Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranny ptaszek kafe

Przereklamowany seks

Polecane posty

Gość D(r)eszczyk
Polecony, no muszę przyznać, że jak dla mnie męska klata to najwygodniejsze miejsce. :P Wibrator tego nie zastąpi :(

Dochodzą jeszcze atrybuty typu złota rączka, polegające na umiejętności naprawienia cieknącego kranu, podreperowania psującego się auta, czy zrobienia z niczego wynalazku na miarę XXI wieku :D

ja mam zajebiste zycie seksualne, uwielbiam seks z moim partnerem, a i tak uwazam, ze jest przereklamowany. Tylko pustaki stawiaja rzniecie jako priorytet zyciowy.

Ja również posiadam wibrator.I uważam iż kiedy brakuje partnera to jest świetną alternatywą dla przygodnych kontaktow seksualnych.Bo potrzeby sa potrzebami ale lepiej je zaspokajac w zaciszu domowym niz z byle kim.Ale kiedy jestem z superfacetem,przyzad ten od razu idzie w odstawke. Bo to jednak sam penis,a ja potrzebuje przyczepionego do niego silne,męskiego,dowcipnego i owlosionego faceta!:-D Niekoniecznie podajacego kawę do łóżka:-)

Gość kij_w
Seks jest całkiem miły, ale jak każda użwyka, w końcu się nudzi i trzeba szukać więcej/mocniej/inaczej itp. Są naprawdę inne rzeczy, które dają niesamowite spełnienie

Gość leokadia g
mi się seks nie nudzi i nigdy nie znudzi:)

@Julita36 widocznie Twoja część mózgu, odpowiedzialna za doznania cielesne i orgazmy jest wyjątkowo rozwinięta :D

Gość leokadia g
żonaty 30 czego szukasz na forum erotycznym? co Cię tu przywiodło?

To tylko pozazdrościć Julitko.Mam nadzieję że za10 lat nadal będę cieszyć się seksem. Żonaty A może u ciebie ta część mózgu po prostu czeka w uspieniu i oczekuje na rozbudzenie?:-D

Gość leokadia g
no ale jakiegoś kontaktu z kobietami na pewno?

Fakt, lepiej pogadać z Kobietami, niż z matołkami intelektualnymi na pozostałych forach, choć i tu wyjątków nie brakuje :)

@lalunia 26 ta część mojego mózgu nigdy nie była aktywna zanadto, i raczej nie zanosi się na zmiany. Mnie to osobiście pasuje :)

Jasne żonaty.Ja to rozumiem.Nie chciałam cię urazić.Tak samo jak różni są ludzie,tak samo odmienne są temperamenty.Najważniejsze by oboje partnerów było w tym zgodnych. Leokadia.A cóż to za zwiady?

Gość leokadia g
zbiłeś pytanie:O Odpowiesz dlaczego chcesz rozmawiać z kobietami?