Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyryfyryryryryry

Jak często kochacie się analnie?

Polecane posty

Odpowiednio umyć się, mówisz :D No, no, ciekawe jak bez lewatywy chcesz się porządnie w środku umyć. Naprawdę ciekawe :D Może się jeszcze czegoś nauczę na tym forum, pomimo swojego wieku :D

Gość D(r)eszczyk
Statystyki lekarskie potwierdzają, ze częste robienie loda zwiększa ryzyko raka gardła, a opryszczka z genitaliow baardzo łatwo przenosi się na blone śluzowa jamy ustnej i odwrotnie. Poroownywanie więc seksu analnego z oralnym jest jak najbardziej na miejscu. Wszyscy robią wielkie halo a za hemoroidy głównie odpowiada siedzący tryb życia i zła dieta, aa nie anal, a uszkodzeniem zwieracza ryzykują geje-dziwki robiace to po 10razy dziennie, a nie kilkanaście razy w roku. Ciekawe ilu z tych walczących przeciwników anala pali - rak płuc jest jednym z najczęściej występujących i co? Palicie dalej, bo lubicie :P

Gość __oo__
@TulioDeMelo Seks analny nie jest grzechem...... Zdziwiony.................

dlaczego przejmujecie się cudzymi hemoroidami, przetokami i chooy wie czym jeszcze? Nie robisz tego? Twoja sprawa! nie strasz innych tym badziewiem, skoro sam pewnie wyczytałeś/aś to w zakłamanym internecie:)

Gość smiac mi sie chce :-)))))
Statystyki lekarskie potwierdzają, ze częste robienie loda zwiększa ryzyko raka gardła, a opryszczka z genitaliow baardzo łatwo przenosi się na blone śluzowa jamy ustnej i odwrotnie. jasne, zarazisz sie napewno od zony czy meza opryszczki genitaliow. oczywiscie. jak ktos uprawia oral przygodniowo to co innego ale jak dla mnie to jest rowniez tak samo chore.

Gość napalony facio
Chyba tylko Ci są za PIS-em nie walą się w kakało hahahahaha ja walę żonę średnio raz na 3 miesiące i ma super orgazmy. Żal mi Was PIS-owcy, że nie wiecie jakie to przyjemne :P

Gość Pis-owcy
Ho ho ho. Antoś M. zawsze lubiał w kakało ale po Smoleńsku nigdy już nie był taki sam :-o

Gość egzekutor tępych gimbusów
napalony facio zone to ty widzisz jak odpalasz z rana minecrafta tępaku jeden :D

Gość do etem kobieta i uwielbiam an
a jakie lubisz pozycje analne?

Gość Kasia-Tomek
My praktycznie codziennie kochamy sie analnie, zarowno on mnie jak i ja jego ze sztucznym fiutem.

Gość Kate i James
a potem zwieracze są tak luźne, że idąc ulicą nie ufasz własnej dupie i upss chcesz puścić bąka, a tu gówno.... hahahah

Gość Grzyby
Dwa, trzy razy w miesiąc . Uwiebiam analne !!!

Gość temperamentna
a ja ze swoim chłopakiem analnie kochamy się kilka razy w tygodniu i za każdym razem mam orgazm- i jakoś nie mam z tym żadnych problemów

as56 ty debilu napchaj se gówna przez uszy do muzgu bo ci mocno go ubyło i będziesz też pedałem ! My geje mieliśmy bardzo dużo stosunków z kobietami zanim się uświadomiliśmy że to jednak nie to i wybraliśmy męski seks ! Seks prawdziwy to jest jak facet kocha drugiego faceta w tyłek !

Gość 34rt
rozwalkil mnie ten wyzej hahahahahah

Gość mondeo
nigdy tego nie robiliśmy, nie przepadamy za snikersami

Gość gość
Up up

Gość Koopagość
Przynajmniej raz w tygodniu ale zdaza sie czesciej

Gość gość
Raz namiesiąc albo trochę częściej

Gość gość
Indywidualna sprawa kazdego,a co?