Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shorthair

możliwość ciąży

Polecane posty

Gość shorthair

Witam, mam nie lada problem. Mam 37 dzień cyklu i brak miesiączki. Mam cykle w miare regularne 31-36 dni. W sumie 37 dzień, to nie powinnam się martwić, ale problem w tym, że nie mam żadnych objawów nadchodzącej miesiączki. Od roku, dwa tygodnie przed misiączką bolą mnie baaardzo piersi. A teraz nic. Czasem mam wrażenie , że pobolewają, ale wydaje mi się że to tylko moje "wciskanie sobie bo bardzo tego chce". Świruje już z nerwów. Dodam, że współżyłam z chłopakiem zawsze w prezerwatywie, a ten nigdy nie skończył"we mnie". 12 dnia cyklu miałam dziwny brązowy śluz. Ale to było jeden dzień po współżyciu, także to na pewno nie było plamienie implantacyjne. Już nie wiem co robić... Strasznie się boję tej ciąży..

Gość Spokojnie moja droga
Nie ma opcji ciąży po 1. Seks był w gumce a po 2. na dodatek nie kończył on w Tobie.. Przyczyn opóźniania się okresu może być wiele przez stres, przemęczenie albo przeziębienie po wiele innych. Poczekaj spokojnie a na pewno przyjdzie!

Gość shorthair
właśnie ja też tak myśle, że kurcze, jakim cudem ta ciąża skoro tak uważam? Martwi mnie brak bólu piersi bo u mnie to zasada. Bolą piersi-o okres idzie;D

Gość kwiat.lotosu.
Nikt Ci tu nie da odpowiedzi. Nie jedna w gumce w ciążę zaszła, zwłaszcza tu na kafeterii :D Czy nie prościej zrobić test i rozwiać wszelkie wątpliwości?