Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jshdbksns

Jestescie zalosne

Polecane posty

Gość Jshdbksns

i podle a jesli to jet przekroj polskiego spoleczenstwa to jest to po prostu smutne. Szkoda mi dzieci ze maja takie wredne matki frustratki.

Gość hgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
spadaj :o

Gość Jshdbksns
Prawda w oczy kole

Potrafie byc wredna, jak i frustrat ale licze sie z tym bardzo aby na dziewczyny moich frustracji nie wylewac, wiec nie bardzo wiem o jakim konkretnie przykladzie piszesz Potrafie wrzasnąc kiedy cos mnie przerasta,lecz napewno nie wylewam bez powodu wiadro pomyji na kims niewinnym

Gość może kiedyśśśśśśśśśss...
prawda..mnie też to przeraża

Gość Jshdbksns
Mam wrazenie ze wiekszosc sie jednak wyladowywuje. Smutne to. Musze poszukac sobie jakiegos innego forum tematycznego bo to to po prostu rynsztok.

nikt nie moze byc bardziej zalosny od kogos, kto zaklada temat pt. " jestescie załosne"

ale konkretnie podaj link do jakiegos tematu ,ktory cie naprowadzil na takie wnioski.Nie zaprzecze ze dorosli ludzie wyladowujaą swoje nerwy na dziecku, bywa i tak,lecz jesli ktos zdaje sobie z tego sprawe ze tak nie powinienien robic i pracuje nad sobą to nie jest jakims poptworem Ja potrafie czesto krzyczec kiedy mam zły dzien ,i wszystko bym dala aby to od tak zmienic(o ioe są to blache powody) i widze ze dziala to,potrafie policzyc do 10 i nie wdawac sie w polemike jak kiedys,przez to nie unosze sie

Jaga, ale co Ty się tłumaczysz jakiejś pannie co szuka sensacji i chce wywołać tutaj kolejną burze ;) Są tutaj takie o jakich pisze autorka, ale nie wszystkie przecież, więc nie ma co się zagłębiać w temat ;)

Gość Jshdbksns
Siedze tu od roku i to sa wnioski z wielu wypowiedzi. Nie bede podawac nikow bo same sie zastanowcie czy ktos moglby o was tak pomyslec czytajac wasze wypowiedzi.

Gość xcvbjka
O rok za długo najwyraźniej..

Gość kjhrtyu
jak i ty autorko

Gość Jshdbksns
Dokladnie o rok za dlugo.. Zegnam frustratki wariatki.

Gość może kiedyśśśśśśśśśss...
a ty gratka włąśnie do takich należysz niestety..

Gość Prawdaaaaa
Autorka ma racje. Czytajac to forum mozna szybko dojsc do takich wnioskow. Poza tym jestem przekonana ze wiekszosc czarnych nikow wylewa swe sfustracje jako pomaranczki. Ile razy widzialam wypowiedzi i przeklenstwa ktore byly poziomu zula spod sklepu a to napisala czyjas Matka!! Dramat!

Gość Może dopowiem
Zgadzam się z autorką. Wieczne awantury o to co lepsze CC czy SN, karmienie piersią czy butelką, a ile przy tym wyzwisk, przekleństw. Jak ktoś jest miły np. wiosenna mama to od razu pisze się o niej że jest nieszczera. Smutne to kafe niestety. I wierzę że nie jest to przekrój naszego społeczeństwa. Wiem że nie jest bo nie spotykam takich matek na szczęście.

Gość d.z.iunia
No ale chyba nikt tu nie wchodzi w poszukiwaniu wysokiego poziomu :). Dla mnie to taka trochę prymitywna rozrywka w stylu oglądania durnego reality show. I tak tez traktuje to forum. Ot taka potrzeba prymitywizmu od czasu do czasu ;).

Wg mnie wiele "ciemnych" stron kafeterii bierze się z tego,że Internet jest "anonimowy". ale i tak lubię tu zaglądać, a nieraz skorzystałam ze znalezionych tu informacji. Oczywiscie nie tych typu "diagnoza lekarska" ;-)

Gość Moja córka kiedyś
kafe to kłębek emocji (śmietnik emocjonalny ). To tak jak w kosmosie smieci kosmiczne :D ale to również miejsce gdzie szybko można trafić na poradę albo wybrać jedną w wielu udzielonych i choć praktycznie w każdym temacie znajdzie się jakiś internetowy śmieć fruwający w przestrzeni to nie warto wogóle się na tym skupiać. Moim zdaniem problem twki w przewrażliwieniu ludzi bo im więcej takich wrażliwców tym więcej chętnych by im dopiec, im więcej odezwu na chamskie prowokacje tym większy wysiew trolli i ich satysfakcji z tego powodu. Ja wchodzę kiedy zainteresuje mnie temat bądź mam ochotę komuś pomóc i konkrety mnie interesują a nie jakieś małoistotne dla mnie komentarze które pewnie nawet z tematem wiele wspólnego nie mają.

Gość Googleee
No tak smietnik ale tu wychodzi prawdziwa osobowosc tych frustratek. Pewnie na codzien udaja mile panie domu- miejmy nadzieje ze chociaz udaja..