Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika19877777

Kto z Was bezrobotnych po studiach wyszedłby na ulice w grupie osob by strajkowa

Polecane posty

Gość jeden-cztery
co mają Warszawiacy do tego co robi bydło z ulicy Wiejskiej gdzie Warszawiaków jest margines? nie obwiniajcie miasta za to ze jest tu władza

Gość Piotruś Duduś
ja nie będę strajkował po to by jacyś idioci zamienili się miejscami na stołkach, ja jak będę miał zamiar zaprotestować przeciwko władzy to po prostu wyjadę z tego kraju, Ci co głosowali na PO nie mogą narzekać, ważne że PiS nie jest u władzy, a walka z Pisem musi kosztować, tyle, większość ludzi jeszcze nie dorosła do normalnego życiu, najpierw trzeba posmakować biedy, upokorzenia itp itd by móc wiedzieć jak się inni czują i dopiero wtedy można coś zmieniać, jak rząd się nie sprawdza można go odsunąć od władzy po drugie Tusk obalił rząd Olszewskiego to i Tuska można obalic po trzecie to nie jest sztuka aby wszyscy stąd wyjechali to państwo rodzime ma zapewniać godne warunki życia...

nikt studentów nie oblicza, biorą jak leci, bo za każdego magistra mają pieniądze, wiec najgorsze tłuki kończą studia bo uczelnia ma z nich pieniądze

Gość jeden-cztery
podpisuje się rękami i nogami pod tym co napisał Piotruś Duduś

Gość Margo z Amazonii
"Nienawidzę warszawiaków" Hihi, gdyby to jakiś "rodowity warszawiak od stu pokoleń" usłyszał... Ja przecież jestem wieśniara z napływu, słoma z butów mi wystaje ja warszawianka? Nie jestem godna tego tytułu szlacheckiego!!!

Gość jeden-cztery
a 'Nocna Zmiana' w 92r. i obalenie rządu Olszewskiego to hańba, zobaczcie kto z tych co chciał liczyć głosy i do tego się przyczynił jest w Sejmie a kogo nie ma

Gość Margo z Amazonii
Ja Wam powiem jedno, nie patrzcie na politykkę, szukajcie wolontariatów, staży i praktyk na studiach, to jest najważniejsze, nawet teraz szukacie takich wolontariatów, bo to inwestycja

Gość Piotruś Duduś
rząd Olszewskiego chciał dekomunizacji i lustracji a to mogło być zabójcze dla Bolków, Niesiołów, Borusewiczów i innych..

Gość Margo z Amazonii
"po trzecie to nie jest sztuka aby wszyscy stąd wyjechali to państwo rodzime ma zapewniać godne warunki życia..." Tak, tak niech państwo da ci mieszkanie, da pracę, da jedzonko, da ubranie... Po co cokolwiek robić, skoro to państwo winne całemu złu?

Gość Piotruś Duduś
Tak, tak niech państwo da ci mieszkanie, da pracę, da jedzonko, da ubranie... Po co cokolwiek robić, skoro to państwo winne całemu złu? dziewczyno jak ty nieudolnie bronisz tego rządu aż przykro rząd nie ma mi dawać mieszkania tylko ma mi stwarzać warunki abym to mieszkanie sobie kupił, być przyjazne inwestorom, godnie płacić

Gość Margo z Amazonii
Ech, wolontariusze nie robią tego co robi magister z trzema latami doświadczenia...

Gość fgfhghgjhk
po co isc na ulice, widac ludziom jest dobrze jak PO 36% pis 22 %... wiec co my na to poradzimy, ze w tym kraju juz nie ma Polakow tylko jakies żydy

Gość Margo z Amazonii
Nie bronię rządu, tylko atakuje tych co od państwa wszystkicego by chcieli. Ludzie, naprawdę pchajcie sie do najlepszych i największych miast- zamiast Olsztyna pojedźcie do Gdańska, zamiast Opola jedźcie do Wrocławia/Katowic, zamiast Kielc jedźcie do Krakowa/Łodzi... Jak już w tej Łodzi będziecie starajcie się o wolontariaty, staże, praktyki...

u nas za dużo jest magistrów i dlatego jest jak jest, kończą ludzie studia tylko po to by się pochwalić że mają mgr a później idą do pracować do biedronki "Pas facile de parler d'amour, travail l'usine"

Gość Margo z Amazonii
Jest za dużo, to prawda, ale zawsze iluś magistrów potrzeba. A jak jedna, tylko jedna osoba z rocznika dostała pracę to dlaczego? BO MIAŁA DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE I NA STUDIACH COŚ ROBIŁA!!!!!!!!!! I to jest tajemnica mojego sukcesu, że mogłam z niczym z lubelskiego przyjechać do Warszawy i mieć teraz dobrą pracę

Gość 321312312
za moich czasów czegoś takiego jak staze i praktyki w ogóle nie było, drogie panienki...

w Łodzi tak zajebiście nie jest, wszystko co robi PO jest przyklaskiwane, wszystko należy sprywatyzować to wtedy będzie lepiej, nie będzie a zresztą nie chce mi się pisać bo i tak nikt mnie nie słucha i wie swoje, szkoda mi palców aby pisać, lepiej się nie odzywać tylko wziąć zabawki i zmienić piaskownice,

Gość Margo z Amazonii
"Tylko jakies żydy"- A od żydów wara!! Ty ksenofobie...

Margo czemu taki brak z Twojej strony czystego,ludzkiego, bezinteresownego zrozumienia dla ludzi którzy nawet mając to doświadczenie, wykształcenie mają problem z zatrudnieniem? Rynek pracy aktualnie w większej mierze wyzyskuje ludzi,zwłaszcza młodych, którzy często nie mają wyboru z powodu braku pieniędzy i biorą wspaniałomyślne prace na podstawie UMOWY ZLECENIE, co w rzeczywistości jest wyzyskiem pracodawcy wobec młodego człwoeka. A przecież ile jest redukcji etatow, zwolnien ludzi po 40stce z powodu upadku zakładu, prywatyzacji przedsiębiorstwa? I co tych ludzi też nazwiesz nierobami? Chory kraj, chorzy ludzie...

Gość haha ! i już wszystko
oczywiste Margo z Amazonii :D:D:D:D:D:D

Gość Margo z Amazonii
To do Krakowa, nie wiem jak tam jest... Tylko naprawdę jak ognia unikajcie uniwersyteckich kierunków w Lublinie (prawo, matematyka, biologia, chemia, polonistyka, psychologia...) tam są dwa dobre uniwerki i po studiach jest po prostu trudno...

jak nigdy nie głosowałem na rudego tak teraz na niego zagłosuję aby wszystko sprzedał, tak dopierdolił ludziom żeby się opamiętali na kilkanaście lat, ale wątpię w to aby ludzie zmądrzeli

Gość Margo z Amazonii
Tak, mam żydowską krew (prababka, która została zamordowana w Majdanku) i się tego nie wstydzę, a takie ksenofoby jak W... wy to ze sobą problem mają, skoro jedyny problem to żydzi i PO... Co kilkaset żydów może zrobić... Żałosne

Gość jak jest w rzadzie to wszystko
:D

Margo - ale ja wiem jak jest w Krakowie po tutaj mieszkam. Więc proszę nie wypowiadaj się jak nie znasz tematu bezrobocia i rynku pracy w Krakowie!!! Może jesteś z rządu?? Naprawde zero zrozumienia, jedno zjadłoby drugiego, ludzie są zawistni i cieszą się jak komuś się nie powodzi i jeszcze go gnoją bo PRAWDE MOWI GLOSNO JAK JEST W TYM KRAJU ZE NIE MA PRACY, BO RZAD NIE INWESTUJE W SWOJ KRAJ TYLKO SPRZEDAJE I DLATEGO NIE MA MIEJSC PRACY... Margo nie irytuj nas...

Gość Margo z Amazonii
Nie znam osób, które posiadając doświadczenie, pracując na studiach, które potrafiły się rozepchać w dziennikarskim/prawniiczym.korporacyjnym/... półświatku, które nie mają pracy, nawet absolwent prawa kanonicznego potrafił znaleźć pracę w zawodzie

Gość bezroboty nie jestem
a byłem, teraz mi się wiedzie całkiem dobrze a na strajk bym nie poszedł z jednej przyczyny: mianowicie : bo nie ma zadym. Teraz na strajk przychodzi grupa ludzi, coś tam skandują pomachają chorągiewkami a potem rozchodzą sie do domów. A rząd nadal ma ich w 4 literach, a TV nawet nie wspomni że coś było chyba, że to jest 20 staruszków pod krzyżem. Trzeba napierdalać śrubami i mołotowami w tą mafie rudego bo to władza nad którą już nikt nie ma kontroli a w szczególności media.