Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość nisamv
witam, jak potoczy sie dalej moja znajomosc K. 15.03.1986 i C. 24.2.1976

Gość cmiwows,do
wczorajsza paula wrozyla z tarota, a dama z klasycznych

wczorajsza była niesamowita, ale zanim doczekam się na wróżbę tutaj... kurcze no ale poczekam

jesli do mnie pytanie za darmo i dlatego na meila wroze niby amatorsko,ale karty to karty a wrózy sie nigdy pod presją :) i dlatego tak długo :)

powróżysz mi serio za darmo? i naprawdę usiądziesz, rozłożysz karty specjalnie dla kogoś obcego?

jestem sekutnicaAZ@interia.pl rozłoze pewnie,ze rozloze jak juz mowilam,zaczynam dopiero,znajomi chwalą Na jutro,bo muszę się skupic :) wyslij meila

Gość posiaczek77
moge ja też napisać?

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
wcale nie byla taka dobra ta paula, dawala krotkie i ogolnikowe odp. i nie odpowiadala pokolei pomijajac ludzi, ktorzy dluzej czekali

Gość fgfggd
mam problemy z tesciową

u mnie powiedziała coś, o czym nie mogła wiedzieć, więc szacun na dzień dobry

09:50 [zgłoś do usunięcia] Forumkowiczka 18.03.1978 Ilona Co mnie czeka w życiu uczuciowym? Król Kier to znaczy ze - spotkasz na swojej drodze człowieka przystojnego i zadbanego, któremu będziesz mogłaś zaufać. Mężczyzna symbolizowany przez tą kartę, to człowiek uczynny, dobry i nie jest wykluczone, że złoży Ci jakąś propozycję ! Jeżeli tak się stanie, to przyjmij ją, bo na pewno nie będziesz tego żałowała. 11:42 [zgłoś do usunięcia] uha blurha lucha Czy ten chlopak który jest w zwiazku i sie mu podobam jest moim.znajomym czy to jest obca mi osoba? Boi sie okazać uczucia przez to ze ma dziewczyne czy przez to ze boi sie odrzucenia? 19.12.1991 Przeszkodą jest ta dziewczyn a. Nie znasz go jeszcze. 12:53 [zgłoś do usunięcia] kotekkkk Jak w sprawach finansów i pracy? Maria 23.10.1982 Pomyślny okres . Zapowiada się że nadejdzie jakieś niespodzianka , której się niespodziewasz w tej sferze. Zadowolenie z finansów. Szykuje się sukces w handlu i negocjacjach ale wszystko będzie zależało od dobrej organizacji. Bądź skrupulatny i uczciwy a wysiłki przyniosą ci zyski.

18:42 [zgłoś do usunięcia] kawa_z mlekiem Natalia 16.01.1991 Czy znajdę pracę ? "Upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem" Tak, dobrą pracę. Musisz tylko być Dobrze zorganizowana, działać systematycznie i realizować zamierzone plany i cele. Jeśli będziesz pracowita i uczciwa to na pewno praca która dostaniesz poprawi twoją sytuację finansową bardzo 18:44 [zgłoś do usunięcia] hicurminsk11 Monika 27.04.1974. Co mnie czeka w przyszłości? Czy pogodzę obowiązki praca,rodzina,dom? 10 trefl znaczna poprawa sytuacji materialnej, możliwy daleki wyjazd, bieda ci nie grozi, przed tobą okres dostatku i dużej kasy Jeśli balaś się coś zrobić to zrób to teraz walet karo mówi że masz działać W małżeństwie jeśli jesteś bo nie wiem ale ta wnioskuje skoro pytasz o rodzine stablixzacja, spokoj.

Gość anetaaaaaaaa
Dama odpocznij jeszcze trochę, nikt na ciebie presji tu nie wywołuje, poczekamy :) teraz najwazniejsze bys nabrała sił. co sie odwlecze to nie uciecze :)

22:20 [zgłoś do usunięcia] co nas czeka w uczuciach Co nas czeka w uczuciach Kiedy ta ponowna przeprowadzka? Wrócimy do Pl? My chcemy tutaj zostać na stałe. Mamy 2 synów Nie wcześniej niż dwa lata, będzie spowodowana czymś nagłym ale niekoniecznie z kraju, prawda? bedzie to wiadomosc zkraju ktora zmusi was do powrotu

a co wam ma wrozka odpowiedziec jak zadajecie jej pytania na chamca? rozloze moje karty ale jutro kto chce niech pisze na meila nie wróze jak kart nie czuje bo wychodza mi same bzury Jesli ktos nie wie,karty moga sie obrazic i nie powiedziec nic,albo beda mowily od rzeczy :)

Gość maaggg
napisałam wczesniej ale brak odpowiedzi ,,,wiec pisze jeszcze raz ja małgorzata 13.11.75 r a moj patner arek 02.05.77r zajął sie polityka (stowarzyszenie załozył) poswieca mi mniej czasu bo zebrania odpisuje na ,meile ,itp.. oraz sporo czasu spedza przy komputerze (gry itp) czy jak zajde w ciaze i bede miec dziecko czy zmieni sie i bedzie mi poswiecał wiecej czasu a polityke ograniczy jak to bedzie co mówia karty ...czy jak bedziemy miec dziecko to nas zbliży bardziej..pozdrawiam

ja juz napisałam do Ciebie jestem kafe-wróżko- desperatka, bo zawsze mam pecha i mnie jak nie pominą to oleją także mnie już masz i sie ze mną męcz pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz

Na razie odpowiadam na krótkie pytania, elebaoraty po kilka linijek i osoby ktore już pisały pominęłam,jakaś sprawiedliwość musi być ;) kazy czeka a ja nie mam za dużo siły dzisiaj

19:42 [zgłoś do usunięcia] aanniiaa30 Anna, 30.08.1985 Dariusz 18.07.1983 czy będziemy razem, co on czuje? Czarny karty uczuć u Was brak, być ze sobą będziecie coś was tam łączyk kasa, może wspólne interesy, przywiązanie i bycie bo bycie.Ale to nie miłość z przyszłośćią 22:16 [zgłoś do usunięcia] Moja droga przepraszam ze pisze drugi raz, ale to dla mnie bardzo ważne. Kiedy będę z Bartkiem 25.11.1991 i kiedy będzie nasze następne spotkanie. Asia 28.06.1995r. Pozdrawiam ! On jest teraz daleko wyjechal wychodzi mi , jeśli macie się spotkać to gdzieś zima-wiosna. 20:04 [zgłoś do usunięcia] ......-----.fdafa Emil 13.08.1952r.czy komuś z mojej rodziny grozi niebezpieczeństwo? Jeśli tak to komu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Nie widzę niebezpieczeństw wiszących nad Twoją rodziną 21:39 [zgłoś do usunięcia] calinezcka bogusia 20.05.1980 czy w tym roku dostanę stałą pracę? Tak, może ona wiazać się z koniecznością wyjazdu, przeprowadzki. 22:26 [zgłoś do usunięcia] usmiechnięta prosząca wróżko, co się wydarzy w najblizszym czasie w moim zyciu uczuciowym Agnieszka 30 07 1985 dziękuję, jeśli weźmiesz mnie pod uwagę Niedobrze - ciemne piki 8,9 pik problem , kłopoty, łzy i depresja spowodowana nadchodzącymi wydarzeniami. Ale musisz to przetrwać , być silna. To minie, będzie ciężko ale wyjdziesz z tego i zapanuje spokoj w Twoim życiu

Gość maaggg
moje jest krotkie pytanie...?czy facet bedzie mi poswiecał wiecej czasu i ograniczy polityke i komputer jak zajde w ciąże ja gosia 13.11.75 r a moj partner arek 02.05.77r

Gość anetaaaaaaaa
Dama pikowa a ja tylko takie jedno male pytanie, czy widac w kartach jakies zdolnosci u mnie związane z ezoteryka i wrozeniem? aneta 1981.02.27

Gość knjd
ja 26.02.1988 , on 26.09.1987 - czy będziemy razem?