Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samuel_36

Fiku miku snilas o mnie dzisiaj w nocy..??? :):):)

Polecane posty

Gość zakłopotana lucynka
to chyba sen wyszedł Ci z głowy na ścianę bo ona dupsko ma jak dwa woki:D

Gość zakłopotana lucynka
sami pisz pisz wszyscy tu wiedza ,że jesteś projektem tej tłustej doopy:P

Gość Zuzanna Amelia & 31
No prosze , czyzby nam sie szykowala kafe-para? Dawno nie tanczylam na weseku a wlasnie zaczelam sie uczyc salsy.

A masturbowałeś się podczas tego snu? (no co? - przecież to normalna reakcja normalnego mężczyzny podczas normalnego snu erotycznego!). samuel_36 a może Ty jesteś nienormalny i się nie masturbujesz?

Gość Zuzanna Amelia & 31
Blu - nie w szkole tylko tak przez przypadek sie zalapalam ale cos mi nie idzie ta cholerna salsa. Tam jest krok +akcent+krok a mi sie to myli. Nie moj rytm.

Ah, śniłaś o mnie - a nie śniłaś mi się - nie wiem dlaczego w ten sposób to przeczytałem, pewnie podświadomie. samuel_36 na pytanie - czy jesteś normalny? - odpowiadać nie musisz. Ten temat mówi sam za siebie :classic_cool:

A jak się fiku " rzucała z boku na bok" - to pewnie o Tobie śniła, thriller bądź horror :classic_cool: Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :( - wyglądasz jak seryjny morderca :classic_cool: - a zachowujesz się jak rasowy pedofil (przepraszam za dosadność stwierdzeń) :classic_cool:

ErnestoBastian - jesteś zazdrosny o fikuśną ? Zuzanna Amelia - w każdym tańcu są kroki ( no chyba że chodzi o dyskotekowe elektrowstrząsy) Co to znaczy nie mój rytm?

blu, żeby ruszac bioderkiem trzeba potrzeba impulsu motywującego do odpowiednich ruchów, idealny impuls to oczywiście przystojny brunet ;)

Gość zakłopotana lucynka
Ernesto ty tez jesteś fiku miku:D spadziowa z ciebie baba jest:D wymyśl coś na poziomie bo ponoć szkoły jakies masz za sobą:P

Gość Zuzanna Amelia & 31
Blu - nie moj rytm znaczy ze nie czuje tego. Chociaz sama muzyka mi sie podoba.

zakłopotana lucynka - przekazuję swoje opinie dotyczące innej osoby w sposób kulturalny, a że są dosadne? - przeprosiłem za to. Mam nadzieję, że nikt się tutaj nie obrazi, ot co - tak to widzę :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę fajnie spędzonego czasu na kafe :classic_cool: A konstruktywna krytyka jest zawsze mile widziana, lucynka - mów mi tak jeszcze! :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 31
Fiku - zaraz wpadnie tu IKE i Lusia i bedzie koniec ptaszkow.

Gość Zuzanna Amelia & 31
ErnestoBastian - nie musi byc duzy byle byl figlarny.

A jeśli jestem duży i figlarny? A jeśli do życia idealny? Jeśli swoją aktywnością przerażam? I czasami nią zarażam? - ale tylko aktywnością! :classic_cool: