Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaZabrze

Jak zniszczyć kobietę mojego ex?

Polecane posty

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak widac poznal sie na tobie i wolal jak najszybciej uciec

Gość IwonaZabrze
szmata leciala na jego pieniądze,ale dom ja bede miec ,samochód tez ,do tego alimenty ,bo poswiecilam swoja dobra prace dla dzieci!! A zdzira zamieszka z nim w wynajętym lokum,porucha ja troche i wróci do mnie na to licze!!!!

Gość ixyyyyyyyyyyy
myslisz, ze wroci do ciebie jak zrobisz z siebie kretynke? zalezy ci na tym, zeby wrocil? glupota ludzka nie zna granic

Gość Magdalena32
Po pierwsze: Nie tykaj góxxa bo raz smierdzi, dwa możesz sie ochlapać, trzy po co ma śmierdzieć bardziej Po drugie: Pokaż klasę, pokaż że nie jestes wlasnie msciwa idiotka. Jak on ciebie zostawil z dziecmi to i z niego gnój jak i z niej suka. Wina 50/50 Po trzecie: Jak chcesz coś zrobic to małymi ktoczkami, delikatnie i z wyczuciem. Taka zemsta bardziej boili (ich) Po czwarte: Nie koncentruj się na zemsice bo możesz stracić kontakt z rzeczywistością, którą przesłoni ci zemsta Po piate: Ja zaczełabym od porady prawnej-almenty, to co można zrobić w firmie (jak ja mial, a ty wiedziałaś o nielegalnych dziłaniach, ale ze spokojem). Ma ich boleć, ale najlepiej JAK SIĘ NIE DOWIEDZĄ ŻE TO TWOJA SPRAWKA (przynajmniej na razie). Zobacz np. na www.prawo-porady.pl Mają duży zbiór informacji na tematy "prawne" w postaci dostępnego archiwum, a nawet jak nie to możesz zasięgnąć faktycznej porady co i jak możesz zrobić, ale rób to w przysłowiowych białych rękawiczkach. Pamiętaj nękanie jest w Polsce karalne, a chyba nie chcesz stracić dzieci. Najprostszy przykład, jak ma firmę to pytanie czy całośc oprogramowania jest legalna, taki niby szczegół a w razie czego to boli........ Uderzając takimi ktroczkami niszczysz i jego i ja, jak mu sie skończy kasa to ona znajdzie sobie nową zabawkę A terz co do niego, o niego samego nie ma co walczyć, jak zrobił to raz, to nawet jak skruszony wróci do Ciebie to za rok, pół roku, dwa lata zrobi to samo, smutne ale w 90% prawdziwe

Gość a teraz uczciwie
poco ma do ciebie wracac, bo masz dom i auto . dlaniego jestes poporodowym rozciagnietym w rozstepach worem na sperme. teraz ma młodsza siwerzsza jedrna i ciasna .

Gość IwonaZabrze
ixyyyyyyyyyyy-przestan pierdolic bo mnie tym nie zdolujesz,znam swoja wartosc,jestem kobieta okolo 30-tki zadbana atrakcyjną ,nie jestem kuchtą ,jestem w domu ale dbam o dom o siebie wygladam na 25 lat ,mam powodzenie u facetów ,juz za chwile moglabymmiec jakiegos burka do bzykania.ale mam to w dupie,swoje sie wybawilam w zyciu.pokochałam mojego meza i to bardzo i z nim chce byc,w czym ta suka moze byc lepsza ode mnie nie rozumiem,ja mu dzieci urodzilam,mial ze mna super sex,jeszcze 2 mies,temu mówil do mnie ze nie odda mnie nikomu ze kocha itp,a teraz co kurwa mam sie poddać ,bo jakies szmacisko sie pojawilo??

Gość ixyyyyyyyyyyy
taa ona zniszczy jego frime a potem bedzie jeczec, ze alimentow nie placi, bo i z czego wtedy ma placic?

Gość ixyyyyyyyyyyy
to, ze ty chcesz z nim byc jeszcze o niczym nie swiadczy zrozum:ON CIE NIE CHCE

Gość a teraz uczciwie
zerknij na swoj brzuch jest cały w rozstepach do tego ten flak nie do zrzucenia. włoz se reke w pizde zobacz jaka jest luzna po porodach, dupa była ciasna ale tez sie rozciagneła.

Gość a teraz uczciwie
daj link do naciagania wora na słoik !!!!!!

Gość IwonaZabrze
najbardziej boli mnie to ze ta szmata mysli ze jest lepsza ode mnie???no w czym?? jak sie poznalismy nie mielismy nic,dopiero pozniej razem sie dorobilismy tego co mamy więc nie pierdolcie głupot. a co do rozstępów nie mam ani jednego!!!!!!!

Gość a teraz uczciwie
szukam i nie widze ... no nie badz zyła daj link pewnie masz gdzies pod reka .

Gość wooly
do Tomaszka Chyba slabo znasz sie na prawie? 1. Jesli chodzi o alimenty to matka dzieci tez ma do nich prawo. 2. Dzieci w Polsce bardzo trudno jest odebrac matce 3. Strona winna jest zobowiazana do zapewnienie odpowiedniego standarduzycia stronie pokrzywdzonej. Ona moze dostac dom, a nawet samochod, bo jest strona pokrzywdzona, ale musi sie opanowac. Wszelki proby "zemsty" beda dzialac na jej niekorzysc.

Gość ixyyyyyyyyyyy
no w czyms musi byc skoro nie jestes ze swoim facetem teraz

Gość IwonaZabrze
nie mam rozstępów jak pisalam wczesniej jestem zadbana ,mialam 2 cesarki więc moja cipa też jest spoko. sex uwielbiam nawet on sam mówił ze jestem nimfomanką że często chce,to po co mu tamta??? Nikt nie odpowie bo niewie tak samo jak ja!!! i dzieci poswięcic do tego!!! a zdzira co ???mysli ze jest lepsza???i tak moje dzieci z nim sąjego pierwszymi dziecmi i suka tego nie zmieni!!!

Gość wcale nie musi
byc w czyms lepsza. Jest po prostu inna, a facet przepraszam ale frajer. Tak sie sklada, ze moj ex tez mial inna, starsza ode mnie, grbsza, brzydsza - a jednak. Nie byla lepsza, byla inna i tyle.

Gość ixyyyyyyyyyyy
na pewno nie jest tak msciwa nie mozemy ci powiedziec w czym jest lepsza bo jej nie znamy :P

Gość a teraz uczciwie
to niezle jak dajesz pojebac jak trzeba to czemu odszedł... tak na spokojnie wiesz czemu czy nie, powiedzial ci chociasz ??? ile masz dzieci i w jakim wieku ?

Gość IwonaZabrze
Magdalena32 dzięki za normalna wypowiedz w tym temacie,ale chciałabym coś zrobić aby jej dopiec ,aby potem ,po czasie dowiedziala sie ze to ja.

Gość a ja ci polecę spokój
Rozumiem twoje wzburzenie, gotujesz się na samą myśl, że on jest z inną, podczas gdy niedawno jeszcze wiedliście normalne (powiedzmy) życie rodzinne. Jak chcesz pokazać cokolwiek, to pokaż klasę, nerwy, krzyki, wyzwiska, złośliwości itp. mogą zadziałać odwrotnie, a wtedy zniszczysz sama siebie, bo dobije cię to, że nic i nikt nie jest w stanie ich rozłączyć. Postaraj się więc zachowywać kulturalnie, z klasą, nie wdając się w zbyteczne rozmowy, tylko o dzieciach i waszych sprawach do uregulowania. Staraj się zawsze wyglądać normalnie, skoro na co dzień dbasz o siebie, to rób to dalej - dla siebie, żeby czuć się dobrze. I jedno jeszcze - słusznie, że nie myślisz teraz, żeby szybko przygruchać sobie kogokolwiek. Musisz przeczekać najgorszy czas, uregulować prawnie wszystkie kwestie, znaleźć dobrego prawnika, który napisze ci dobry pozew o rozwód z jego winy - żebyś mogła starać się o alimenty także na siebie, argumentując, że dla niego i dzieci poświęciłaś karierę zawodową i teraz nieco czasu musi minąć zanim coś znajdziesz i poukładasz sobie życie samotnej matki. Nie wiem ile lat dzieciaki mają, ale tak czy siak trudny czas masz przed sobą, więc nie trać energii na zemsty, nie kombinuj, bo to godne smarkuli, a nie dojrzałej kobiety. Jak zaczniesz jątrzyć, to oni mogą to wykorzystać przeciwko tobie, że jesteś niezrównoważona itd. Teraz musisz być po prostu ostrożna.

Gość ixyyyyyyyyyyy
zrozum kobieto, ze tym swoim dopiekaniem szkodzisz sobie myslisz, ze jak on sie o tym dowie to wroci do ciebie?

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Iwona pretensje mozesz miec tylko do swojego ex, hdyby cie kochał i był uczciwy powiedziałby jej NIE, a nie powiedział wiec obwiniaj jego i uwazaj zebys w tym szale nienawisci nie skrzywdziła dzieci

Gość a teraz uczciwie
zaczniesz robic cyrki to zrobi z ciebie msciwa niepoczytalna wariatke, niestabilna emocjonalnie... sypnie kasa i zabierze ci dizieciaki .

Gość wcale nie musi
dajcie dziewczynie spokoj - jest rozrzalona, caly swiat jej sie zawalil. Okazalibyscie troche zrozumienia. Ale fakt, zemsta to nie jest najlepszy pomysl - przynajmniej nie na goraco, gniew jest zlym doradca. Pogadaj z tesciami, w nich zrob sobie oparcie. Nie krzycz, nie wyzwaj na meza, przedstaw sie jako pelna milosci i bolu ofiare :). Beda po Twojej stronie i sami zatruja zycie tamtej :).

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Iwona uwierz mi ze nic nie zdziałasz mszczac sie, wiecej zdziałasz jak olejesz exa zaczniesz zyc własnym zyciemi poznasz nowego faceta

Gość a teraz uczciwie
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++= w google wpisuje master111 słoik na mosznie ..... wszystkie tematy sa pokasowane . +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gość damiannnnnn
pewnie ja sie moge wpasowac , chata auto i ciasna cipka do ruchania po CC, gdzie wysłac CV?

Gość CHUDY28
Tobie się wydaje że jesteś atrakcyjna,ładna itp ,najwidoczniej tamta ma to coś czego tobie brakowało nawet twoje bachory go nie zatrzymały.Zejdz na ziemie bo na pewno za dużo sobie dodajesz . A co do innej wypowiedzi tutaj- Tak sie sklada, ze moj ex tez mial inna, starsza ode mnie, grbsza, brzydsza - a jednak. Nie byla lepsza, byla inna i tyle. Jednak dla następnej tutaj ta nowa też była gruba,stara ,brzydka jakie wy jesteście żałosne ,może on lubił starsze i przy kości o tym nie pomyślałyście i nie myslicie,może wy to anorektyczki??

Gość IwonaZabrze
kurwa nie mogę ,nie mogę i tyle mam tyle złości ,żalu jednocześnie a do tego kocham go kurwa w końcu kogoś pokochałam,nie wiem co zrobić?? dzieci mają 5 i 4 lat,on nie ma matki ma jedynie ojca który ma konkubinę i ma go w tyłku i nasze życie!!wiem że on do mnie wróci a ja go przygarnę ,wiem że z nia nie będzie ,wiem to!