Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleksrulek

Nie nazywajcie nigdy syna JULEK ani córki MAJA!!!! straszne imiona!!!

Polecane posty

Gość juleksrulek

Poznalam ostatnio ciekawego mezczyznę, wysportowany, pare tatuazy, glowa ogolona na lyso, prowadzi wlasna działalnosc. Pytam, jak mu na imię i co słyszę? ,,Eeeyeyeeey nooooo JULEK'' Ledwo powstrzymałam smiech. Z tych małych, slodkich Julkow wyrosnie kiedys np dyrektor Julian, przecież to komiczne. Albo pan Julek hydraulik, to już lepiej miec na imię Heniek. A te slodkie Majeczki? Mam jedną doroslą już Maję w rodzinie. Ksiegowa pani Maja. Brzmi cukierkowo prawda? Kojarzy się z radosną, kolorową kobietką? Z malej slodkiej Majki wyrosla gruba, kąsliwa i wiecznie drąca ,,mordę'' baba. KU PRZESTRODZE

Gość onaaaaaaaaaona
a jakbyś zobaczył takiego gościa na siłowni a ktoś by zawołał: Filipek, kacperek, maksio albo michaś to byłoby fajne hehhehe:).... Z tego co wiem to Julek Brzmi w oryginale Julian albo Juliusz.

Wujas Julek prowadził warsztat samochodowy i nigdy nikt się z jego imienia nie nabijał. x Bardzo lubiłem Maję, która u mnie pracowała i nic śmiesznego w tym imieniu nie widzę. x Trzeba być bardzo prymitywnym, by z takich imion się śmiać.

Gość gość
Popielarska jest słodka (tylko w kijowym miejscu pracuje).

Gość gość
Julek kojarzy mi się tylko z jednym... ze starym zboczeńcem z zapędami pedofilskimi. Mieszkał kiedyś taki s******l w mojej okolicy i molestowal młode dziewczyny...