm ponowić pytanie i je uzupełnić. Patrycja 29.08.1988 Tomasz 04.03.1982 czy coś z tego bedzie?

16:21 [zgłoś do usunięcia] aanniiaa30 Anna, 30.08.1985, kiedy znajde milosc i prace? Miłość jest koło Ciebie popatrz za facetem - brunet, związany z pracą „urzędową przedstawiciel jakieś władzy, urzędnik , wesprze Cię , pomoże , doradzi . Będziesz mogła przy nim odpocząć- przyda się bo widzę u Ciebie jakieś problemy zdrowotne. Praca też będzie dostaniesz ważną wiadomość zwiażaną z pracy, ty się jej nawet nie spodziewasz, ale ona się pojawi wkrótce 16:20 [zgłoś do usunięcia] poprosze dla mnie ewa16/04/87 mąż bartosz 10/12/84 a mozesz zobaczyć jak nasze małżeństwo i finanse czy u męza jest szansa na lepszą pracę .. W małżeństwie spokój i stabilizacja. Bez burz i problemów. Maż jest dla Ciebie wsparciem, i pomocą. Lepszej pracy na razie nie będzie 16:16 [zgłoś do usunięcia] bim bam bim jak potoczy sie moje zycie uczuciowe 29.03.1991 As kier- karta miłości, świętowanie w domu, rodzinie, sukcesy , miłość na pierwszym planie. Radosne wydarzenia i życzliwi ludzie wokół. Jeśli jesteś samotna to na pewno znak poznania kogoś wyjątkowego teraz będzie. Jeśli jesteś w związku to czekają was same przyjemności 16:11 [zgłoś do usunięcia] kloobing agnieszka 14sierpien77 Co w nablizszej przyszłosci w uczuciach? Otrzymasz ważną wiadomość która cię poważnie zaskoczy i może całkowicie spowodować wiele zmian w twoim dotychczasowym życiu. Zwiastuje także szanse na przyszłość i miłość dalsza karta to as kier , karta największej miłości , miłośći trwałej i na lata 16:10 [zgłoś do usunięcia] kuśtyk 26.02.61 co dalej będzie z pracą? W pracy nie widże żadnych problemów, zdarzenia pozytywne. Wykorzystaj pomoc mężczyzny który znajduje się obok Ciebie wesprze Cię i da ci „ siłę napędową, dzięki jego obecności, współpracy z nimi będziesz działać jak przysłowiowy nakręcony motorek. To osoba w wieku 40-50 lat, stateczna i dojrzała. 16:10 [zgłoś do usunięcia] hodwodhwnwk Patrycja 29.08.1988 czy dalej bede sama? czy ktoś mnie kocha? Na razie nie widać koło Ciebie nikogo, ale szykuje Ci się daleki wyjazd może tam kogoś poznasz i odmienisz los 16:06 [zgłoś do usunięcia] Ten numer Przemysław 23.06.1975 CZy wkrótce zmienię pracę na lepszą? Jak potoczy się moja kariera zawodowa? Czy zostanę ojecem? Masz szansę na pracę za granicą. Dziecka na te chwile nie widac żeby miało się pojawić 16:00 [zgłoś do usunięcia] Sandramija Ilona 18.03.1978 Kiedy będę miała dziecko? I jakiej płci? Karty nie mówią żebyś miała dzieci mieć oczywiście na ten moment , bo zawsze może coś się zmieni, może facet nie ten 15:59 [zgłoś do usunięcia] izzzzzzzzzzzzzza izabela 14.07.1976, czy i kiedy wyjde za maz?bede miec dzieci? Karty mówią że jest u Ciebie jakieś uczucie, albo pojawi się związek lub masz nadzieję na coś , ale to tylko miraż, oszustwo nie będzie z tego nic. Ponieważ jestes przed slubem dzieci też na razie mi nie wychodzą 15:49 [zgłoś do usunięcia] haselnuss przepraszam, nie pomyslalam... zadawalam pytanie juz wczoraj, jesli mozna zapytam jeszcze o cos... kiedy zajde w ciaze? czy moze juz niedlugo? i jakiej plci bedzie dziecko? agnieszka 19.05.76 Syn, nie wcześniej niż a za 2-3 lata 15:58 [zgłoś do usunięcia] Beaaaaaaaaaa Beata 9.06.90 czy obecny chłopak będzie moim meżem? czy znajdę wymarzona prace i nie będe narzekac na brak pieniedzy?? To nie jest związek na stałe. Pod względem pracy i finansów nie będziesz narzekać, tu się będzie układać

Gość Taka zawiedziona
A możesz mi jeszcze powiedzieć kiedy się spotkamy? Anita 17.11.1977 będę wdzięczna za odpowiedź

Gość poprosze dla mnie
ewa16/04/87 brtosz10/12/84 a możesz mijeszcze napisać czy widzisz u nas problemy finansowe jakieś urzędowe. kiedy się rozwiąze dziękuję za czas poświęcony.

Gość venus30
czy i kiedy kogoś poznam, czy wyjde za mąż czy bede miala dziecko anna 15.10.76

Gość Taka zawiedziona
Zapomnialam dopisać że oczywiście o kochanka mi chodzi,możesz odpowiedzieć?

Gość to znowu ja Marta
to bylo moje pierwsze pytanie: Marta 21.07.1988 czy mam zainwestowac w swoj interes? Chodzi mi o to czy nie strace. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje Będzie ok., nie stracisz, ale zachowaj zdrowy rozsądek i nie kieruj się emocjami. Uważaj na faceta w swoim otoczeniu kręci się koło ciebie walet pik młody człowiek, który nie ma dobrych zamiarów jest fałszywy. a to drugie: 20:30 [zgłoś do usunięcia] to jeszcze raz ja Marta 21.07.1988 czy moj facet to ten z ktorym bede do konca? Czy to dobry partner dla mnie? Tak to dobry facet, uczciwy kochający. Mozesz z nim teraz już planować przyszłośc i realizować wspólne plany., i trzecie: to znowu ja Marta 21.07.1988 czy w moim zwiazku ruszy sie do przodu?jakies zareczyny, slub? w najblizszym czasie? pisalas cos ze kreci sie obok mnie mlody mezczyzna (walet) ze nie ma ucziwych zamiarow. Piszac mlody chodzilo ze mlodszy ode mnie czy ogolnie mlody? Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje Młody duchem, chłoptaś, ale może być to tez starszy facet taki wieczny Piotruś Pan, karta walet pik może też symbolizować partnera to on może nim być, o nim. Slubu ani zaręczyn na najbliższy rok nie widzę. Nie rozumiem tego ;/ czy to moj partner jest tym piotrusiem panem czy ktos inny "kreci sie"... Jesli to nie za wiele, bardzo proszę o wyjaśnienie

Gość anna, 3.10.1978
czy w moim malzenstwie zacznie sie ukladac?

Gość mangarynka
a ja ponawiam moje pytanie:) 17:43 [zgłoś do usunięcia]mangarynka a ja kiedy bede miec dziecko 16.07.1984 Ania

Gość to znowu ja Marta
nie no DamaPikowaona nie są niemal identyczne... w 1 zapytalam o interesy i przy nich wspomnialas o jakims nieuczciwym czlowieku, 2 pyt. dotyczylo mojego faceta czy jest odpowiedni dla mnie a w 3 chodzilo o to czy nasz zwiazek pojdzie do przodu czy bedziemy dalej "tylko" w zwiazku. Moim zdaniem nie są identyczne ale ok rozumiem ze czasem tak wychodzi, ja nie mam pretensji, chcialam tylko dowiedziec sie o co chodzi z tym waletem

Gość a ja a aja?
Paula 25.03.1987 Piotr 11.05.1987 Na co mogę liczyć w obecnym związku, jesteśmy już 3 lata razem...

Już widzę, ten walet pik fałszywy to może być facetem albo ktoś kto ci szkodzi , ale nie musi równać się twojemu facetoiw. Jeśli na Twojego faceta wyszły karty przeczące waletowi pik to znaczy że rto nie on, tym waletem pik jest ktoś inny .

Gość to znowu ja Marta
DamaPikowaona dzięki. Już sama nie wiem czy wierzyć w te wróżby ale powiem Ci że z tym waletem masz rację bo jest ktoś taki. Kręci się wokół nas, jesteśmy w pewnien sposób z nim związani. Wiemy że to nieuczciwy człowiek. Dziekuje jeszcze raz

Gość Taka zawiedziona
Doczekam się odpowiedzi?bardzo mi zależy

Gość Taka zawiedziona
Ok,dzięki ale o tej porze to już raczej kolacja ;)

Gość Taka zawiedziona
To dlatego że jesteś rozchwytywana a tak pytanko poza wróżbami,często się sprawdzają?