Dalera 0 Napisano Wrzesień 2, 2012 Dziewczyny, jakie buty lubicie, polecacie? Jakich firm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julitka.1982 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Polecam buty marki Venezia zwłaszcza te z najnowszej kolekcji jesień-zima 2012/2013 Są niesamowite! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość większej uwagi nie zwracam Napisano Wrzesień 4, 2012 wojas ,tamaris , zych i butS,azaleia i greenfield ;) nie polecam a nawet odradzam Ryłko, bata, butów z daichmana ,ccc ,bootsquare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieschudnięta_jeszcze 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Venezia, owszem, robi bardzo ładne buty, ale buty włoskie mają to do siebie, że na nasze polskie zimy się nie nadają, a kosztują całkiem sporo :/ już wolę coś tańszego kupić, ale z prawdziwej skóry. generalnie to obuwie w stilago mi się bardzo podoba, może Tobie tez przypadnie do gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to jest kand mądralo? Napisano Wrzesień 4, 2012 venezia ta z Kalwarii Zebrzydowskiej? dawne gino rossi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia1617 Napisano Wrzesień 6, 2012 tak, venezia jest ekstra, bardzo wygodne i trwale butki maja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wachlarz 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 ja wybieram spośród takich http://www.nokaut.pl/polbuty-damskie/ , na podstawie wzoru no i ceneny, ale zawsze ma być wygodnie, w sumie marka ma mniejsze znaczenie, wolę kupić więcej, ale taniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karooolciagam Napisano Wrzesień 28, 2012 ja właśnie szukam ładnych, wygodnych a zarazem eleganckich butów i zastanawiam się nad tymi, co myślicie?? http://sklep.bhclub.pl/kategoria/dodatki/polbuty-model-0826-green Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośkaa.. Napisano Wrzesień 29, 2012 Ja Venezii nie polecam. Kupowałam ich buty odkąd pamiętam czyli jakieś 7-8 lat. Kiedyś 3-4 lata temu buty Venezii były lepszej jakości-nie wiem może firma zaczęła oszczędzać lub produkują buty w CHINACH jak robi to np Deichmann. 3 razy w Venezii miałam u duże kłopoty z reklamacją , butów nawet mi nie naprawiono ;-) a ostatnia sytuacja to już przesada. Buty rozpadły się po uwaga miesiącu (!!!) Płacisz 400-600 zł za buty,jakość kiepska a firma tylko potrafi się wymigać od odpowiedzialności. Jak robi się badziew to trzeba się do tego przyznać i ponosić konsekwencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre buty jakie znam......... Napisano Październik 1, 2012 wojas , tamaris , kordel , but S, olip - ale nie wiem jak teraz , no i jak ktoś ma dostęp do butów szytych w małych zakładach szewskich( w Łańcucie jest jeden sklep na przeciwko zamku, jak z czasów wczesnego PRL , buciki nie tanie ale bardzo starannie wykonane i wygodne nawet szpilki i mega wysokie obcasy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pa_lucy 0 Napisano Październik 1, 2012 venezia, ryłko, martens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akurat ryłko to badziew Napisano Październik 1, 2012 szyty w chinach z metką polską ryłko , co za tym idzie ? obecne ryłko nie ma nic wspólnego z tym sprzed 10 lat :(martensy to buty dla zbuntowanej młodzieży , nic nie warte ...każdy z nas przechodził jakis tam bunt ,nosił glany czy martensy ale jak widzę w takich butach osoby powyżej 30 lat i starsze to się zastanawiam czy mają przepustki z psychiatryka czy sie do niego wybierają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Październik 1, 2012 Podobaja mi sie buty Skechers (na codzien), Born, Dansko, Keen, kozaki UGG, z polskich marek kupuje Rylko, CCC, czasami Bata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bata tez do niczego Napisano Październik 2, 2012 materiały się pogorszyły , jak się sporo chodzi to się nie opłaca bo się buty za szybko rozwalają , za tą cenę powinny być lepsze tak jak Ryłko, buty do założenia ale do chodzenia już nie koniecznie :(a i wygodne nie sa w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margaretttt79 Napisano Maj 23, 2013 Ja szczególnie polecam buty z Adidasa. Nigdy się na nich nie zawiodłam:) Bardzo wygodne i wytrzymałe:) Zajrzyjcie tutaj: http://superstar-originals.pl/index.php?route=product/category&path=78 Duży wybór butów Adidasa, przystępne ceny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margaretttt79 Napisano Maj 23, 2013 Ja szczególnie polecam buty z Adidasa. Nigdy się na nich nie zawiodłam:) Bardzo wygodne i wytrzymałe:) Zajrzyjcie tutaj: http://superstar-originals.pl/index.php?route=product/category&path=78 Duży wybór butów Adidasa, przystępne ceny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 Mozecie odwiedzić tez ten fajny sklep z butami- ja już nieraz tu kupiłam. A co wazne do niedzieli maja zniżkę na damskie obuwie az 30% taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 Mozecie odwiedzić tez ten fajny sklep z butami- ja już nieraz tu kupiłam. A co wazne do niedzieli maja zniżkę na damskie obuwie az 30% taniej. http://www.mivo.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daria_rz Napisano Maj 24, 2013 Skoro już ktoś spamem podbił temat :D to od siebie polecę buty Venezii. W tym sezonie na razie kupiłam sandałki na koturnie i półbuty-balerinki do śmigania po mieście i jestem z nich bardzo zadowolona. Nigdy prawdę mówiąc nie składałam reklamacji u nich (bo nie musiałam, chociaż kilka par już miałam :D), ale mają świetne wzornictwo, więc moim zdaniem i tak warto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halinkakiepska Napisano Czerwiec 5, 2013 Polecam obuwie Nike- wytrzymałe, wygodne, dobrze skrojone.. Teraz na czasie są Nike Air Maxy. Właśnie zastanawiam się na zakupem butów z tej serii, a dokładniej chcę te: http://air-max.pl/index.php?route=product/product&path=59&product_id=263 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominisiaaa90a9 Napisano Czerwiec 5, 2013 Ja też lubię buty Nike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość batmanssssssss Napisano Czerwiec 5, 2013 Adidas lepszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna_36 Napisano Czerwiec 17, 2013 Witam serdecznie, drogie Panie, chciałabym wyjaśnić mity dotyczące włoskiego obuwia i tak, Gino Rossi : Buty Gino Rossi produkowane są w fabryce w Słupsku, tam też znajduje się główna siedziba Gino Rossi S.A. Drogie Panie Venezia : "I.O. Venezia" Sp.j. Iwona Oganowska Wojciech Nachiło ul. Serdeczna 1 04-823 Warszawa www.venezia.pl Jak widać w/w włoskie obuwie, nad którym pieje większość z nas to polskie firmy o włoskim brzmieniu. Prawdziwe włoskie buty to np. L'estrosa, w 100 % włoska marka, włoski design, i 100 % made in Italy ... plus rozsądna cena ... Znalazłam taką firmę na www.lestrosa.na.allegro.pl Pozdrawiam, Aśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 http://badanga.pl/Okazja/3841/PUMA-DRIFT-CAT A może Puma? Więcej przeróżnych butów znajdziecie na badanga.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2013 A co powiesz na DeeZee? http://shushu.pl/marki/deezee według mnie ich jakość mocno się poprawiła, a krojem itp. zawsze były niezwykle na czasie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ala d'oro 0 Napisano Czerwiec 20, 2013 Nine West są świetne, szczególnie jak się trafi do Outletu :) Co do Pumy mam różne doświadczenia - jedne kupiłam normalnie w sklepie i od 3 lat noszę często, a są w świetnym stanie, a drugie z Outletu właśnie i się rozwaliły po roku :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2013 TOMMY HILFIGER możesz sobie pooglądać na eobowie.com.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Kwiatkowska Napisano Czerwiec 21, 2013 Witam, jeśli szukają Panie butów światowych marek, a jednocześnie w niskich cenach, zapraszam na Złote Wyprzedaże. Dzięki kilkudniowym wyprzedażom, mogą Panie trafić na świetne okazje. Na przykład buty Gino Rossi z obniżką 50%, albo buty firmy Exquily, które są tańsze o 80%. Na pewno Panie przyznają, że to świetna okazja, prawda? :) Serdecznie zapraszam do dołączenia, do naszego klubu zakupowego. Jeśli mają Państwo jakieś pytania, chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Joanna Kwiatkowska. ____________________________ Online Ekspert ZloteWyprzedaze.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal_Krakow Napisano Czerwiec 28, 2013 Nie raz to mówiłem i powtórzę raz jeszcze, że nike są genialnym wynalazkiem. Ja notorycznie kupuję swoje na www.air-max.pl i jestem bardzo zadowolony. Nie dość że mam wygodne buty bez wychodzenia z domu, to jeszcze za niskie pieniądze i ze szybką wysyłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2013 Ja polecam buty firmy Venezia. Takie są mega na przykład http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-54713-Sandaly-VENEZIA-662-NAB-Nero.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach